Ma:Hazard involved in 35 goals this season and Jovic involved in 36. That's 71 goals in total. We as a whole team has scored 62 goals in La Liga.
Hazard + Jovic = 3 goals. (+ a gólpasszok, de azokat nem esett jól megkeresni )
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 5., vasárnap 20:26
Ma:Hazard involved in 35 goals this season and Jovic involved in 36. That's 71 goals in total. We as a whole team has scored 62 goals in La Liga.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2020. július 5., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 5., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 5., vasárnap 11:50
Szerintem az kemenyebb, hogy most jatszunk eloszor ilyen idopontban, mikor a tobbi csapat sziv a melegben.Tjacks írta: Nah ki mit vár a mai meccstől? Azért az kemény hogy délután 2kor játszunk, főleg úgy hogy a bilbao is 1 nappal többet pihent.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 5., vasárnap 11:37
Nem teljesen értem, hogy gondolta, hogy a kis japót Beckham és Ronaldohoz hasonlította, akik kb. férfi szexszimbólumok és vezető marketing arcok lettek nem csak a sportban, de minden másban is.Realista24 írta:Japánban.flori írta: Egy másodpercet sem szabad elvenni a játékidejéből. Hiába nem érkezik majd nagyobb igazolás, kár lenne itt tartani a keretben, mert nem játszana eleget. Zseniálisan játszik már most a srác, és még csak 19 éves. Volt egy kimutatás a La Liga csapatok havi YT megtekintéséről, a Mallorca a harmadik volt a két nagy mögött. Ha kijön belőle az a potenciál, ami látszik, akkor Beckham és CR után konkrétan megütötték a főnyereményt Perezék.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. július 5., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 5., vasárnap 2:13
Japánban.flori írta: Egy másodpercet sem szabad elvenni a játékidejéből. Hiába nem érkezik majd nagyobb igazolás, kár lenne itt tartani a keretben, mert nem játszana eleget. Zseniálisan játszik már most a srác, és még csak 19 éves. Volt egy kimutatás a La Liga csapatok havi YT megtekintéséről, a Mallorca a harmadik volt a két nagy mögött. Ha kijön belőle az a potenciál, ami látszik, akkor Beckham és CR után konkrétan megütötték a főnyereményt Perezék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 4., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: peadani » 2020. július 4., szombat 13:32
Ha tetszik ha nem Asensio egyszerűen nem kezdő szint. Pont arra jó amire az első évében lett használva, a 2. félidőkbe bejön az elfáradt ellenfelek ellen. De arra viszont nagyon is jó illetve 1-1 olyan meccsre kezdőbe bedobni amikor pihentetni kell a játékosokat. Nekem nincs bajom vele és ha visszaszerzi úgymond régi formáját illetve alázatos is lesz tökéletes 12-13. ember lehet belőle szerintem.Jim írta:Hát ez maga a tragédiakiserik írta: Sajna valószínűleg Asensio fogja kapni a posztot jövőre
Bale James LV Rodrigo Valverde Isco Asensio
kb akik játszottak mostanában a jobbszélen
Innen szerintem Asensio a legjobb opció
Egy évet még adjunk neki a hosszú sérülés itán
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 4., szombat 13:28
Hát ez maga a tragédiakiserik írta: Sajna valószínűleg Asensio fogja kapni a posztot jövőre
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 4., szombat 13:16
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 4., szombat 13:09
Ezt mondtam a múltkor: jelenleg nincs olyan játékos a kertünkben, aki jobb lenne a jobb szélen, mint a kis Kubo. Sajna valószínűleg Asensio fogja kapni a posztot jövőre, de remélem azért ZZ a hátra lévő meccseket arra is használja, mint a tavalyi 10 meccsét.pheco írta:Ha nem jon nagy igazolas a jobbszelre, siman vissza kene hozni mar most nyaron.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. július 4., szombat 12:34
Ha nem jon nagy igazolas a jobbszelre, siman vissza kene hozni mar most nyaron.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 4., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. július 3., péntek 22:28
En mar csak azert is Remy mellett tennem le a voksomat. Csak hogy ne legyen tul egyértelmű.Steve írta: Azt elfelejtettem mondani, ha meghívtok oda szavazok ahova akartok, illetve aki a legtöbbet fizet.
Nem kell semmit túlokoskodni, teszem a dolgom.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 3., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 3., péntek 0:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 2., csütörtök 22:09
Az utolsó három szó a lényeg.Remy írta: A madridom Bale-je vagyok. Nélkülem nem lett volna a sok BL, már csak a 4/4 bann miatt is. regisztrációm (szerződésem) van ide, és ki is töltöm, amíg le nem jár.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 2., csütörtök 22:08
És téged is mindenki utál?Remy írta: A madridom Bale-je vagyok. Nélkülem nem lett volna a sok BL, már csak a 4/4 bann miatt is. regisztrációm (szerződésem) van ide, és ki is töltöm, amíg le nem jár.
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem