Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
A BL-ben is lesz VAR. Le lehet nyugodni
- Galacticos
Ramos eltiltott.lordgabi írta: Hozni bizony. Egy gólt mindenkinek képes vagyunk bekotorni vagy Ramos megoldja, de most kettőre szükség van minimum.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ha a bajnokságot hozzuk ebben a felborított szezonban, akkor engem nem is érdekel nagyon. a meccs minden perce örömjáték lesz szerintem. még lehet, hogy jól is jövünk ki belőle.
- flori
Masszív a csapat, de pont a gólszerzéssel van a legfőbb probléma. Ha 0-0-ról kezdenénk mondjuk az adott egy meccses párharcban, akkor azért más lenne a helyzet. A Citynek ez maradt idénre, lenullázták őket a PL-ben, jövőre meg kétes a nemzetközi indulás. Pep is valószínűleg vért itat velük. Kellemetlen helyzet, de magunkat sodortuk ide. 1-0-val hozni lehetett volna az odavágót.Az AS szerint a BL-visszavágókat hazai pályán játsszák. Nézők nélkül ennek úgysincs sok jelentősége. A Barca és a City nyomására hozták meg állítólag ezt a döntést. Mindegy, hozni kell a meccset.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hozni bizony. Egy gólt mindenkinek képes vagyunk bekotorni vagy Ramos megoldja, de most kettőre szükség van minimum.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Az AS szerint a BL-visszavágókat hazai pályán játsszák. Nézők nélkül ennek úgysincs sok jelentősége. A Barca és a City nyomására hozták meg állítólag ezt a döntést. Mindegy, hozni kell a meccset.
https://en.as.com/en/2020/07/06/footbal ... 32011.html
https://en.as.com/en/2020/07/06/footbal ... 32011.html
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg egyszer kérdezlek, mi kötelezettsége van? Mikor lesz újra meccse? Két hónap múlva?ferni írta: El tudod képzelni, hogy CR fennmarad azt hajnalig tolja az ipart? Mert én vhogy nem.
CR pl jobb formában tért vissza az otthoni karanténból mint amilyenben volt, mikor megtörténtek a dolgok...
Biztos nem a 8 órás CSGO maratonok miatt
Neymar egy akkora tehetség volt, amit ritkán látni.
Szorosan ott lehetett volna CR és Messi mögött is akár és rossz látni, hogy így elpazarolta ezt a lehetőséget.
Nekem aztán mindegy mit csinál a szabadidejében, de ezek nem normális dolgok egy olyan játékosnál, aki toptoptopnak hiszi magát.
Case is elég sűrűn játszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
El tudod képzelni, hogy CR fennmarad azt hajnalig tolja az ipart? Mert én vhogy nem.
CR pl jobb formában tért vissza az otthoni karanténból mint amilyenben volt, mikor megtörténtek a dolgok...
Szorosan ott lehetett volna CR és Messi mögött is akár és rossz látni, hogy így elpazarolta ezt a lehetőséget.
Nekem aztán mindegy mit csinál a szabadidejében, de ezek nem normális dolgok egy olyan játékosnál, aki toptoptopnak hiszi magát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van most bármi kötelezettsége?ferni írta: Csak egy kis szösszenet Neymarról és a vérprofi hozzáállásáról....
Ez Neymar hivatalos FaceIT accountja....
link
Itt szoktak CSGOzni az emberek, ha nem a játékbeli szervereken akarják tolni meg akarnak egy kis színvonalat.
Mint látjuk a vérprofi brazilunk tegnap 8 CSGO meccset tolt végig, tegnapelőtt meg 9et...
Most egy átlagos meccs az 40-45 perctől 1 óráig is eltarthat simán...
Szorozzátok ki...
Arról nem is beszélve ott vannak a pontos időpontok is.... Konkrétan éjféltől reggel 7ig nyomta tegnap...
Nincs ezzel baj, én is imádok kockulni, de sztem egy profi sportolónak nem egészséges kockulni 7 órákat, ahelyett, hogy pl kialudná magát...
Amíg ilyen a hozzáállása, addig nem kell tőle csodát várni... És ez már nem fog megváltozni sajna. Kár érte.
Honnan tudod hogy előtte utána hogyan aludt? Vagy egyáltalán a napirendjerol?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak egy kis szösszenet Neymarról és a vérprofi hozzáállásáról....
link
Itt szoktak CSGOzni az emberek, ha nem a játékbeli szervereken akarják tolni meg akarnak egy kis színvonalat.
Mint látjuk a vérprofi brazilunk tegnap 8 CSGO meccset tolt végig, tegnapelőtt meg 9et...
Szorozzátok ki...
Arról nem is beszélve ott vannak a pontos időpontok is.... Konkrétan éjféltől reggel 7ig nyomta tegnap...
Nincs ezzel baj, én is imádok kockulni, de sztem egy profi sportolónak nem egészséges kockulni 7 órákat, ahelyett, hogy pl kialudná magát...
Amíg ilyen a hozzáállása, addig nem kell tőle csodát várni... És ez már nem fog megváltozni sajna. Kár érte.
link
Szorozzátok ki...
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Igen, számítottam ilyen reakciókra, gondolkodtam is, hogy hogy kéne megfogalmazni, még ez tűnt a legnormálisabbnakmila írta:ne haragudj, de ezen nagyon elmosolyodtamdavi10 írta: Most "hazabeszélek", de a karrier mellett emberileg is jobb lett volna, ha marad a Barcában és Messi-vel meg Suarez-zel lóg.
A focikarrier utáni időszakra gondoltam, hogy a visszavonulása után már nem lesznek reklámok szerintem.'shutterisland írta: a mai vilagban ezt mar szinte kizartnak tartom.
ha esetleg 30 felett elengedne a topfocit, azsiaban vagy usaban akkor is boven elhaknizhat egy vagyonert.
a " gilette reklamok" is jonni fognak, nala sokkal kisebb brandek elnek meg csak instazasbol.
Viszont az insta-vonalról meg is feledkeztem. Hát ja, ott 1-2 testápolós posztból meg fog élni...
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
ne haragudj, de ezen nagyon elmosolyodtamdavi10 írta:Szerintem van akkora barom (meg az egész családja), hogy ahogy elcseszi a karrierjét, úgy elcseszi idővel a pénzét is. A Gilette-reklámok se fognak örökre kitartani.Kerlon írta:Igazából csak azt tudom sajnálni, hogy egy ekkora szardarabnak meg még 80 genercáió neymar jr-nak dolga nem lesz az életben.
Még 1-2 nemierőszak balhé és kész. Ha nem is Adriano szinten, de szerintem le fog csúszni, főleg ha a PSG-ben marad.
Most "hazabeszélek", de a karrier mellett emberileg is jobb lett volna, ha marad a Barcában és Messi-vel meg Suarez-zel lóg. Szerintem jobban járt volna, ha 2 ilyen családapával lóg és nem a barom brazil haverjaival. Vagy olyan helyre megy, ahol ilyenekkel van körülvéve.
Bár nálunk is ki-ki maradt a tesó szülinapjára, de itt talán lett volna valaki, aki lecseszi.
92:48
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a mai vilagban ezt mar szinte kizartnak tartom.Szerintem van akkora barom (meg az egész családja), hogy ahogy elcseszi a karrierjét, úgy elcseszi idővel a pénzét is.
ha esetleg 30 felett elengedne a topfocit, azsiaban vagy usaban akkor is boven elhaknizhat egy vagyonert.
a " gilette reklamok" is jonni fognak, nala sokkal kisebb brandek elnek meg csak instazasbol.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Szerintem van akkora barom (meg az egész családja), hogy ahogy elcseszi a karrierjét, úgy elcseszi idővel a pénzét is. A Gilette-reklámok se fognak örökre kitartani.Kerlon írta:Igazából csak azt tudom sajnálni, hogy egy ekkora szardarabnak meg még 80 genercáió neymar jr-nak dolga nem lesz az életben.
Még 1-2 nemierőszak balhé és kész. Ha nem is Adriano szinten, de szerintem le fog csúszni, főleg ha a PSG-ben marad.
Most "hazabeszélek", de a karrier mellett emberileg is jobb lett volna, ha marad a Barcában és Messi-vel meg Suarez-zel lóg. Szerintem jobban járt volna, ha 2 ilyen családapával lóg és nem a barom brazil haverjaival. Vagy olyan helyre megy, ahol ilyenekkel van körülvéve.
Bár nálunk is ki-ki maradt a tesó szülinapjára, de itt talán lett volna valaki, aki lecseszi.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Patonak inkább a sérülések tettek keresztbe, míg Neymarnak az agya sérült, végülis van párhuzam köztük.
Pato óta a legnagyobb herdálás. Igazából csak azt tudom sajnálni, hogy egy ekkora szardarabnak meg még 80 genercáió neymar jr-nak dolga nem lesz az életben.ziro4vr írta: Neymar elcseszi ott a prime éveit, remélem MBappe nem akarja, az fájna azért. Nem sok szakmaiság van ott, Tuchel is csak egy báb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neymar elcseszi ott a prime éveit, remélem MBappe nem akarja, az fájna azért. Nem sok szakmaiság van ott, Tuchel is csak egy báb.
Nem illik.
Szerintem hullanak szet az ipyen Neymar okozta kornyezet miatt. Talan mar sztar nem akar odamenni, csak par bagoleso.ziro4vr írta: Jó ez a psg projekt, mennek el a """sztárok""", meg a sokadik francia tehetség lép le onnan.
T Silva, Meunier, Cavani, Kurzawa... oket potolni kene, de hat az utanlotlasukat sem hasznaljak ki, ami pedig bitang eros.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jim te huncut, tudom hogy a nemzetiségre vered, de az van amit Dani ír.
Nem illik.