Elektronika
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
300 körüli árkategóriat lottem be par megkerdezett ember utan. De majd kiderul. Lenyeg h játszani lehessen rajta akar az uj ACvel, akar az új CODdal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha nem úgy veszed, hogy "gamer" laptop, még olcsóbb is lesz talán.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
350-450 között lehet mozogni, attól függ, milyen igényeid vannak. Érdemes megnézni élőben is őket, mert egyes Asus gépeknek botrányosan gyenge a kijelzőzsanérja.Remy írta: Aki otthon van a témában.
Mennyibe fájna durván egy gamer laptop, ami nem csucskategoria, de nem is minimumon mennenek rajta a jatekok. Egy eros közepes, amivel par evig vigan elvan az ember.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aki otthon van a témában.
Mennyibe fájna durván egy gamer laptop, ami nem csucskategoria, de nem is minimumon mennenek rajta a jatekok. Egy eros közepes, amivel par evig vigan elvan az ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
iFeature felárpheco írta: Miert csinalja az iPhone neha azt, hogy ramegyek egy appra es 1-2 mp mulva kidob? Most epp a Spoti es az Eredmenyek csinalja, de csinalta mar a Messenger es a Fb is. App ujratelepitese megoldotta anno a gondot, de azert zavaro. Legfrissebb iOS van fent es az appok is frissitve vannak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Waze is csinálta délután, Maps már működött pl. Azóta nem próbáltam de 4/4 telefonon rossz volt akkor épp.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Most olvasom, hogy itt is probléma volt és úgy eleve világ szinten mindenhol és azokkal az appokkal állítólag, amik kapcsolatban állnak a fb-al.pheco írta: Miert csinalja az iPhone neha azt, hogy ramegyek egy appra es 1-2 mp mulva kidob? Most epp a Spoti es az Eredmenyek csinalja, de csinalta mar a Messenger es a Fb is. App ujratelepitese megoldotta anno a gondot, de azert zavaro. Legfrissebb iOS van fent es az appok is frissitve vannak.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- nmate
Telefont inditsd ujra pheco
Nincs valaki aki esetleg grafikusnak tanul és szeretne gyakorolni picit?
Egy basic szórólapot kéne csinálni, bor témával
Egy basic szórólapot kéne csinálni, bor témával
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Munkahelyről azok az arcok, akiknek almájuk van, mind szívnak most ugyan ezzelpheco írta: Miert csinalja az iPhone neha azt, hogy ramegyek egy appra es 1-2 mp mulva kidob? Most epp a Spoti es az Eredmenyek csinalja, de csinalta mar a Messenger es a Fb is. App ujratelepitese megoldotta anno a gondot, de azert zavaro. Legfrissebb iOS van fent es az appok is frissitve vannak.
- nmate
Spoty global problema.pheco írta: Miert csinalja az iPhone neha azt, hogy ramegyek egy appra es 1-2 mp mulva kidob? Most epp a Spoti es az Eredmenyek csinalja, de csinalta mar a Messenger es a Fb is. App ujratelepitese megoldotta anno a gondot, de azert zavaro. Legfrissebb iOS van fent es az appok is frissitve vannak.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Miert csinalja az iPhone neha azt, hogy ramegyek egy appra es 1-2 mp mulva kidob? Most epp a Spoti es az Eredmenyek csinalja, de csinalta mar a Messenger es a Fb is. App ujratelepitese megoldotta anno a gondot, de azert zavaro. Legfrissebb iOS van fent es az appok is frissitve vannak.
Ennél akkor már egyszerűbb a torrent.h3x0r írta: Igy a revolut kapcsan jutott eszembe. Letrehozol egy virtualis kartyat, regisztralsz vele egy ingyen honap netflixre, majd honap vegen lemondod, letiltod a kartyat. Kovetkezo honapban egy masik virtualis kartyaval regisztralsz be egy honapra es igy tovabb. (esetleg minden regisztracio elott kell egy uj e-mail cim, de az meg 2 perc alatt megvan)
Lenyegeben ingyen netflixezel. Vagy van valami buktato, ami nem jutott eszembe? (nyilvan csak elmeleti sikon )
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
koszonom szepen, ez segitett. samsung a 50 egyebkent.ferni írta: tartsd lenyomva a hangerő le+kikapcs gombot egy jó darabig, amig nem rezzen vagy csinál vmit, általában ez segit.
vagy vmi ilyesmi kombinációt kell próbálni rajta, sajna teló tipus nélkül nehéz megmondani pontosan.
reseteli a telót és feléled ettől sokszor, ha nincs komolyabb baja.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
tartsd lenyomva a hangerő le+kikapcs gombot egy jó darabig, amig nem rezzen vagy csinál vmit, általában ez segit.
vagy vmi ilyesmi kombinációt kell próbálni rajta, sajna teló tipus nélkül nehéz megmondani pontosan.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
par perce hasznaltam a telefonom, most meg full fekete kijelzo, nem reagal semmire, mintha ki lenne kapcsolva. akksi kb. 50%-on volt, most toltore raktam, de meg mindig semmi. nem tudom ki vagy bekapcsolni, egyszeruen nem reagal semmire. soha nem volt meg ilyen.
van valami tipp?
van valami tipp?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- ___Samy___
Nem használ véletlenül valaki otthon ZTE Speedport Entry 2i telekomos routert? Portot akarok rajta nyitni egy vpn szervernek, de nem hajlandó kivitelezni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvileg minden jol van beallitva.
teljesen veletlenszeru az egesz, semmi logika nincs benne, hogy epp mikor hagy cserben.
mivel sokszor hetekig kifogastalanul mukodik, igy megbizni sem tudok benne, hogy na jo, most mar mukodik.
szerintem az lesz, hogy veszek egy asztali ebresztoorat, beallitom par perccel a rendes ebresztom utanra, es ha felkelek a mobilra, akkor gyors leutom, hogy ne rikacsoljon. :mrgreen:
teljesen veletlenszeru az egesz, semmi logika nincs benne, hogy epp mikor hagy cserben.
mivel sokszor hetekig kifogastalanul mukodik, igy megbizni sem tudok benne, hogy na jo, most mar mukodik.
szerintem az lesz, hogy veszek egy asztali ebresztoorat, beallitom par perccel a rendes ebresztom utanra, es ha felkelek a mobilra, akkor gyors leutom, hogy ne rikacsoljon. :mrgreen:
Nem köthető naphoz, hogy mikor nem ébreszt? Esetleg napszakhoz?'shutterisland írta: xiaomim van, az androidot is pont a napokban frissitettem.
borzaszto idegesito, van, hogy hetekig patent, aztan hirtelen 2x nem ebreszt.
probaltam masik alkalmazast is a playstore-bol, ugyanigy jartam.
de gyoker egy bug ez.
Van egy menüpont, hogy alkalmazások és ott az ébresztőt kválasztva, nincs esetleg valami szembetűnő beállítás? Pl. Értesítések tiltva, engedélyek vagy bármi?
Szerk.: Mint halottnak a csók, de hátha nálad megoldhatja:
https://www.guidingtech.com/fixes-alarm ... id-phones/
Nekem sajna nem segített régebben.