OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. július 13., hétfő 18:29

füst írta: Ha nem lesz jó, irtópipa leszek, ha úgy járok mint Realista, megtalállak. :mrgreen:
Igen,azaz amit belinkeltél
Nyugi jó hely :D sokszor sorbanállás van a lángosért
Ha a bezárt albertfalvai alatt a villamos kocsiszín mellettire gondoltál, azt ismertem én is,
itt még annál is jobb a lángos általában :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 13., hétfő 17:16

Na, most hogy mindenki megette a lángost. Kőrösoknel keresek vízparti házat egy hétre augusztusban. Valami frankót.

Vagy ez lesz az első amit nem old meg a madridom csapata?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2020. július 13., hétfő 17:09

Steve írta:
tcskhun írta:
azért ez érdekes zrdekes számomra mert egy normális ebéd vagy vacsi 20-30€ per fö...
ha nem persze dönert vagy pizzát/tésztát eszel 6,50€-ért ami kevesebb adag mint a normális adag....13éve élek itt Mallorcan és csak ezért irtam le a véleményem :agree:
Ha elolvadod újra, amit írtam a nyaralásra összességében írtam, hogy olcsóbbra jött ki magasabb minőség mellett.

Nem az ételre értettem csak. A hotel, nyaralás jött ki olcsóbbra. Ahogy látod a strandbelépőt is megemlítettem.

Amúgy hol laksz Mallorcán? Remélhetőleg jövő nyáron már tudunk újra menni Mallorcara, akkor megihatunk egy sört. :) Nekem eddig Palman kívül Cala D’Or jött be a legjobban. Alcudia pl. szuper gyerekkel, de ott már annyi az angol “intelligens” turista, hogy már mi is menekültünk előlük.

Egyébként én imádok Magyarországra és Balatonfüredrenmenni. Mehetnék bárhova mégis ezt választom minden évben és nem csak a családom miatt, akik természetesen hiányoznak minden évben.

Azt hiszem R24 és az én kommentjeim alap gondolata is az volt, hogy a direkt lehúzásban nem akar az ember részt venni.Ez igaz a Balatonon, Mallorcán, vagy bárhol.

Hola!
persze megértettem,de csak arra probáltam válaszolni,hogy azért itt is a minöségi étel-ital azért annak megkérik az árát,El Arenalba lakom/lakunk/ a párommal,remélem összefutunk ha idén nem de jövőre :agree: ,nekem egyébként Can picafort vagy Sant Elm jön be itt a szigeten de még Porto Cristo is szép nagyon szerintem

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. július 13., hétfő 16:59

Remy írta:
Realista24 írta:
Hutotaska, szendo, meg literes asvanyviz. :kalapos:
Pedig. :mrgreen: Családdal minden évben így toltuk. Reggel mentünk, este jöttünk.
Mi is így csináltuk. DE én még most is így teszek: reggel szendvicskészítés, hűtőtáskába be az üdítőkkel együtt. és irány a balaton. Ott a délelőtti órákban egy kis városnézés, túrázás (kilátó vagy akármi), délután meg fürdés. Este meg vissza haza.
+ ugye benzinpénz hozzá, de nem nagy összeg így, mintha a Balatonon venne enni és innivalót az ember. Hűtőtáskából a mentesvíz otthonról jóval olcsóbb , mint ott megvéve.
'shutterisland írta: fel europat bejartam mar, de eletemben nem voltam meg a balatonon. :lol:
Ugyanígy vagyok a Duna túlsó oldalával: Nyíregyháza, Debrecen, Szeged, Békéscsaba, Miskolc ezek a részek totál kimaradtak. de a "nyugat" az rengeteg nagyvárossal megvolt :D

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 13., hétfő 15:17

gondolom megkérdezte a pincér csaj, hogy hogy viseli, hogy egy cr, bale és hazard nélküli real madrid megelőzi a barcát. :lol:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 13., hétfő 15:08

Süti írta: Nem volt citrom a reggeli tequila mellé? :mrgreen:
Azzal nincs baj, amúgy is csak az elsőhöz eszek citromot, utána csak tisztán, kevesebb a macera.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 13., hétfő 15:05

csababarca írta:

Révbüfé jó, életem első tequiláját ott ittam :mrgreen: de ott most csalódtunk pont reggel picit.
Révfülöp jó hely, csendes, nyugis, kulturált.
Nem volt citrom a reggeli tequila mellé? :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 13., hétfő 13:09

DinhoL írta:

Végre valaki írja az északi partot és Révfülöpöt.Imádom, ott a családi nyaralónk. :D :sziv:
Gondolom a Gombában voltatok, az a hely brutál jó volt amikor még csak pizzeriaként ment..mostanra kicsit elszálltak az árak de a kaja minőségére sztem nem lehet panasz.
Amit a strandról írsz az sajnos nagyon igaz, viszont a belépőt ( ami am egyszeri belépésre csak öccá :D ) lehet Szép kártyáról venni és az szinte nem is igazi pénz.. :kalapos:
Mólón amúgy a legjobb beülős hely az a Révbüfé, ezt már 2 évtizednyi tapasztalat mondatja velem.
96-tól 2010ig táboroztam ott, azóta meg minden évben egy hétvégére lemegyek.
gombát mondom, pizzázóként is jó volt, és olcsóbb, de viszonyításképpen nem drága a strand kajákhoz nézve.

Révbüfé jó, életem első tequiláját ott ittam :mrgreen: de ott most csalódtunk pont reggel picit.
Révfülöp jó hely, csendes, nyugis, kulturált.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. július 13., hétfő 13:01

csababarca írta: Meg tudom erősíteni, a Balaton írtó drága, és ez nem magyarázható most a coviddal sem, mert évről évre emelkednek az árak.
Révfülöpön voltam szombat-vasárnap, tehát nem egy turista frekventált helyen.

Strandbelépő 600 forint, ez rendben van.
De ami bent van...

750 a csapolt ászok...1100 egy meggysör.
500 a víz, 600 az üdítő.
Hekk 1500 (ez is rendben van) de két darab koviubi még 500:D szelet kenyér 150.
ettünk két hekket, két szelet kenyeret, 4 darab koviubi, egy meggysör egy ászok.
Ez kettőnkre 6000 forint volt kb.

Még azt mondanám nem is vészes, de ezzel szemben a mólón beültünk egy felkapott étterembe, pisztráng, fogas, korsó sör, két rosé fröccs, egy kávé, és 8500 forintot fizettünk.

Kettőt összehasonlítva mondom azt, hogy a strandos árak el vannak szaladva.
És akkor még olyan helyekről, mint Tihany, Füred, Siófok nem is beszélgetünk.

Nincs a drága kajával bajom, ha az normális minőségű.
Végre valaki írja az északi partot és Révfülöpöt.Imádom, ott a családi nyaralónk. :D :sziv:
Gondolom a Gombában voltatok, az a hely brutál jó volt amikor még csak pizzeriaként ment..mostanra kicsit elszálltak az árak de a kaja minőségére sztem nem lehet panasz.
Amit a strandról írsz az sajnos nagyon igaz, viszont a belépőt ( ami am egyszeri belépésre csak öccá :D ) lehet Szép kártyáról venni és az szinte nem is igazi pénz.. :kalapos:
Mólón amúgy a legjobb beülős hely az a Révbüfé, ezt már 2 évtizednyi tapasztalat mondatja velem.
Som i Serem!
6oat

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 13., hétfő 12:36

a magyarok ugy vannak vele, hogy annyibol, amennyibol megvan egy balatoni nyaralas, inkabb kiruccannak kulfoldre.

lehet, hogy a kulfoldiek meg ugy vannak vele, hogy amennyibol kijonne egy egy belfoldi nyaralas, annyibol atugranak a balatonra is par napra. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. július 13., hétfő 11:47

A Balaton mindig draga volt, a magyar penztarcahoz merve. Most csak az a kulonbseg, hogy a kajak minosege nem, vagy alig valtozott, tovabba ugyanaz a rendszer van kiszolgalas teren, mint regebben, semmi nem valtozott. A berek nem nagyon kovetik az inflaciot, ez is teny, nap mint nap erezheto. Viszont a jo hir, hogy lehet valogatni, nem kotelezo a balcsira menni. Es aki rafordit egy kis idot, sok jo helyet lehet talalni, ami penztarcabarat. Mi peldaul iden Kormendre megyunk, igaz, hogy messzebb van es kocsikazni kell, de sokkal baratibb aron adtak a szallast, rengeteg latnivalo van arrefele, es ugyanugy tudunk pancsolni, mint a balcsin, vagy mashol. Keresgelni kell, es a jo ajanlatokat kifogni. Egyebkent egyetertek a hozzaszolasok nagyreszevel, egyaltalan nem meglepo a helyzet.
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 13., hétfő 11:08

nmate írta: Persze, nem mindegy hol eszed, de Matyi lángosát nagyon ajánlom :mrgreen:
Matyi lángosa? Jó sok kefirrel ité tejföllel? :mrgreen:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. július 13., hétfő 10:28

Tl;dr: messze nem a Balatonon keresendő a probléma gyökere.

Szerintem minden drága, nem csak a Balaton. Bemegyek a boltba, hogy veszek 2-3 napra reggelit, vacsit, ebédre valami főznivalót... és nem jövök ki 5000 alatt. Pedig csak kenyér, zöldség, gyümölcs, felvágott, tészta, hús stb.
De nézzük az extra kiadás oldalát, már ihatónak nevezhető dobozos / üveges sör sincs 250 alatt, akkor mit vár az ember?
De még mindig nem a kaja viszi el a legtöbb pénzt, ha haverokkal való sörözésekkel összeadom sem ad ki annyit, amennyit Pesten fizetek egy szaros földszinti albiért. Sokkal jobban fáj a szívem, hogy egy olyan dologért fizetek, ami nem az enyém. Lángos meg felőlem lehet 800 ... 1000 is, engem kikapcsol és élvezem egy Balatoni túra közben, hogy 32 fokban egy jó tejfölös kíséretében építem vissza a kalóriákat és nem zacskó aszott szendvicset kell magammal cipelni. Persze, nem mindegy hol eszed, de Matyi lángosát nagyon ajánlom :mrgreen:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 13., hétfő 10:27

Nem tudom milyen magyar strandrajárók vagytok, rántotthúsos szendó szalvétából kicsomagolva, pár csirkecomb alufóliában, szigorúan kenyérrel, gyereknek kis málnaszörp műanyagpohárban amit 10x borít ki mire felöntöd bubisvízzel, 1-2 kőbányai ami felmelegszik a kocsi csomagtartójában mire otthon kifordulsz a ház elől, a végére meg random süti a nagyitól. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 13., hétfő 10:17

tcskhun írta:
azért ez érdekes zrdekes számomra mert egy normális ebéd vagy vacsi 20-30€ per fö...
ha nem persze dönert vagy pizzát/tésztát eszel 6,50€-ért ami kevesebb adag mint a normális adag....13éve élek itt Mallorcan és csak ezért irtam le a véleményem :agree:
Ha elolvadod újra, amit írtam a nyaralásra összességében írtam, hogy olcsóbbra jött ki magasabb minőség mellett.

Nem az ételre értettem csak. A hotel, nyaralás jött ki olcsóbbra. Ahogy látod a strandbelépőt is megemlítettem.

Amúgy hol laksz Mallorcán? Remélhetőleg jövő nyáron már tudunk újra menni Mallorcara, akkor megihatunk egy sört. :) Nekem eddig Palman kívül Cala D’Or jött be a legjobban. Alcudia pl. szuper gyerekkel, de ott már annyi az angol “intelligens” turista, hogy már mi is menekültünk előlük.

Egyébként én imádok Magyarországra és Balatonfüredrenmenni. Mehetnék bárhova mégis ezt választom minden évben és nem csak a családom miatt, akik természetesen hiányoznak minden évben.

Azt hiszem R24 és az én kommentjeim alap gondolata is az volt, hogy a direkt lehúzásban nem akar az ember részt venni.Ez igaz a Balatonon, Mallorcán, vagy bárhol.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. július 13., hétfő 10:14

Siofok ezüstpart szabadstrand kis büfé
Palacsinta 200 ft, nutellas 250 - jol tele nyomva

Nem mindenhol szaladtak el az arak szerencsére :)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 13., hétfő 9:55

Halfkey írta:
Dupla D írta: Ha már szóbakerült. Déli parton Boglár-Lelle vonalon jó helyet tudtok ajánlani? Hétvégen társasággal rápróbálnánk valami normális ár-érték arányú étteremre.
Eddigi hszek alapján Mallorca Madrid és Ciprus :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Comment of the day :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2020. július 13., hétfő 9:42

Dupla D írta: Ha már szóbakerült. Déli parton Boglár-Lelle vonalon jó helyet tudtok ajánlani? Hétvégen társasággal rápróbálnánk valami normális ár-érték arányú étteremre.
Nem tudom mennyire fer bele a budzsebe, de Szemesen a Kistücsök etterem orszagszerte eleg hires, nem veletlenul. En oda mennek, szerintem ott lehet a legjobbat enni az egesz Balatonon. :)

A balatoni arakhoz: en ugy vettem eszre, hogy nem csak ott kernek el ilyen pofatlan osszegeket, random budapesti meg videki strandokon is megy a 800-as hot-dog, amibe a jo aros virslit meg kiflit rakjak. Igazabol en amikor haza megyek, ki is fizetnek ennyit, de nem arra a minosegre amit adnak. Tenyleg borzaszto.

Kulonben is a legjobb balatoni kajas reszleg Obudan, a Romai parton van. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. július 13., hétfő 9:32

Realista24 írta: Lángos mellett a másik nagy sláger, a palancsinta 3-500ért? :mrgreen: Egy kanál lekvárral vagy valami legalja minőségű mogyorós krémmel töltve Nutellás palacsintaként eladva 800ért? :mrgreen:
És ugye az a low budget vizes palacsinta, amivel mondjuk nincs baj, csak pofátlanság. :lol:

Szeirntem meg az a gáz, ha ezt valaki természetesnek gondolja.
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. július 13., hétfő 9:27

Babinho írta: Miért te mennyit dolgozol 1800ftért? Hát én nem annyit hogy kiakadjak egy büfénél egy cigi árán :lol:
lol.

Madridban az első ebédem egy hót szar tintahal volt úgy 10euroert. Nem vertem az asztalt hogy ezert én mennyit dolgoztam :lol:

Nyíregyházán a főtéren is 1500 egy lángos két víz, pont annyi mint tőle 20 méterre egy étteremben felszolgálva egy napi menü, leves, főétel, ásványvíz, ahova járok. Senki nem mondta hogy ezeket a nagyképű lángos sütőket kell gazdagítani, csak nem értem a felháborodást. :lol:
Bár volt már hogy én is inkább lángost ettem a sajtkrémleves, jércemell krokett helyett :ike: Nem is gondoltam bele mennyi pénz az.
Nem magamra értettem, de hála Istennek, hogy neked bejött az élet.

És nem vagyok szarevo egyebekent, hogy ilyen esetekben azt nézzem, hogy mennyiért lakok jól, de azért hadd fejezzem már ki az elegedetlensegem.

Az a szomorú, hogy külföldön kb hasonló árban mennek a kajak strandszezonban, de az ottaniak jóval többet keresnek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: