![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Üljetek le a tv elé aztán élvezzétek a focit, ennyi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 10., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 10., péntek 20:01
Ha nem nyerunk, akkor sem igazolunk.Faust írta:Ne nyerjunk iden mert akkor Perez papa megint hatradol hogy minden fasza.Remy írta: Nyerjünk idén. Tök mindegy mi van, ha nyerünk 14 címünk lesz.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. július 10., péntek 19:56
Ne nyerjunk iden mert akkor Perez papa megint hatradol hogy minden fasza.Remy írta: Nyerjünk idén. Tök mindegy mi van, ha nyerünk 14 címünk lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 10., péntek 19:55
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. július 10., péntek 19:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. július 10., péntek 19:44
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 10., péntek 19:38
Szerintem a sportértékéből max az utolsó vesz el, a többi csak a hangulatot változtatja, ami nekünk szurkolólnak rossz.ateeemadrid írta:Igen, pont ezek miatt.mert nincsenek nézök?
szerepel olyan csapat aki nem jutott volna ide a rendes lebonyolításban?
mert gyors egymásutánban lesznek lejátszva a meccsek?
mert nem oda- visszavágós a párharc, hanem egy meccses?![]()
Abban viszont igazatok van, hogy a győztest 1 pillanatra sem fogja meghatni a dolog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 10., péntek 19:34
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. július 10., péntek 18:57
Igen, pont ezek miatt.mert nincsenek nézök?
mert nem oda- visszavágós a párharc, hanem egy meccses?
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. július 10., péntek 18:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 10., péntek 18:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 10., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. július 10., péntek 17:51
Ezek nem elengendő indokok amit felsoroltál?babaking írta:de miért? mi az ami szerintetek csökkenti a presztízsét?ateeemadrid írta: Szerintem sincs közel sem olyan presztízs értéke, mint 1 klasszikus BL szezonnak. Ez nem vesztes szöveg, vagy ilyesmi, akkor is ugyanígy gondolnám, ha mi nyernénk. Sztem amúgy a Bayern behúzza.
mert nincsenek nézök?
mert nem oda- visszavágós a párharc, hanem egy meccses? (amit egyébként már sokan felhoztak mint lehetöség, amivel szerintük jobb lehetne a Bl, mert nem lenne az elsö meccsen unalmas)
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 10., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 10., péntek 17:23
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 10., péntek 17:23
Ezt elfogadom. Viszont így nem fér bele, hogy az elsö mecsen idegenben x-re játszon egy csapat. Nem eshet meg az, hogy a 180 perc után a hosszabbításban elönyt élvezzen az idegenben lött gólok miatt a vendég csapat. Illetve gyözelemre kell játszani (nem lehet egy 1-1 és 0-0-val továbbmenni) méghozzá úgy, hogy nem lehet hibázni. Ez nem feltétlen teszi egyszerübbé.petiamadridista írta:
Igen. Mert nem oda-vissza vágós.
Az a lényege. Meg az idegenbeli gólok. Ettől olyan nehéz sorozat.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. július 10., péntek 17:18
babaking írta:de miért? mi az ami szerintetek csökkenti a presztízsét?ateeemadrid írta: Szerintem sincs közel sem olyan presztízs értéke, mint 1 klasszikus BL szezonnak. Ez nem vesztes szöveg, vagy ilyesmi, akkor is ugyanígy gondolnám, ha mi nyernénk. Sztem amúgy a Bayern behúzza.
mert nincsenek nézök?
mert nem oda- visszavágós a párharc, hanem egy meccses? (amit egyébként már sokan felhoztak mint lehetöség, amivel szerintük jobb lehetne a Bl, mert nem lenne az elsö meccsen unalmas)
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 10., péntek 17:13
de miért? mi az ami szerintetek csökkenti a presztízsét?ateeemadrid írta: Szerintem sincs közel sem olyan presztízs értéke, mint 1 klasszikus BL szezonnak. Ez nem vesztes szöveg, vagy ilyesmi, akkor is ugyanígy gondolnám, ha mi nyernénk. Sztem amúgy a Bayern behúzza.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. július 10., péntek 17:08
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem