Az érvelés nem feltétlen jó, mert Japánban Kubo miatt népszerűbb a Mallorca, mint a Real vagy a Barca. Tebas meg mindig is Messi seggét nyalta az esetek többségében.davi10 írta:Nem gondolom, hogy ez túl sok mindent bizonyítana.Realista24 írta: LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."
De mi vagyunk a kedvenc
Neymar és CR távozásakor is rinyáltak, nem mindegy, hogy egy Messi-Neymar-CR vagy egy Dembele-Griezmann-Hazard névsorral promózzák a Ligát.
Az elsőben nyilván nagyobb biznisz van.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem gondolom, hogy ez túl sok mindent bizonyítana.Realista24 írta: LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."
De mi vagyunk a kedvenc
Neymar és CR távozásakor is rinyáltak, nem mindegy, hogy egy Messi-Neymar-CR vagy egy Dembele-Griezmann-Hazard névsorral promózzák a Ligát.
Az elsőben nyilván nagyobb biznisz van.
Eleg a laliga instajat nezni, majdneme gy Messi liga, szet szopjak.Realista24 írta: LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."
De mi vagyunk a kedvenc
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."LaLiga president Tebas: "If I had a choice between Neymar coming back or Xavi returning to Barcelona as coach, I'd pick the one which led to Messi staying in LaLiga."
De mi vagyunk a kedvenc
De mi vagyunk a kedvenc
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.marca.com/en/football/barce ... b4581.html
képtelenek becsülettel veszíteni.
képtelenek becsülettel veszíteni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messi megkapja iden az aranylabdat a golpasszokra?
AZ a legszebb az egészben, hogy a sok szaréletű el is hiszi, hogy csalnak felénk és ezzel nyugtatgatják magukat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MARCA: Spanish FA's Technical Committee of Referees (CTA) insist the job done by referee Gonzalez Gonzalez at San Mames & the man in charge of the VAR, Gil Manzano, was carried out to perfection. Muniain & Bartomeu could face fines of up to 18,000 euros for their comments.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Al-Sadd renew Xavi’s contract to continue as manager for the 2020-21 season.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A végén ráhibázol és Paulinho tol egy comebacket.ziro4vr írta: Tiszta nba lett ez, még pár veteránt visszahívhatnak Kínából is.
Vagy esetleg megtalálják hehe kedvencét valamelyik Sao Paulo-i kocsma kertjében fetrengve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Umtiti offolta magát, nem lesz a Villarreal ellen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tiszta nba lett ez, még pár veteránt visszahívhatnak Kínából is.
Nem illik.
- Pad'em
Most meg állítólag Griezmann <> pénz, Costa, Rabiot cseréről megy a diskurzus a Juve és a Barca között. Nagyon belejöttek
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem nem az öregemberekkel van a gond, hanem a klubbal és amit próbálnak ráerőszakolni. Nem csak rá, mindenkire.BlancoMark írta:Szerintem jó a gyerek, csak rossz helyen van. Az ő stílusával nehéz kiteljesedni öregemberek mellett. Egy Dortmund jót tenne neki is.ziro4vr írta: Azért a Fati gyereknek is volt 2 jó meccse, azóta abból él, nem kell tőle se elájulni.
Tövig nyalj be Messinek hatféle módon. Már nyújtson az is örömöt, ha hozzád ér, stb.stb. Ez a klub teljesen átment Messi FC-be, jól látható, hogy Bartoék is erre tették fel az egész elnökségüket és visszafordíthatatlan lett.
Maga a klub és a képzés továbbra is világszintű, de nagyon más felfogásra van szükségük vagyis lenne.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem tudok másik olyan klubot, akinek két olyan elnöke is lett volna, mint nekünk. Bernabéu és Pérez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Szerintem jó a gyerek, csak rossz helyen van. Az ő stílusával nehéz kiteljesedni öregemberek mellett. Egy Dortmund jót tenne neki is.ziro4vr írta: Azért a Fati gyereknek is volt 2 jó meccse, azóta abból él, nem kell tőle se elájulni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezeket a fiatalokat kolcson kellene adni es nem azt varni h ok viszik majd a Real Madrid vagy a Barcelona csapatat elore. Rodrygonak es Viniciusnak es iszonyat jot tenne az az ut amit Odrgaard is bejar
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért a Fati gyereknek is volt 2 jó meccse, azóta abból él, nem kell tőle se elájulni.
Nem illik.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Na igen, van 1 madrid szurkoló haverom, neki mondtam, hogy ha gólt lő nekünk lesz.pom magam, szerencsére elállt a díjtólRealista24 írta:Köszöni, Ő is jókat röhög rajtatok, főleg a nektek lőtt gólja után.davi10 írta: A 2 brazil kölyköt nem láttam olyan sokszor, de Vinicius-on jókat szoktam röhögni, a csávó be van oltva gól ellen. Ezt nem tudom, hogy ki tudja-e nőni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez mehetne a sírkövére a campnounak amikor Majd 3-4 év múlva behintik sóval.petiamadridista írta:Így elvesznek Messi utolsó erős évei.
A legnagyobb tisztelettel is Céronaldos posztereket égetnék az udvaron,ha minden arról szólna a csapatom körül,hogy hogyan elégítsük ki az öregember igényeit.
Az alapvető probléma egyébként csak egy aprócska nem elhanyagolható tény,hogy messi nagyobb mint a barszelona.Ezért került patt helyzetbe a klub és bármit megtesznek neki.A Real Madridnál nincs nagyobb név a futballban, ezért mi megtehetjük azt,hogy megmutatjuk történelmünk legjobb játékosának a kijáratot csúnya dolog vagy sem.
Évek óta mondom, a barsza feljutott egy bizonyos szintre sportszakmailag amire maga a klub nincs felkészülve és nem is tudják ezen a szinten kormányozni a hajót. Kb gvuardiola távozása óta arról szól a fáma,hogy milyen pajtit igazoljunk messinek,milyen edzőt hozzunk neki stb... és ezalatt messi akkorára dagadt,hogy kb távozásával a szurkolóbázisuk 70%a megszűnik majd létezni amit nagyon megfognak szívni anyagilag.Főleg így ahogy az elmúlt években dobálják a pénzt a tűzre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszöni, Ő is jókat röhög rajtatok, főleg a nektek lőtt gólja után.davi10 írta:
A 2 brazil kölyköt nem láttam olyan sokszor, de Vinicius-on jókat szoktam röhögni, a csávó be van oltva gól ellen. Ezt nem tudom, hogy ki tudja-e nőni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema