![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Bajnokok Ligája
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Srácok ne kezdjük már most... olyan érvek röpködnek itt amiket a rossz vesztesek szoktak puffogtatni, amikkel a Barca/ Bayern/ Atleti/ Pool szurkolók legalja mutogatott ránk a Bl gyözelmeink után.
minitorna, kamu BL, Eurßopa liga ág stb...
Azért mert most így van lebonyolítva attól még nem ér kevesebbet ez a kupa. 10 év múlva (remélhetöleg) ez a vírus, csak egy lábjegyzet lesz a döntö wiki oldalán.
minitorna, kamu BL, Eurßopa liga ág stb...
Azért mert most így van lebonyolítva attól még nem ér kevesebbet ez a kupa. 10 év múlva (remélhetöleg) ez a vírus, csak egy lábjegyzet lesz a döntö wiki oldalán.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Egyrészt szinte biztos h kiesünk.
Másrészt így kissé minitorna, kamu BL szaga van.
Szal nem igazán érdekel.
Sztem Bayern, Atma, PSG hármasból lesz a győztes.
A Bayernre mernék fogadni leginkább.
Másrészt így kissé minitorna, kamu BL szaga van.
Szal nem igazán érdekel.
Sztem Bayern, Atma, PSG hármasból lesz a győztes.
A Bayernre mernék fogadni leginkább.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Atma már a Lipcsen sem jut túl.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
Nekem tetszik, hogy változatos a mezöny, és mivel sok csapatnak Lutri a formája így ki tudja mi lesz.numberone1 írta: Tenyleg eleg nagy a diffi a ket ag kozott. Durva lenne, ha egy Atalanta eljutna a BL-dontoig.
Életemben eddig egy Serie A meccset láttam élöben, egy Milan - Atalanta volt pár éve a San Siroban. Büdös nagy nulla nulla, az Atalanta a 92.percben üres kapura zicert rontott, de az egész meccsnek bund hangulata volt
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tenyleg eleg nagy a diffi a ket ag kozott. Durva lenne, ha egy Atalanta eljutna a BL-dontoig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK ![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
34. Liga, 13. BL
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
Merci Zizou
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem ha el is vergodnek a dontoig, ott megint elvereznek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Szerintem is. Ugyanezt mondtam apumnak a sorsolás után.Csabi írta: a barca sorsolás makkja elfogyott![]()
idén az atma behúzza amúgy![]()
Ja, akkor vilagos.d.gergo írta:Hát, gyakorlatilag most is sorsoltak mindent ha jól láttam, csak egymás után az összes kört, nem várták meg amíg lejátsszák az adott meccseket. Ilyen szempontból maradt minden a régi. Szerintem csak nem akartak ceremóniázni amikor két-három naponta jön az újabb kör, és nincsenek hetek egy-egy forduló között.Kerlon írta:De ez a mostani helyzet miatt? Nem ugy hogy mindent sorsolnak ezentul?![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Hát, gyakorlatilag most is sorsoltak mindent ha jól láttam, csak egymás után az összes kört, nem várták meg amíg lejátsszák az adott meccseket. Ilyen szempontból maradt minden a régi. Szerintem csak nem akartak ceremóniázni amikor két-három naponta jön az újabb kör, és nincsenek hetek egy-egy forduló között.Kerlon írta:De ez a mostani helyzet miatt? Nem ugy hogy mindent sorsolnak ezentul?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A döntő lehetne az Európai Szuperkupa is egyben, mert az egyik ág BL szint, a másik meg EL szint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ez a mostani helyzet miatt? Nem ugy hogy mindent sorsolnak ezentul?illgner írta:Dehogynem, már ki is sorsolták az elődöntőket is. Lipcse/Atléti és Atalanta/PSG az egyik ágon, a többi meg a másikon.Kerlon írta:
Milyen ág? Nincsenek már ágak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A német csapatok pont tudnak jó két hetet pihenni, és utána két hét felkészülés, a Bayernnek még lesz egy felhozó meccse is a Chelsea ellen. Szerintem ők vannak a legjobb helyzetben minden szempontból.'shutterisland írta: azert az eselylatolgatasokba erdemes belekalkulalni a ligak befejezesenek idopontjat.
a lyon es psg hatrannyal indul, de meg a nemet csapatok is.
Dehogynem, már ki is sorsolták az elődöntőket is. Lipcse/Atléti és Atalanta/PSG az egyik ágon, a többi meg a másikon.Kerlon írta:
Milyen ág? Nincsenek már ágak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert az eselylatolgatasokba erdemes belekalkulalni a ligak befejezesenek idopontjat.
PSG 5 hónap után fog tétmeccset játszani újra. Lehet, hogy bomba formában térnek vissza, de azért erre kisebb az esély, mint az ellenkezőjére.sonic írta: PSG - Bayern dontore tippelek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor lenne kerek a story, ha osszejonne a Real Madrid-Juventus. Annak a meccsnek valahogy ossze kell jonnie!
Guardiolaekon tul kell jutni, igy vagy ugy, akar buntetokkel, kuszva maszva, de muszaj! Talan van meg annyi a csapatban!
“Milyen ág? Nincsenek már ágak.“
De vannak. Azt olvastam.
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
“Milyen ág? Nincsenek már ágak.“
De vannak. Azt olvastam.
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
Milyen ág? Nincsenek már ágak.Remy írta: Atletico behúzza.![]()
Kicsit ferdén áll az a mérleg a két ág között.
![]()
K
K
Szerintem nem lenne egy rossz meccs.babaking írta:csak azt nesonic írta: PSG - Bayern dontore tippelek.![]()
Spurs-Poolnál csak jobb lehet.
- babaking
csak azt nesonic írta: PSG - Bayern dontore tippelek.