Azért az eléggé vicces, ha valaki Messiben látja a Barcelona gyenge pontját. Mármint ha szigorúan a játékot nézem, most ebbe az edzőfúrósdiba nem mennék bele, mert maximum csak sejthetjük az igazságot, ellenben amit a pályán látunk, az fix dolog. Akármilyen támadóstatot ha megnézünk még mindig kimagaslóan Messi áll az élen szinte az összesben, pont hogy nem jobb lesz nélküle a Barca, hanem valószínűleg sokkal rosszabb. Szerintem a vezetőség van ott nagyon vakon, ziro leírta, Neymar távozása óta ami játékos és edzőfronton ott zajlik az vicc kategória. Már nem azért de Valverdét is honnan szalajtották? Milyen koncepció alapján ültették le a padra? Mintha a Bilbao a nem is tudom micsoda támadófocijáról lett volna híres.
A teljesen dilettáns játékos politika meg szerintem Griezzmannál csúcsosodott ki. Még egy Dembelében simán megvolt a potenciál, a sérülésekről annyira nem tehet a Barca, de hogy Grízest hova akarták, bárki megmondta, hogy rohadtul nem fog passzolni a csapatba. Frenkie de Jong is érdekes számomra olyan szempontból, hogy szerintem 1v1-ben Busquets posztja, de ha a spanyolt meg nem hajlandóak a padra ültetni, minek vették meg a hollandot? Ez az Arthur-Pjanic biznisz is tökéletesen példázza, hogy mekkora fejetlenség zajlik ott. Persze értem, hogy miért kell eladniuk Arthurt, de rohadtul nem kéne, ha pl. nem veszik meg Griezzmannt. Majd így a kövi gazdasági évet is kezdhetik -70-80-ról, 31 éves kiégő félben lévő játékosért végülis nagyon megéri.
Pedig Messiben még bőven lett volna pár év szvsz, amit simán kiaknázhattak volna, ha úgy építik fel és frissítik a kiöregedő keretet, illetve edzői stábot.