Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 19., szombat 18:56

Zsombor írta:
Savant írta: Csak "gondolom", hogy baszik úgy dolgozni mint régen, mert nem cserélték ki az agyát, meg vannak a lábai, kezei, nem ültették át egyiket sme máshová, nem cserélték ki és deérdekes... még sem az az Iker Casillas ő, aki volt.
Na, ezt nem nagyon tudom értelmezni.

Mellesleg igen, Casillas-párti vagyok és nem tagadom, szezon elején kirázott a hideg, hogy Lopez állt a kapuban, de jelenleg megbízható teljesítményt nyújt, így elfogadom a kezdetését.
De bazzeg. Komolyan. Én is Casillas-párti vagyok. De Diego-párti is. Madridista vagyok. Nem döntök, nem dönthetek! két játékos közül. Egyedül, csakis a forma, a mutatott játék alapján! Ez alapján Lopez a kapusunk.
A kiemelt rész pedig... hogy úgy mondjam minimum érdekes. Kényszeredett. Miért? Csak azért, mert Casillas-párti vagy? próbáld meg, próbáljátok! meg a csapatot nézni. Ebben a kontextusban -akármi is történt Mourinhoval (ha kiderül valamikor, ha nem) engem nem érdekel, tényleg- nincs olyan, hogy elfogadom, húzom a szám. Casillas is ezt teszi. ÉS!!! fenyegetőzik. Nem a nevet kell a kapuba állítani! Hanem a teljesítményt. Sokáig voltak csak nevek a pályán. Láttuk mi lett belőle. Vagy mi nem. Casillas jelen pillanatban egy számomra elfogadhatatlan állásponton van. Nem teheti ezt! Tudja jól, mi neki a Real Madrid és a Real Madridnak ki Iker Casillas. És fenyegetőzik! Az első számú csapatkapitányunk! Fel lehet ezt fogni ép ésszel? A szurkolók mit éreznek ezt vajon tudja? Tudja mi lenne itt, ha eligazolna? Tudja! Ezért fenyeget, feszültséget kelt. Egy új edző ül a padon, a csapat épül. Ő pedig fenyeget. Kiráz a hideg ettől. Felfoghatatlan, én őszintén nem ezt vártam tőle. Soha nem gondoltam volna.

A "szituációs játék"hoz nem tudok semmit írni, ugyanis az A és a B pont is túlzó, az esetleges negatívumokat kiemelő, fikciós lehetőség. Szóval nem választok.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 18:44

Press írta:
ateeemadrid írta:Ha tényleg akkora madridista az illető.
Raúl, Guti, Roberto Carlos, Beckham, stb.

Mi nem a MU vagyunk, hogy egy visszavonult Scholest is megkérünk, hogy na játszon már egy kicsit ,vagy ahol Giggs élete végéig maradhatna kerettag, ha akar. Madridban ez nem működik és sajnos a sportnapilapok gondoskodnak is arról, hogy terítéken maradjon a szenvedésed amit átélsz a kispadon.
Lehet a felsorolt játékosok sem imádták annyira a klubbjukat, mint mondjuk Giggs, de ezzel pl. semmi probléma nincs. Mondjuk szerintem Guti simán maradt volna, akár csereként is, ha nem Mou lett volna az edző, de ez most lényegtelen.

Én megérteném valamilyen szinten Casillast, ha elmenne, viszont akkor sem tartanám olyan óriási madridistának, ha egy fél szezonos padon ülés miatt egyből klubbot kell váltania.

Mondjuk alapból Ikeren annyira számomra sosem látszott, hogy húde nagyon imádná a klubbját. Nem látom, hogy annyira fel lenne spannolva egy-egy kiélezett meccsen, nem látom őrjöngeni a real góloknál, stbstb... Persze ez lehet csak a személyisége miatt van, de számomra ezen dolgok miatt sosem volt olyan nagy kedvenc, sőt ami azt illeti, Diego Lopez jelenleg szimpatikusabb.

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. október 19., szombat 18:40

ateeemadrid írta:Ha tényleg akkora madridista az illető.
Raúl, Guti, Roberto Carlos, Beckham, stb.

Mi nem a MU vagyunk, hogy egy visszavonult Scholest is megkérünk, hogy na játszon már egy kicsit ,vagy ahol Giggs élete végéig maradhatna kerettag, ha akar. Madridban ez nem működik és sajnos a sportnapilapok gondoskodnak is arról, hogy terítéken maradjon a szenvedésed amit átélsz a kispadon.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. október 19., szombat 18:37

Tisztelet helyett mindenki ekéz, mert állítólag te generáltad a feszkót Mourinhoval (aki annyira sztáredző, hogy egy királykupával nyertünk többet vele három év alatt, mint mondjuk Schusterrel) pedig már illene továbblépni ezen, ráadásul minden második héten lehozza a marca címlapon, hogy mennyire elégedetlen vagy.
Ez hülyeség, pár madridom.hu-s fórumozón kívül még senki nem kritizálta kb. emiatt Casillast, épp ezaz, hogy a közvélemény szerint csak Mourinho volt a csúnya, gonosz, igazságtalan edző.
Make your choice.
Obviously A. Ha tényleg akkora madridista az illető. :)

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. október 19., szombat 18:33

Savant írta:Csak "gondolom", hogy baszik úgy dolgozni mint régen, mert nem cserélték ki az agyát, meg vannak a lábai, kezei, nem ültették át egyiket sme máshová, nem cserélték ki és deérdekes... még sem az az Iker Casillas ő, aki volt. No miért?
Nem értem.
Savant írta:Az, hogy neki nem a Madrid a minden, ha megfordul a fejében a távozás. EZ ITT A LEGFŐBB PROBLÉMA.
Szituációs játék:

32 éves vagy, van hátra 3-4-5 jó éved bármelyik top európai csapatban. Formában vagy (mert baszki felépült már tavaly májusban és azóta edz ugyanúgy, megjárta a válogatottal a Konföd. kupát ahol döntőig ment (nem rajta múlt), játszott barátságosokon, ahol úgy védett mint régen (pl. Chelsea ellen), védett a Gala és a Koppenhága ellen és most jön két Juventus is, nem beszélve a válogatott selejtezőkről.) de nem játszhatsz hétről hétre, csak havonta, esetleg három hetente kupasorozatban. Februárban már vége a Király Kupának, a BL meg vagy megy, vagy nem. Nyáron viszont VB-re készül az a nemzeti válogatott, ami az elmúlt 6 évben mindent megnyert és eddig te voltál a csk.

A: Maradsz abban a klubban ahol hiába edzed ki a beled minden nap, egyre jobban semmibe vesznek, mert egy 1 évvel fiatalabb kapus momentán jobban teljesít te pedig erkölcsi okok miatt nem kapsz lehetőséget a bizonyításra sem, mert ez mennyire nem lenne fair Lopezzel szemben. Kimaradsz a VB-ről (jó esetben végigpadozod), mert márciusban kiestél a negyeddöntőben a BL-ből is, nem maradt más kupasorozat ahol tudnál védeni. (de ha maradna is, akkor is kevés az a lehetőség, hogy fix kezdő maradj a válogatottban.) Miután vége és visszatérsz még két évig elégedetlenkedsz a csapatban mellékszerepet betöltve ott, ahol utoljára 1997 novemberében padoztál, abban a csapatban aminek megmentetted a seggét a Leverkusen ellen 19 évesen, az utolsó eddigi BL győzelemnél. Tisztelet helyett mindenki ekéz, mert állítólag te generáltad a feszkót Mourinhoval (aki annyira sztáredző, hogy egy királykupával nyertünk többet vele három év alatt, mint mondjuk Schusterrel) pedig már illene továbblépni ezen, ráadásul minden második héten lehozza a marca címlapon, hogy mennyire elégedetlen vagy. Egyre többen megutálnak és a személyed feledésbe merül, majd szép lassan bezárod magad mögött a hátsó ajtót a Real Madridnál.

B: Elmész mondjuk a Manchester Unitedbe, ahol 36 éves korodig végigvéded az összes sorozatot, nyersz még pár PL-t főszereplőként, esetleg BL-t is, mert miért ne. A váltás miatt néhányan (főleg akik elvárnák, hogy maradj Madridban melegíteni a padot de persze közben fikáznak, hogy miért vagy elégedetlen) majd árulónak tartanak, annak ellenére, hogy 9 éves korodtól kezdve a Real Madridért dolgozol de ez nem számít, antimadridistának tartanak de a többség (úgy 85%-a a szurkolóknak a marca tegnapi szavazása alapján) azért megérti a váltást, hiszen miért kellene szenvedned a padon, neked, akik 5 éven át, legutóbb pedig tavaly a legjobb kapusnak választottak. Tisztel egy másik ország is a hazádon kívül, ahol azért valahol továbbra is sztár, példakép maradsz, hiszen alapember maradsz a válogatottban is.

Make your choice.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Press 2013. október 19., szombat 18:37-kor.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. október 19., szombat 18:21

oroszisti írta:A nyilatkozata meg teljesen korrekt volt szerintem.
Hát az időpontot nagyon elb*szta.
Pont most került ismét célkeresztbe a csapat a gyenge játék miatt, már kezdi szétszedni a sajtó Ancelottit, erre Iker még olajat önt a tűzre.
Na ez volt a vérlázító része.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. október 19., szombat 18:19

Savant írta: Csak "gondolom", hogy baszik úgy dolgozni mint régen, mert nem cserélték ki az agyát, meg vannak a lábai, kezei, nem ültették át egyiket sme máshová, nem cserélték ki és deérdekes... még sem az az Iker Casillas ő, aki volt.
Na, ezt nem nagyon tudom értelmezni.

Mellesleg igen, Casillas-párti vagyok és nem tagadom, szezon elején kirázott a hideg, hogy Lopez állt a kapuban, de jelenleg megbízható teljesítményt nyújt, így elfogadom a kezdetését. Viszont egyetértek azzal, amit Press írt. De olyat kijelenteni, hogy Casillas nem dolgozik edzéseken, az egy hatalmas nagy marhaság. Egyszerűen Carlonak nincs oka berakni bajnoki meccseken a kezdőbe Ikert, eddig nem voltak nagy Lopez-bakik, nem ment el rajta meccs. Tiszta sor.

Ugyanakkor azt is sokan elfelejtik, hogy mennyi mindent köszönhetünk neki. Fájó, ez van. :shutup:
Az a helyzet, hogy Iker távozása esetén meg kell lépni azt, amit már régebben is volt aki megemlített(MyStiQ-re emlékszem), hogy el kell adni Diegot is. Szerencsétlen embert kicsinálnák, ő lenne a bűnbak, aki miatt távozott Casillas.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. október 19., szombat 18:14

Savant írta: Ja és itt nem ez a legfőbb probléma. Itt a felfogása a baj, azzal van ÓRIÁSI probléma. Az, hogy neki nem a Madrid a minden, ha megfordul a fejében a távozás. EZ ITT A LEGFŐBB PROBLÉMA. Kár, hogy nem látják sokan.
Ez meg egy nagy hülyeség ! Azzal segít ha nem játszik és itt marad ? És örökké őt mutogatják a padon, Ancelottit meg addig basztatja a sajtó míg meg nem unja ?

Ha elmegy mondjuk télen , és Diego ebben a formában marad , akkor rövid távon okoz csak problémát a csapatnak , de főleg Ancelottinak , de ez akár a csapatot össze is kovácsolja Ha marad aés padozik , akkor ugye meg már leírtam , azzal hosszú távú problémákat okozhat.

A nyilatkozata meg teljesen korrekt volt szerintem. Ha tud bizonyítani marad és segíthet a csapaton , ha nem akkor minek maradjon ? Ő se jár jól , a csapat se , az edző se ...

Azt még elmondom , hogy én semmikép sem engedném azt meg hogy elmenjen, nagyon sajnálnám Diegot , de Casillas a Real Madird része, történelme , egyik legnagyobb legendája .És én akkor azt mondom menjen Diego . Nagy parasztság , de nem hiszem hogy így kéne bánni a csapatnak a legendáinkkal. Az egyetlen emberrel aki nyert még a csapattal valamit ..
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Savant

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 19., szombat 18:02

Ez a stílus itt mindig menő volt :)
Nem, nem állok napi kapcsolatban vele. Csak "gondolom", hogy baszik úgy dolgozni mint régen, mert nem cserélték ki az agyát, meg vannak a lábai, kezei, nem ültették át egyiket sme máshová, nem cserélték ki és deérdekes... még sem az az Iker Casillas ő, aki volt. No miért?
Ja és itt nem ez a legfőbb probléma. Itt a felfogása a baj, azzal van ÓRIÁSI probléma. Az, hogy neki nem a Madrid a minden, ha megfordul a fejében a távozás. EZ ITT A LEGFŐBB PROBLÉMA. Kár, hogy nem látják sokan.

Fájó olvasni az elvakult, a csakis casillas-szögből jövő oltári baromságokat. Fájó, ez van. :shutup:
CRISTIANORONALDO

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. október 19., szombat 17:34

Savant írta:Casillasnak dolgoznia kell tovább, mint az állat. Jobban mint bármikor! Jaaa, hogy az nem ízlik??? Miről bezsélünk?
Magyarázd már meg, hogy te honnan tudod-innen Magyarországról-hogy mennyit dolgozik Casillas az edzéseken? Megvannak a felvételek? Vagy talán napi kapcsolatban állsz az edzői stábbal? Fájó olvasni ezt a sok hülyeséget.

Press
Erről van szó. :agree: :salute:

Savant

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 19., szombat 17:07

Hogy ne lenne megoldás?!
Casillasnak dolgoznia kell tovább, mint az állat. Jobban mint bármikor! Jaaa, hogy az nem ízlik??? Miről bezsélünk? Nagyot fogok csalódni, nagyot... nagyon nagyon nagyon nagyon nagyot! Meg még egy páran.....

Jah.,... az ördög festése... a bizonyos falra ugye....
Szerző: Savant Dátum: 17 okt. 2013, 17:34 írta:"Remélem" a Barcelonába megy.
Ha már lúd, legyen kövér! Nem, Iker?
-> http://www.marca.com/2013/10/19/futbol/ ... 62279.html
CRISTIANORONALDO

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. október 19., szombat 15:15

roflcopter írta:Valami ilyesmi. Csak ezzel megint ott vagyunk, hogy Lopezt ki kéne venni olyan indokkal, hogy "nyugi Diego, csak megnézzük, hogy Iker jó-e, aztán ha igen, akkor marad, ha nem, akkor meg visszarakunk téged"? Ezt sem lehet megcsinálni. Maximum ha láthatóan romlik a formája, vagy ne adj'Isten lesérül, de ezt megintcsak nem kívánja normális ember... Nem tudom, mi lenne a megoldás itt.
A megoldás bármilyen is az, egyik fél sem jönne ki jól belőle, bármilyen megoldás fájna ennek annak, a szurkolóknak. Nem tudunk olyan megoldást kitalálni ami mindenkinek kedvezne. Olyan nincs. Két véglet van: Iker vagy Diego? Egyik vagy másik? Ha az egyik, akkor a másiknak mennie kell, vagy inkább menni fog. És jelenleg Diego van jobb helyzetben, hiszen mindenki teljesen megbízik benne, tudjuk hogy mennyire odaadóan játszik. Iker pedig le van sajnáltatva, ő már nem a régi mondják sokan. Ancelotti sem számít rá nagyon. Tehát ha valaki menni fog, az először Iker lesz, ha nem történik meg az a változás, hogy Ikeré lesz a főszerep. Ám a gond az, hogy nincs ok arra, hogy Lopezt kivegyük a kapuból, ez így van. Jól mondta az előttem, a témához hozzászóló. Nehéz téma egyébként, nehéz állást foglalni.

Na de lesz ami lesz, beleszólni nem szólhatunk, majd csak a következménynek a levét fogjuk meginni.

roflcopter
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: roflcopter » 2013. október 19., szombat 6:21

hehe írta:tökmindegy iker milyen formában van, amíg lopez jobb formában van nála. ezért kezd utóbbi, ezért játszik utóbbi.
el kéne már fogadni. szurkolóknak és sajtónak is. (mondjuk, aki madriddrukker és nem ikerdrukker, az hátha felfogja mi a helyzet)
Ez így van, és részemről el is van fogadva, még ha fájó szívvel is. Ezért mondtam, hogy én sem cserélném le. Ha odamennék hozzá, és közölném, hogy "holnaptól nem játszol, mert...", akkor a "mert" után egy baromi hosszú kínos csend következne, nem találnék támadási felületet a teljesítményén. És hát nyertes csapaton ne változtass... Mondjuk a nyertestől ez perpill messze van, de ez nem Diegon múlik :( :)

Csak hát marhára fáj, mert ki tudja, LEHET kivédené mindenki szemét Iker is, csak nem fogjuk megtudni. És őt is meg lehet érteni, jövőre VB, persze hogy nem akar a padon ülni egész évben.
dzsihad91 írta: de Casillas így 14-15 szezon után csak megérdemelne egy második esélyt, amikor huzamosabb ideig védhetne újra. Ha fos, fos, legalább mindenki belátja, hogy vége az ő top formájának, ha meg nem rosszabb, mint Lopez akkor nincs miről tárgyalni
Valami ilyesmi. Csak ezzel megint ott vagyunk, hogy Lopezt ki kéne venni olyan indokkal, hogy "nyugi Diego, csak megnézzük, hogy Iker jó-e, aztán ha igen, akkor marad, ha nem, akkor meg visszarakunk téged"? Ezt sem lehet megcsinálni. Maximum ha láthatóan romlik a formája, vagy ne adj'Isten lesérül, de ezt megintcsak nem kívánja normális ember... Nem tudom, mi lenne a megoldás itt.

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. október 18., péntek 21:10

Szerintem meg Lópeznél ez a "remek" forma ideiglenes. Amint elmegy Iker és látja, hogy Jesús a legnagyobb ellenfele a kapusposzton máris nem fog így edzeni, ahogy most. Egyébként nagyon csalóka az, hogy egy kapus jó formában van-e vagy sem, sokkal több múlik a csapaton (vkp elsősorban) és a védőkön. Ha engedik lövőhelyzethez jutni az ellenfelet akkor van mit védeni, ha nem akkor nincs. Idén kifejezetten szar a védelem, mindenki rálövi mindenhonnan a ligában, ergo van mit védeni, lehet nagyokat vetődni, stb (Mondjuk még így is beszpunk 1 gólt / meccs minimum Diegoval is..) A koppenhága ellen meg nehéz bravúrozni ha összesen volt talán három kapura tartó labdájuk...

Egyébként semmi értelme ennek a rotálásnak a kapusoknál, hosszú távon nem tud működni. A Király Kupa januárban véget ér, ha bejutunk a döntőbe ha nem. Aztán a következő meccs (a döntő) meg májusban van. BL ugyan ez, esélyes, hogy kiesünk a fenébe, de ha nem is és eljutunk mondjuk döntőig, a döntő előtt kb 3 hét szünet van. Ti betennétek Casillast a döntőbe úgy, hogy előtte 3 hétig semmilyen meccsen nem szerepel? Nyilván nem. Ő meg arra játszik, hogy a VB-n ő legyen az alap kapus és a csk-is, amit nehéz lesz elérnie, ha februártól júniusig játszik azon az 5 meccsen, ami mondjuk BL negyeddöntő és Kupa döntő...

Döntenie kell Ancelottinak, hiába halogatja. Vagy Lopez és akkor Casillas elmegy, mindenki Perezt szidja és elnöksége végéig (ami nagyon hamar eljönne) felemlegetik neki ezt, vagy Casillas kezdőbe és Lopezt siratják, jóval kevesebben. Nem feltétlenül fair Lopezzel szemben, de Casillas így 14-15 szezon után csak megérdemelne egy második esélyt, amikor huzamosabb ideig védhetne újra. Ha fos, fos, legalább mindenki belátja, hogy vége az ő top formájának, ha meg nem rosszabb, mint Lopez akkor nincs miről tárgyalni.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 18., péntek 20:31

Azt hogy jelenleg Lopez jobb mint iker senki nem vitatja vagy aki vitatja az tényleg vak...De ez a gyűlölködés egyszerűen undorító...Én sem tartottam soha jó csk-nak mert túl csendes ráadásul kapus akik nem nagyon tudnak onnan beleszólni a játékba, de ez a csapat hagyománya (egy idióta hagyomány).Rengeteget tett a csapatért ezért illene tisztelettel beszélni róla, de hát ti CR-t is köpködni fogjátok pár év múlva mert Nektek csak az eredmény számít közben némeilykőtök még nem is látott Real Bl győzelmet... :roll: ő az utolsó veterán aki képviseli még azt a Real Madridot amiről ti minden héten álmodoztok.Raúlt is gyűlöltétek már szinte aztán a búcsúmeccsén meg ment a nyalás...Mind1 én 100% Lopez mellett állok de Casillas rengeteget adott nekem és a csapatnak ezért nemtudom róla így megnyílvnulni.

ui.:Lopez egy elég erős idegzetű embernek néz ki, de remélem azzal tisztában vagytok,hogyha miatta fogja elhagyni a Bernabeut a szent tehén,szanaszét fogják cincálni Diegot ,1et nem bakizjat majd mert felakasztják a berneneu eredményjelzőjére...Bírom Lopezt de szerintem ezt a tehert már nem bírná el...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 18., péntek 19:56

Jó lenne, ha szeretett klubbunk nem bánna konstans minden focistával úgy, mint egy strici a ribancaival. De legalább a legendákkal ne.
simi, nem nagyon lehetsz tisztában azzal hogy a real hogy "bánt" a legendákkal.....pl raul,guti vagy ikerrel.

Valószinű a médiából vetted ezt....akkor oké,ott ez megy,de a valóság nem az. Azért ezeknek nézz utána,és ne hagyd hogy megvezessenek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. október 18., péntek 17:02

mindannyiuknak jó a kapcsolata perezzel
A média előtt mindenképpen! Egymás között azért kötve hiszem, hogy mindnyájukkal puszipajtások lennének.

A facebbokos hozzászólások viszont fantasztikusak! :lol: Pro és kontra mindkét oldal rettenetesen egyszerű, van a fekete meg a fehér és kifújt. A közlekedési lámpa vitája a villanyoszloppal nagyjából.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 18., péntek 15:49

aki meg elhiszi a sajtó évek óta finom nyomásgyakorlását, hogy mi milyen okádékmód bánunk minden játékossal, az szimplán hülye.

Kár, hogy sok ilyen van. Van pár MU-s ismerősöm akik folyton jönnek azzal, hogy pfejj undorító reálmargit, elűztük Raúlt, Gutit, brazil Ronaldot. Nézzem meg, hogy ők hogy bántak Scholes-al, Giggs-el, a real nem is csapat stb.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 18., péntek 15:02

miért bánunk úgy a legendákkal?
nem értem.
1-2 kirívó esettől eltekintve nem látok gondot.
robicarlos, zidane, figo, redondo és hierro is rendszeresen játszanak az öregfiúk meccseken, bekem ömlengve beszél élete egyik legjobb időszakáról itt, raulnak most volt teltházas barimeccse, guti meg el akart menni játszani, na meg murinnyó és guti egy szobában és már kész is a vérszaros trancsírparti.
ronaldo is madridinak érzi magát, el clasicon nekünk drukkol.
mindannyiuknak jó a kapcsolata perezzel, sztem nincs miről beszélni.
aki meg elhiszi a sajtó évek óta finom nyomásgyakorlását, hogy mi milyen okádékmód bánunk minden játékossal, az szimplán hülye.
Kép
Kép
Kép

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. október 18., péntek 14:56

Simi írta:Jó lenne, ha szeretett klubbunk nem bánna konstans minden focistával úgy, mint egy strici a ribancaival. De legalább a legendákkal ne.
:lol:
Azért ne essünk túlzásokba, Ikert nem basztuk ki az utcára fizetés nélkül koldulni a sérülése után.
Van egy jobb formában levő Lopez, szóval Ikert nem lehet minden meccsen játszatni. Így is kapott lehetőséget, meglátjuk mennyit kap a következő 3 hónapban és dönt hogy neki az elég lesz-e vagy sem.

Inkább akkor bánnánk rosszul a játékosainkal ha mostantól Diego nem védene egy meccsett sem hiába a jobb forma, mert Iker egy legenda és különben elmegy. Megpróbáljuk megtalálni az arany középutat, viszont benne van hogy a szituáció vagy Ikernek vagy DL-nek nem fog tetszeni és akkor bizony az egyik menni fog. Ennyi.

Vissza: