Ez a kreativ nevu. Ezzel mar gyult meg a bajunk.Realista24 írta: Hernandez Hernandez lesz a játékvezető a Villarreal ellen.
Ramos nem lajkolja ezt.
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. július 14., kedd 14:27
Ez a kreativ nevu. Ezzel mar gyult meg a bajunk.Realista24 írta: Hernandez Hernandez lesz a játékvezető a Villarreal ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 14., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 13., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: anagyCz » 2020. július 13., hétfő 17:33
HozzászólásSzerző: Volcanor » 2020. július 13., hétfő 17:01
Lehet ez a "default" avatar az újonnan regisztráltaknak.Süti írta:Nem tudom hogy lesz e jobb 1 napos reg ezzel az ava/kedvenc csapat komboval.anagyCz írta: Sziasztok!
Nem féltek attól, hogy a mai meccs necces lesz? Félek, hogy a Granada vért fog inni. Minden meccsen nem lehet szerencsénk. Ha esetleg nem jönne össze a győzelem, megremeghetnek a lábak a Villareal ellen is. Mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 13., hétfő 15:08
Nem tudom hogy lesz e jobb 1 napos reg ezzel az ava/kedvenc csapat komboval.anagyCz írta: Sziasztok!
Nem féltek attól, hogy a mai meccs necces lesz? Félek, hogy a Granada vért fog inni. Minden meccsen nem lehet szerencsénk. Ha esetleg nem jönne össze a győzelem, megremeghetnek a lábak a Villareal ellen is. Mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 13., hétfő 14:24
a bayern vagy pool lehet.Rgy minőségi támadócsapat megveri őket 3-4 góllal simán.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 13., hétfő 14:14
Ez az Alaves egy egyeneset nem tudott a labdába rúgni, a kapusuk is gyenge volt, kb mindent középre ütögetett ki.'shutterisland írta: ha ma nyertek, akkor el is dolt, de meg egy x-el is boven eselyesebbek maradtok.
a maradek ketto meccseteken kerdeses, hogy lesz e meg tetje a villarreal (el helyezes) es a leganes (kieses) szamara.
ez a mai alaves-getafe es villarreal-sociedad meccsek utan mar tisztabb lesz.
hozzateve azt is, hogy mi meg az alaveshez megyunk, aki szinten konnyen lehet, hogy az eleteert kuzdhet, egy laza 85-15-re adnam az eselyeket.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. július 13., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 13., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. július 13., hétfő 13:45
El kell őket verni, nincs mese. Azért az elmúlt 8 meccs nem csak a szerencséről szólt nálunk. Én amíg ilyen az ún. támadósor, mindig aggódva ülök le meccset nézni, de fejben érzem annyira erősnek a brigádot, hogy ezt már nem engedik kicsusszanni a kezük közül.anagyCz írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: anagyCz » 2020. július 13., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 12., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 12., vasárnap 10:52
Haha egybeköthetnénk a dezodoros és csajozós tippekkel is és a leggyönyörűbb, hogy mindezt a spanyol bajnokság topicban ..azt hiszem kissé félrecsúszott a téma.ziro4vr írta: Úgy érzem ideje megkérdezni lordgabit, van e valami sztorija modell kinézetű lányokkal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 12., vasárnap 9:31
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. július 12., vasárnap 0:22
“Tul kedves voltal”, ez annyira tipikusSteve írta:Haha most, hogy az idézés miatt újra olvasom valóban kissé félreérthető voltam.Faust írta:
Pista Pista, az asszony legalabb tud rola?
Amugy en sem sem ertem minek nezi barki. En akkor se nezem ha mi rohanunk utanuk, igy meg aztan plane ki nem szarja le. Vegre csak magunkkal kell foglalkozni.
Természetesen az asszony is itt borozott velünk. Mivel a szomszéd csaj elég szép, ilyen kb modell kinézetű ezért megkaptam az asszonytól, hogy mikor öntöttem ki a csajnak a rozét “túl kedves” voltam jelentsen ez bármit is.
Remélem hétfőtől hátra dőlhetünk. Ha behúznánk valahogy a 3pontot, akkor már elkezdhetünk ünnepelni. Azért innen nagyon fájó lenne elbukni. Ez a szedett-vedett társaság, a fantasztikus Zidanenal nagyon megérdemelnék a sikert.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 11., szombat 23:20
Haha most, hogy az idézés miatt újra olvasom valóban kissé félreérthető voltam.Faust írta:Pista Pista, az asszony legalabb tud rola?Steve írta:
Úristen de jó, hogy nem nézem a meccset, hanem a szomszéd csajjal borozunk a teraszon.
Szerintem agyvérzést kaptam volna. 30 felett már nem bírja az ember az ilyen szitukat.
Nem tudom, hogy hogyan csinálják, de ezeknek mindig wva nagy szerencséjük van. Úgy pattan, megbotlik az ellenfél a kapu előtt.. fene sem érti hogy csinálják. És akkor még panaszkodnak is az igazságtalanságra.
Amugy en sem sem ertem minek nezi barki. En akkor se nezem ha mi rohanunk utanuk, igy meg aztan plane ki nem szarja le. Vegre csak magunkkal kell foglalkozni.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. július 11., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. július 11., szombat 21:46
Pista Pista, az asszony legalabb tud rola?Steve írta:Úristen de jó, hogy nem nézem a meccset, hanem a szomszéd csajjal borozunk a teraszon.Realista24 írta: Valladolid játékosa ziccerben volt és konkrétan a fű miatt kihagyta. Hát befosok, ezért nem egyenlített. Lyuk keletkezett a pályán
Szerintem agyvérzést kaptam volna. 30 felett már nem bírja az ember az ilyen szitukat.
Nem tudom, hogy hogyan csinálják, de ezeknek mindig wva nagy szerencséjük van. Úgy pattan, megbotlik az ellenfél a kapu előtt.. fene sem érti hogy csinálják. És akkor még panaszkodnak is az igazságtalanságra.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 11., szombat 21:41
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem