Real Madrid vs. Barcelona
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Csak fél szemmel követem a barcelonai eseményeket...
de jól látom hogy egyidőben:
Szötyiennek konfliktusa van Griezmannal,
Griezmannak konfliktusa van Messivel,
Messinek konfliktusa van a szakmai stábbal?
Mert ilyen szép mexikói felállást legutóbb Tarantinónál láttam.
de jól látom hogy egyidőben:
Szötyiennek konfliktusa van Griezmannal,
Griezmannak konfliktusa van Messivel,
Messinek konfliktusa van a szakmai stábbal?
Mert ilyen szép mexikói felállást legutóbb Tarantinónál láttam.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Azt csak akkor tudják megtenni, ha mi 6 pontot gyűjtünk a héten. Így legyen!Csabi írta: a Villarreal beviszi a kegyelemdöfést
Apropó, a vasárnapi meccs maradt 2 órás kezdéssel? Nem hiszem el, hogy vállalja a Liga, hogy nem lesz 72 óra 2 meccs között. De pont emiatt én még mindig nem merek előre inni a bajnoki címre.
Kínában játszott 1,5 evet januarigmatador írta:Ezt a meccset nem láttam, de a Carrasco srác nagyon jó évek óta, tényleg hihetetlen, hogy ott dekkol még.ziro4vr írta: Jó rég láttam ezt a két csapatot.
Az Atleticoból kitűnt nagyon Carrasco, az ilyen gyökereket kéne pofán verni, hogy elbasz éveket a karrierjéből. Saul és Thomas jók voltak, Costa szerintem mezőnyben jó volt.
Mindig is enyhen tul ertekelt volt itt, bar miota visszatert nem lattam meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
kb mióta Setien van sose csinálják, de már EV-nél is egyre kevesebb volt a végén.realbeckham írta:
A hires es "váratlan" halálos kombót, jordi alba lefut, masodik hullanban visszapassz messinek, az meg ahigy jon laposan finessz...amolyan kroos osan. 1x lattam a meccsen. A goljaik legtobbjet igy szokták nyomatni az elmult évekről. Mi történt
Alba hatalmas alibi lett az évek alatt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- BlancoMark
Ez tortenik akkor ha egy edzo kivalasztasanal az az egyetlen szempont ervenyesul hogy jol nyaljon be a klubnak. Kesz vicc, a tehenek mellol odavittek egy ilyen nyeretlen kezdot a vilag egyik legnagyobb klubjanak elere.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem volt rossz meccs, bár Lemart a meccs végén pofan csaptam volna. Sosem értettem odaatrol ezt a letamadom a bírót effektust. Az oké, hogy a csk, messi mondja a magaet meg 20p utan is, dehogy ezek allandoan pikevel az elen korbefogjak a sipmestert, az meg oldalazva, legyeket hesegetve a kezevel, sasszézva menekül...nekem volt kinos nezni. Puig meglepően jol mozog. Igazi kis mitugrasz. De latszott, hogy ő nagyon is akart ezen a meccsen szerepelni. Itt megjegyeznem, hogy ezt a labdabiztos tuti passzos alacsony sulypontos, forgolodos tiktakkot Arthur 100x jobban lehozta volna. Eszmeletlen labdabiztos, techinkas a brazil, en csiptem őt. De ők tudják.
A hires es "váratlan" halálos kombót, jordi alba lefut, masodik hullanban visszapassz messinek, az meg ahigy jon laposan finessz...amolyan kroos osan. 1x lattam a meccsen. A goljaik legtobbjet igy szokták nyomatni az elmult évekről. Mi történt
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Carrasco mindig is jó játékos volt.
Bármikor lecserélném az Isco,Bale,James,LV,Asensio vonalból bárkire.
Bármikor lecserélném az Isco,Bale,James,LV,Asensio vonalból bárkire.
ZIDANE
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Ezt a meccset nem láttam, de a Carrasco srác nagyon jó évek óta, tényleg hihetetlen, hogy ott dekkol még.ziro4vr írta: Jó rég láttam ezt a két csapatot.
Az Atleticoból kitűnt nagyon Carrasco, az ilyen gyökereket kéne pofán verni, hogy elbasz éveket a karrierjéből. Saul és Thomas jók voltak, Costa szerintem mezőnyben jó volt.
Sportfilozófia: Roger Federer
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó rég láttam ezt a két csapatot.
A Barcában Semedo, Vidal meg ez a Puig volt említésre méltó, mondjuk utóbbi Xavitól tanulhatta a sok forgolódást meg hátrapasszt. Messi nagyon pontatlan volt, nincs jó sportformában láthatóan. Az edzőnek fingja sincs mit kellene játszani, 60 percig ugyanazt játszották, Messi visszalép, Vidal a helyére, Semedo beindul. Szerintem ennyit mi is tudunk mutatni nekik.
A Barcában Semedo, Vidal meg ez a Puig volt említésre méltó, mondjuk utóbbi Xavitól tanulhatta a sok forgolódást meg hátrapasszt. Messi nagyon pontatlan volt, nincs jó sportformában láthatóan. Az edzőnek fingja sincs mit kellene játszani, 60 percig ugyanazt játszották, Messi visszalép, Vidal a helyére, Semedo beindul. Szerintem ennyit mi is tudunk mutatni nekik.
Nem illik.
-
Carrasco kellett a ticonak mint egy falqt kenyer.
Llorente brutal nagy futomennyiseget rakott le es az elso felidoben eleg jol adogatott. Saul szokasos, partey se kulonb.
lehet meg beloluk csapat csak valahonnan szalajtsanak mar elo egy ertelmes tamadot. Costa nagy penge es hasznos de befejezesben mar nem olyan mint amilyen volt falcao tavozasa utan.
Llorente brutal nagy futomennyiseget rakott le es az elso felidoben eleg jol adogatott. Saul szokasos, partey se kulonb.
lehet meg beloluk csapat csak valahonnan szalajtsanak mar elo egy ertelmes tamadot. Costa nagy penge es hasznos de befejezesben mar nem olyan mint amilyen volt falcao tavozasa utan.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Saúl, Carrasco és Partey kimagaslott az Atleticóból.
Felipét pedig simán kiszórta volna egy másik bíró.
Meccs jelenete: Messi ismét dühös, célba veszi a reklámtáblát, sárga. +Vidal rap egész meccs alatt végig. 2 (KETTŐ) büntető katalánék ellen.
Felipét pedig simán kiszórta volna egy másik bíró.
Meccs jelenete: Messi ismét dühös, célba veszi a reklámtáblát, sárga. +Vidal rap egész meccs alatt végig. 2 (KETTŐ) büntető katalánék ellen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- flori
Lehet birozni, de egy kidolgozott helyzetuk nem volt. Nyerni kell csutortokon, akkor mar felig zsebben van.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nyerni kell a Getafe ellen és akkor már 4 pont.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kiváló eredmény, el se hiszem, hogy nem lyukadt ki a matrac és normális volt a játékvezetés is. Partey amúgy ma tolt egy Casemirot, eléggé rendbe volt.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Matracék sokmindenhez nem értenek de hogy hogy segítsenek minket kupákhoz ahhoz nagyon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2020. június 30., kedd 23:58-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jokis meccs de matracék mindig beszopjak az utso percekben barszaek ellen. Kéne egy morata gól
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mindkettő nagyon igaz.LiamGallagher írta: Ez a Vidal pontosan olyan hülye, mint amilyennek kinéz.
Egyébként korrekt játékvezetés van, ritka.
Jó látni ezeket az arcokat egyszerre a pályán. Godín, Gabi, Raúl García, Juanfran és Savic még beférne a bugiba.
Vagy Újfalusi az egyik védő helyett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2020. június 30., kedd 23:33-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.