De bazzeg. Komolyan. Én is Casillas-párti vagyok. De Diego-párti is. Madridista vagyok. Nem döntök, nem dönthetek! két játékos közül. Egyedül, csakis a forma, a mutatott játék alapján! Ez alapján Lopez a kapusunk.Zsombor írta:Na, ezt nem nagyon tudom értelmezni.Savant írta: Csak "gondolom", hogy baszik úgy dolgozni mint régen, mert nem cserélték ki az agyát, meg vannak a lábai, kezei, nem ültették át egyiket sme máshová, nem cserélték ki és deérdekes... még sem az az Iker Casillas ő, aki volt.
Mellesleg igen, Casillas-párti vagyok és nem tagadom, szezon elején kirázott a hideg, hogy Lopez állt a kapuban, de jelenleg megbízható teljesítményt nyújt, így elfogadom a kezdetését.
A kiemelt rész pedig... hogy úgy mondjam minimum érdekes. Kényszeredett. Miért? Csak azért, mert Casillas-párti vagy? próbáld meg, próbáljátok! meg a csapatot nézni. Ebben a kontextusban -akármi is történt Mourinhoval (ha kiderül valamikor, ha nem) engem nem érdekel, tényleg- nincs olyan, hogy elfogadom, húzom a szám. Casillas is ezt teszi. ÉS!!! fenyegetőzik. Nem a nevet kell a kapuba állítani! Hanem a teljesítményt. Sokáig voltak csak nevek a pályán. Láttuk mi lett belőle. Vagy mi nem. Casillas jelen pillanatban egy számomra elfogadhatatlan állásponton van. Nem teheti ezt! Tudja jól, mi neki a Real Madrid és a Real Madridnak ki Iker Casillas. És fenyegetőzik! Az első számú csapatkapitányunk! Fel lehet ezt fogni ép ésszel? A szurkolók mit éreznek ezt vajon tudja? Tudja mi lenne itt, ha eligazolna? Tudja! Ezért fenyeget, feszültséget kelt. Egy új edző ül a padon, a csapat épül. Ő pedig fenyeget. Kiráz a hideg ettől. Felfoghatatlan, én őszintén nem ezt vártam tőle. Soha nem gondoltam volna.
A "szituációs játék"hoz nem tudok semmit írni, ugyanis az A és a B pont is túlzó, az esetleges negatívumokat kiemelő, fikciós lehetőség. Szóval nem választok.