M1Ö írta:
Oké, de ha te, én meg sokan nem nyelik be, akkor mi a francért ilyen hatásos? De most komolyan. Nem akarok én megbántani senkit, de milyen szinten kell lenni, hogy ezeket bevallja valaki? Egyik ismerős is magyaráz, hogy a migránsokat, Abdullékat ki ellenőrzi a vírus miatt a határon? Szóval ebbe a témába is bele keverik a mocskos migráncsokat. Kínomba nem tudtam hova nézzek, hogy ne törjek ki gúnyosan...
Ez csak egy nagyon durva példa, de lényeg a lényeg, hogy egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy isszák ennyire minden egyes szavát.
szerintem jól elmondja a folyamatot Vona, szimpátiától függetlenül.
elég az a 2,5-3 millió szavazó, amiből 2-2,2 atomstabilnak mondható fideszes, akiknek aztán mindegy.
az a 5-800ezer fideszre szavazó, na rájuk kellene hatni valahogyan. de ezek az úgymond "bizonytalanok" meg teljesen kiábrándultak a baloldalból, ellenzékből, másik oldalból, teljesen mindegy hogyan nevezzük őket.
az újabb pártok (mihazánk, momentum) meg labdába sem rúghatnak, mert az OV kommunikáció őket is az ellenzékbe, baloldalba teszi, egy kalap alá Gyurcsánnyal meg az MSZP-vel, aztán ennyi volt a hitelük.
aki nem fideszes az a szemükben egyenlő migránssimogató, sorosbérenc, gyurcsányista hazaárulóval. tehát a szavazóképes magyarság fele.
aki meg nem ért egyet a kormánnyal az orbánista, fideszista, náci, hungarista, stb...
mind a két fél így áll hozzá.