HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 5., vasárnap 20:48
Egyébként milyen rohadt érdekes ez a bírózás...
Évekig szívtunk a kétes ítéletek miatt. Sosem gondoltam hogy a bírók csoportja vagy a liga szisztematikusan ki akar szúrni egyik vagy másik csapattal. Azt gondoltam, hogy barom bírók vannak, akik mindegy hogy szándékosan vagy valamilyen rossz játékhelyzet felfogásból adódóan, vagy pusztán kancsalság miatt hibáznak adott szituációban.
Viszont hatalmas volt a tévedések mennyisége. Nyilván madrid drukkerként azt éreztem minket ezek jobban súlytanak mint katalánékat, de erről nem voltam meggyőzhetetlen.
Értetlenkedtem amikor egy tenisz mecccs közben challenget láttam vagy nflben amikor mm-ket kockácztak ki, hogy ezt az európai fociban miért nem lehet?
Imádtam amikor bejelentették a vart. Tudtam hogy nem lesz hibátlan, de azt igen, hogy az eddigi hiba mennyiség majd a töredékére csökken....
Megvannak a hibái. De a foci igazságosabb lett. Ezt ki merem jelenteni. És ami eddig nekünk egy fasz bírónál egy sima tovább volt, az most 11es.
És erre a csürhe birozik. Szeretnék ha nem lett volna ma Marcelo esete 11es, vagy ha az igen, akkor kompenzálásként Raul Garcia esete is. A csalasért rimánkodnak, a régi hibákért. Nem számít az igazság. Csak hogy kettős mérce legyen, szubjektivitás.
Nevetni tudok csak rajtuk.
Közben a Real, és a csapatok többsége megkapja ami jár. Sokkal több helyes bírói döntést. Nehéz évek jönnek emiatt IS katalánéknál.