Lucas Vázquez - 17

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ToniKroos

Re: Lucas Vázquez - 17

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. július 30., csütörtök 23:53

Arra az évi 10-11 meccsre bőven elég kell hogy legyen. Nem sír, nem jár a szája és igazi madridista. Az akarásával sose volt baj, szerintem egy csere védőnek pont ilyennek kell lennie. A fontos meccseken, ha minden jól megy úgyse ő fog játszani. Más csapatnak sincs ennél jobb csere szélső védője.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. július 30., csütörtök 20:30

az örök jollyjoker. nincs nekem bajom vele, de mindig azt érzem el veszi a fiataloktól a helyet csak, de nem ő tehet róla. beraknám realista hszét.
Realista24 írta:Amíg ZZ az edző, ő itt lesz.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. július 30., csütörtök 19:59

Realista24 írta: Szerződést akar hosszabbítani ezért bevallalja a védő szerepkort is.
Kérdés, hogy ezzel mi most nyerünk valamit? Elég gyenge volt minden alkalommal védőnek is és támadónak is, szerintem Ő már az a kategória akinél a legjobban az eladással járhatunk. Védekezésben Militao, de még valaki az akadémiáról is lehozza azt amit Ő

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 30., csütörtök 19:20

Szerződést akar hosszabbítani ezért bevallalja a védő szerepkort is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 15., szerda 7:58

Ha jól látom ismét apa lett :agree: pár év és újabb kicsi Vázquezek rohangálnak majd fehérben az akadémián :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. július 11., szombat 15:54

Kapott gól nélkül lehoztuk, egy olyan játékossal, akinek nem is ez a posztja és nem is kiemelkedő teljesítményre képes. Ráadásul sérült is volt. Nem hiszem, hogy a két Castillás srácot 0 első osztályú meccsel szívesebben néztem volna most a szezon döntő szakaszában. Szinte biztos megremegett volna a lábuk, elég nehéz ekkora teher mellett beugrani a mélyvízbe.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. július 11., szombat 14:45

1 millió volt az ember. és megpörgette a labdát. :shifty:

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 11., szombat 14:29

Babinho írta:
Realista24 írta: Amíg ZZ az edző, ő itt lesz.
Sztem idén menni fog. Mármint Lucas :mrgreen: Bár ZZnél sose tudni :mrgreen:
Miért menne? Nem hiszem h ZZ elküldené, és azt sem, hogy annyival jobb ajánlatot kapna máshonnan, hogy meg érné neki
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 11., szombat 14:15

Realista24 írta: Amíg ZZ az edző, ő itt lesz.
Sztem idén menni fog. Mármint Lucas :mrgreen: Bár ZZnél sose tudni :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 11., szombat 13:37

Amíg ZZ az edző, ő itt lesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 11., szombat 13:33

Babinho írta: Vastagon benne volt a bl győzelmekben, nem úgy mint a kezdők, de elképesztő stabil pontként.
Szerintem senki sem vitatja, hogy beugróként kellett ő is a BL győzelmekhez
Megtette, amit a tehetsége engedett
Ha nem fogunk igazolni, marad jövőre is :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 11., szombat 13:25

Babinho írta: Értsétek már meg hogy már tavaly nyáron el lett volna adva ha nincs Asensio sérülése...

Ehhez képest ennek tudatában is maradt és hozta amit kellett. Pedig tudta ha nincs az a sérülés akkor mennie kellett volna. Idén már tényleg nem hozott jó teljesítményt, de amilyen karriert befutott és amilyen primadonnákat beelőzött kevesebb tehetséggel, a munkájának köszönhetően azért maxi respect.

És nem csak a labdapörgetés marad meg vele kapcsolatban, hanem hogy mindig felszántotta a pályát és évekig fáradhatatlanul robotolt le fel a jobb oldalon, és igenis rengeteg veszélyes 1v1 és jo beadás, assist marad meg tőle.
Az hogy Zidanenak 433ban és 442ben is tökéletes katonája volt, nem csak levantek ellen hanem psg, juve, bayernek ellen.
Vastagon benne volt a bl győzelmekben, nem úgy mint a kezdők, de elképesztő stabil pontként. Sokkal többet kihozott mint ami várható volt tőle. Moratak, Jesek mentek a levesbe csak hogy azt a nagy castillat felhozzuk, arról már nem is beszélve hogy hány európai klasszis nem hozott Lucas szintet konstans 4-5 éven keresztül, ki-ki a maga kis ürügye miatt.

:salute: Lucas egy kis hős
#halucastszidodbénavagy
Világos, de az a pörgetes ikonikus. Nincs olyan BL videó a Realrol, amiben az ne szerepelne.

Nem kedvelem túlzottan a játékát, de rendesen kivette a részét a sikerekbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. július 11., szombat 13:13

Értsétek már meg hogy már tavaly nyáron el lett volna adva ha nincs Asensio sérülése...

Ehhez képest ennek tudatában is maradt és hozta amit kellett. Pedig tudta ha nincs az a sérülés akkor mennie kellett volna. Idén már tényleg nem hozott jó teljesítményt, de amilyen karriert befutott és amilyen primadonnákat beelőzött kevesebb tehetséggel, a munkájának köszönhetően azért maxi respect.

És nem csak a labdapörgetés marad meg vele kapcsolatban, hanem hogy mindig felszántotta a pályát és évekig fáradhatatlanul robotolt le fel a jobb oldalon, és igenis rengeteg veszélyes 1v1 és jo beadás, assist marad meg tőle.
Az hogy Zidanenak 433ban és 442ben is tökéletes katonája volt, nem csak levantek ellen hanem psg, juve, bayernek ellen.
Vastagon benne volt a bl győzelmekben, nem úgy mint a kezdők, de elképesztő stabil pontként. Sokkal többet kihozott mint ami várható volt tőle. Moratak, Jesek mentek a levesbe csak hogy azt a nagy castillat felhozzuk, arról már nem is beszélve hogy hány európai klasszis nem hozott Lucas szintet konstans 4-5 éven keresztül, ki-ki a maga kis ürügye miatt.

:salute: Lucas egy kis hős
#halucastszidodbénavagy

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. július 11., szombat 12:49

Ez igaz, de szerintem senki nem a kezdőbe szeretné. Egyértelmű, hogy kell elé valaki jobb szélre. Ha a James Bale pakkot becseréljük egy klasszis szélsőre akkor Lucas bőven elfér 13-14. embernek. Kis csapatok ellen, kupában, pihentető csereként. Inkább ő maradon, aki ha játszik meghal a mezért és hozzateszi azt a kocsit amit tud mint James, vagy Bale aki ha játszik se ér labdához

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. július 11., szombat 12:27

Akkor félreértettél, én arra gondolok, hogy ahhoz Ő kevés lesz ami idén a keretben van, mivel nincs megoldva se a jobbhátvéd cseréje, se a jobbszélső kezdő pozíció. Én nem látom, hogy Vazquez, Asensio, Isco, Valverde elég lenne. Igazából bármelyiknek a topicjába írhattam volna.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. július 11., szombat 12:20

impossible írta:Láttuk idén mire elég ez a jobb oldalon
De nem arról volt szó, hogy elég vagy nem elég. Azt senki nem vitatja, hogy a jobb oldal gyenge. Csak az volt a téma, hogy Bale-en kívül már mindenki előtte van a sorba, ezért nem értem miért kell csesztetni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. július 11., szombat 10:35

M1Ö írta:
impossible írta: Probléma az, hogy most már lassan elfogynak előle az emberek
Elfogynak? Előtte van már a két brazilunk is és ott van még Isco, meg alapból Asensio.
Láttuk idén mire elég ez a jobb oldalon, Asensiot nyilván vegyük le a sérülés miatt, ettől független szerintem Ő se megoldás.
Többiek a bal oldalon játszanak jól.
Ahogy látom elég sokan elégedettek így is, ha Ramos rúg 20 gólt, ismétlem magam a gond nem Lucas, hanem hogy nincs megoldás elé.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. július 11., szombat 10:29

tudásra mindig is ennyi volt. nem értem mit kéne tőle várni. ül a padon, ha szólnak bejön és pörög. nem lehet a padon is 100 millás embereket jegelni. az nem az ő dolga hogy mennyien vannak előtte vagy mennyit játszik. tökéletes squad player aki azért játszott ennyit mert a sztárok szart se értek. többszörös bl győztes eléggé kimaxolta a karrierjét. persze hogy van nála jobb. nem is a helyén játszott, sok kihagyás után de szó nélkül végigmelózta a meccset.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 11., szombat 10:21

impossible írta: Na látod ez a baj, hogy ennyi maradandót nyújtott a számodra is. 😁
Egy fix cseretol miért baj ez? Neki legalább megvan élete sport pillanata.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. július 11., szombat 10:17

impossible írta: Probléma az, hogy most már lassan elfogynak előle az emberek
Elfogynak? Előtte van már a két brazilunk is és ott van még Isco, meg alapból Asensio.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: