StrandraBabinho írta:Madridot 1 főre számolod, a balatont meg a családra. Meg itt beleszamolsz napi 3 üdítőt per fő meg hekk stb, amit madridban nem számolsz bele. De tény és való hogy nem 1 kategória a kettő élményben, naná hogy nem. De madridban legolcsobb szállást keres majdhogynem az ember, nyaralni nem igy indul.Realista24 írta:
Egy Madrid meccs mindennel együtt megvan nekem 3 napi Balatonbol, ahol ott sem alszok. Ezért a felhaborodas. Vagy mert A Nissi Beachen olcsóbb egy üdítő mint a Világosi strandon.
És még sorolhatnám.
A szállashelyek külön kategória.
De a fapados árak teszik ezt parádéssá, mert az a vicc hogy 15kbol megjárod madridot oda vissza. Igen emellé nem tudod odatenni a balatont, mert tényleg ennyi egy napi büfé a családnak.
De ha pusztán a balatoni büfé, étterem árakat nézzük szerintem nem katasztrófa a helyzet, max a hülyéknek aki megveszi drágán a szart. Vagy ne kérjen a balatoni vendéglátós annyit egy gyrosért mint egy horvát tengerparti büfés mert ez csak a balaton? Mer' ez nem tenger? A velence tavi akkor mit kérjen? A tisza tavi adja beszerzésin? mert az szarhely?
De nem hiszem hogy a langos ket viz 1800ért felháborító, miközben számtalan nagyobb faszsagot tudnék mondani ami nem ér ennyi pénzt, mégis a fórum nagy átlaga elkölti rá nap mint nap. Példának okáért ez kb egy doboz cigi ára ha jól tudom, de egy autópálya kúton ennyiért ketten isztok egy egy kávét és pisáltok egyet.
Szóval én abszolút jól tájékozottan szoktam menni a balcsira ha megyek, és szinte mindig nagyon jókat eszek jó áron, és igenis a lángos egy lenézett kaja, pedig a lángos menő!!!!4!4!44!!!!! Megéri az 1000est!!!
Én a spanyol kajákat is szeretem de ha egymás mellett lenne egy spanyol étterem és egy magyar csárda mindig ugyanabba mennék be... A balaton tele van jó éttermekkel. De ha az elsőbe beülsz amit látsz akkor csalódni fogsz. De ez így van Madridban is.
Belépő: 5-6000 ezer
Kaja, este egyszeri meleg egy üdítővel: 10ezer
Napközben valami kaja, hambi, lángos ilyesmi junk food, 4000.
Üdítő, víz: 3000. Mert 400 Ft alatt nincs víz, szóval inkább 5-600ert egy gyümölcsle.
Kave: 3000, mert iszok kettőt egy nap és talán műanyag poharasat kapok 500ert, amitől telefosod a Balatont.
Jegkrem: 2500 mert egy Magnum 800 Ft alatt nincs sehol.
Éseg ki tudja hol pakolok és mennyiért mert nem ziro vagyok
Ez egy fő, három napra nagyjából, ennyiből megvan a repjegyem és a reggelis szallasom. Madridban, Valenciaban, Malagan egy Tihanyi gulyás + üdítő árán kapok két foetelt, italt és kávét vagy desszertet.
Hidd el, hogy képben vagyok a Balatoni árakkal, minőséggel. Ha megyek, jókat szoktam enni, de annak is megkerik az árát.
De ne menjünk el Madridi, Sima gulyás csárdában 2-3ezer. Fehérváron bélszíngulyas, patika helyen 1890.
A lángos... Hát mekkora élményem volt tavaly. tavasz, Velence. Szerintem az év első langosat nekünk sütöttek ki, a tavalyi olajban. Mocskos szarul lettem tőle, mindezt jó drágán