Mert a Real marha erős.DinhoL írta: Na én nem azt mondtam..De ez egy igencsak gyenge Barca jelenleg, szerintem ebben szinte mindenki egyetért.
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem felmossak velunk a padlot de en mindig is az optimizmusomrol voltam hires.DinhoL írta:Nem számolsz jól de mindegy, innen már tényleg meg van. Csak összejön egy ilyen omladozó Barca ellen.dzsi91 írta:
Viszont ezen a szinten az már nem megengedett,hogy ne vigyük végig amikor 4 meccsből 2 döntetlennel és 2 győzelemmel bajnokok leszünk.Vagy 1 vereség és 1 döntetlen is belefér ha jól számolok. Ezt innen nem szabad elbukni.
Viszont a City ellen kiváncsi vagyok, sztem már kicsit túl optimisták vagytok és alábecsülitek őket..
- flori
De odaírtad, egyfajta mentségként. "De omladozik a barca, de ez nem csúcs barca." Legyen ez magyarázat vagy kifogás, mindkettőnek gyenge. Tőlünk is az lenne fordított esetben. (Az utóbbi években is az volt)DinhoL írta:Én nem megmagyarázni akartam ezzel valamit ha visszaolvasod..flori írta: Igen, de ez mióta magyarázat? Mert ha az, akkor szart sem ér a 08/09-es szezonotok, meg a 2-6, mert kurva gyenge volt az a Madrid. Azt Schuster miatt mi veszítettük el.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
jólvan már késő van 13 alatt már rég nem számoltam semmit
A szity meccset szerintem nem kell túl gondolni. Nekik kell menni lesz ami lesz.Alapból ezt az egész bl lezárást nem kell túlgondolni.Nekünk a bajnokság volt idén a cél az legyen meg, bl-ben meg ami marad harag. Ez a torna igazából pont az ilyen dzsuve psg city féle csapatoknak jönne jól akik a rendes lebonyolításban nem képesek végigvinni.
A szity meccset szerintem nem kell túl gondolni. Nekik kell menni lesz ami lesz.Alapból ezt az egész bl lezárást nem kell túlgondolni.Nekünk a bajnokság volt idén a cél az legyen meg, bl-ben meg ami marad harag. Ez a torna igazából pont az ilyen dzsuve psg city féle csapatoknak jönne jól akik a rendes lebonyolításban nem képesek végigvinni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én nem megmagyarázni akartam ezzel valamit ha visszaolvasod..flori írta:Igen, de ez mióta magyarázat? Mert ha az, akkor szart sem ér a 08/09-es szezonotok, meg a 2-6, mert kurva gyenge volt az a Madrid. Azt Schuster miatt mi veszítettük el.Na én nem azt mondtam..De ez egy igencsak gyenge Barca jelenleg, szerintem ebben szinte mindenki egyetért.
Som i Serem!
6oat
6oat
- flori
Igen, de ez mióta magyarázat? Mert ha az, akkor szart sem ér a 08/09-es szezonotok, meg a 2-6, mert kurva gyenge volt az a Madrid. Azt Schuster miatt mi veszítettük el.Na én nem azt mondtam..De ez egy igencsak gyenge Barca jelenleg, szerintem ebben szinte mindenki egyetért.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
fejben erősek a srácok, de a lábakban érzek némi remegést.
Ramos, Hazard, Carvajal és Varane(?) nélkül kemény lesz. továbbra is 110% kell mindenkitől.
a BLben nem várok erről a kerettől csodát. tisztes helytállást kérek csak.
Hazard kétlem pont ott kapja össze magát és lép elő vezérnek. de hátha, majd Vini és Benz kotor 2 gólt. vagy Sergio 2 büntetőt vállal.
Ramos, Hazard, Carvajal és Varane(?) nélkül kemény lesz. továbbra is 110% kell mindenkitől.
a BLben nem várok erről a kerettől csodát. tisztes helytállást kérek csak.
Hazard kétlem pont ott kapja össze magát és lép elő vezérnek. de hátha, majd Vini és Benz kotor 2 gólt. vagy Sergio 2 büntetőt vállal.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- DinhoL
Na én nem azt mondtam..De ez egy igencsak gyenge Barca jelenleg, szerintem ebben szinte mindenki egyetért.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Inkább mondanám reménykedésnek a City elleni meccset, mint optimistának. Szerintem egy kinkeserves x lesz a meccs vége, vagy kikapunk 1 góllal. Elől Benzema-n kivül senki sincs, gólt lőni pedig nem könnyű egy csatárral.DinhoL írta:Nem számolsz jól de mindegy, innen már tényleg meg van. Csak összejön egy ilyen omladozó Barca ellen.dzsi91 írta:
Viszont ezen a szinten az már nem megengedett,hogy ne vigyük végig amikor 4 meccsből 2 döntetlennel és 2 győzelemmel bajnokok leszünk.Vagy 1 vereség és 1 döntetlen is belefér ha jól számolok. Ezt innen nem szabad elbukni.
Viszont a City ellen kiváncsi vagyok, sztem már kicsit túl optimisták vagytok és alábecsülitek őket..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja, megint ti bukjatok el ha úgy lesz. Tudjuk.DinhoL írta:Nem számolsz jól de mindegy, innen már tényleg meg van. Csak összejön egy ilyen omladozó Barca ellen.dzsi91 írta:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
A pénteki meccs leginkább Ramos hiánya miatt lehet majd nyomasztó, az utóbbi meccseken iszonyatosan nagy lelkierőt adott, hogy ott volt, szinte mindig ő volt a nyerőember. Valóban, mintha romlana kicsit a forma, koncentráció, de azért az Alaves messze nincs olyan formában, hogy ne egyértelműen a három pont legyen a cél. A Granada ellen már melegebb lehet, nekik van még esélyük az Európa ligára is. Ha ezeket esetleg behúznánk, akkor a Villarreal ellen már lendületből menne a csapat, ugyanis otthon lehetnénk bajnokok.
Nem, de nem is a matek képességeid miatt tűrünk meg itt.dzsi91 írta: Vagy 1 vereség és 1 döntetlen is belefér ha jól számolok. Ezt innen nem szabad elbukni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- DinhoL
Nem számolsz jól de mindegy, innen már tényleg meg van. Csak összejön egy ilyen omladozó Barca ellen.dzsi91 írta:
Som i Serem!
6oat
6oat
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Azzal 5 pontot dobunk el, es csak 4 az elony. Szoval az ugy nem fer bele, ha a barca behuzza az osszeset.dzsi91 írta: 1 vereség és 1 döntetlen is belefér ha jól számolok. Ezt innen nem szabad elbukni.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt annyiban adom,hogy lélektanilag a legnehezebb meccsünk lesz pénteken.A barsz szerdán játszik és valószínűleg innen már hozzák a 4/4-et.Elég szívességet tettek nekünk azzal,hogy leadtak 6 pontot. Szóval pénteken Casemiro és Ramos nélkül futunk neki a dolognak 1 pontos előnnyel.Babinho írta: Várnék én még ezzel a bajnoki címmel.
Ha a héten nem lesz meg a 6pont megint akkor izgulhatunk.
A barca sztem már nem fog botlani
A mi meccseinket erősebbnek érzem. És a formánk is lankad meccsről meccsre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Par evig szinte biztos vagyok benne, aztan visszakapaszkodnak termeszetesen. A penzuk es a vonzerejuk meg igy is megvan ra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barto ezt is látta amúgy?
https://twitter.com/RMdaniCF/status/127 ... 02784?s=09
Griezmann helyezkedese az első gólnál. Elvileg.
Azt írják hogy csaloka a kép.
https://twitter.com/RMdaniCF/status/127 ... 02784?s=09
Griezmann helyezkedese az első gólnál. Elvileg.
Azt írják hogy csaloka a kép.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ebbe valahogy a Juve meg a Bayern sem bukik bele. Minden évben ott van a top 5 esélyesek közt a BLben. Úgyhogy gyengüljön csak nyugodtan a Barca. Ha okosan csináljuk, akkor évekig miénk lehetne a bajnokság és a BLben is esélyesek lehetnénk. Pont, mint a Barca vagy 15 éve.illgner írta: Amúgy nekünk is érdekünk egy erős Barca, nem tenne jót a bajnokságnak, ha középcsapattá válnának, rontaná a liga esélyeit.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Socinál valami csúnyán félre ment a karantén alatt. Így bukják Európát...
Kupa döntő mikor lesz? Ezeket megeszi a Bilbao jelenleg.
Kupa döntő mikor lesz? Ezeket megeszi a Bilbao jelenleg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én alapvetően arra reagáltam, hogy majd a Bilbaoval küzdenek az EL-helyekért. Ugye ezt azért senki sem gondolja komolyan? Amúgy nekünk is érdekünk egy erős Barca, nem tenne jót a bajnokságnak, ha középcsapattá válnának, rontaná a liga esélyeit. De persze ettől én nem tartok, biztos vagyok benne, hogy utána is nagyon erős csapatuk lesz.
ha megnézed az elmúlt időszak sikereiket minden messin múlott. legtöbb gól, gólpassz altalaban. minden szezonban. flipper góljai, szabadrúgasok amikkel folyamat nyerték a meccseket és végig verték a bajnokságot. és ez egy kicsit sem túlzás. szerinted nem fogják megérezni?? jó pár évig igencsak meg. amíg előnem húznak megint vmi génkezelt, hormonos törpétillgner írta:Ezt sok helyen olvastam már, de azért abba ne éljük bele magunkat, hogy Messi után nem lesz élet a Barcában. Pénz akkor is lesz dögival, igazolni akkor is tudnak jó játékosokat, és szerintem csak jót tesz nekik, ha már nem lesz Messi, mert ez a jelenlegi Barca annyira rá épül, hogy az már megkönnyíti az ellenfelek dolgát.Faust írta:
A 80%-uknak fogalma nincs, hiszen akkor meg azt sem tudtak, mi az a Barcelona. A maradek 20% (kivetel akik hivatalbol sirnak) csendben van, vagy epp a sajat hazuk tajan keresi a hibakat. Imadni fogom amikor Messi vegre lelep es ezek evekig az EL-ert fognak verekedni a Bilbaoval.