Köszi, ezt vágom, mármint, hogy holtág, voltam már kétszer, csak most úgy fest, sehol nincs hely augusztusra. Gondoltam hátha itt valakinek van valami ismerettsége. Saját stég, kert, grill, ennyi kell. A szúnyogokat meg majd elviseljük'shutterisland írta:ha kicsit el akartok bujni a vilag elol es total nyugira, csendre vagytok, akkor a pecasoknak kialakitott holtagakat ajanlom.Realista24 írta: Na, most hogy mindenki megette a lángost. Kőrösoknel keresek vízparti házat egy hétre augusztusban. Valami frankót.
Vagy ez lesz az első amit nem old meg a madridom csapata?
tobbnyire regi stilusu, egyszeru vizparti nyaralok, hintaaggyal, fozocskezos placcal, gyumolcsfakkal, a portan belul sajat steggel, esetleg csonakkal + sok beka brekegessel, madarcsicsergessel.
sok mindent nem lehet csinalni, mert tenyleg olyan erzesed van nehol, hogy a terkeprol is lementel, de ha az ember teljes resetre vagyik, akkor arra tokeletes.
danzug, felhalom, kákafok, stb. ezekrol erdemes par kepet megnezni.
elobbi ketto kornyeken gyerekkoromban sok idot toltottem, es akkoriban imadtam, elegge tuskevar feeling volt.
ha ilyen kialakitott szabadstrandos tortenet erdekelne inkabb bufekkel, vizibicajjal, varosok kozelsegevel (peldaul gyula, ahol erdemes egy kort tenni) , akkor emlekeim szerint a szanazugi, dánfoki holtagakra erdemes egy pillantast vetni.
bar sajnos bekes megye sosem volt egy tul pezsgo kornyek, plane a dunantulhoz kepest, ugyhogy ilyen teren nagy elvarasokat nem szabad tamasztani.
de legalabb kevesbe zsebbenyulos.
ezeket javareszt a gyerekkori emlekeim alapjan mondom, azert az mar regen volt, es ugye altalaban minden csak szarabb lesz.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha kicsit el akartok bujni a vilag elol es total nyugira, csendre vagytok, akkor a pecasoknak kialakitott holtagakat ajanlom.Realista24 írta: Na, most hogy mindenki megette a lángost. Kőrösoknel keresek vízparti házat egy hétre augusztusban. Valami frankót.
tobbnyire regi stilusu, egyszeru vizparti nyaralok, hintaaggyal, fozocskezos placcal, gyumolcsfakkal, a portan belul sajat steggel, esetleg csonakkal + sok beka brekegessel, madarcsicsergessel.
sok mindent nem lehet csinalni, mert tenyleg olyan erzesed van nehol, hogy a terkeprol is lementel, de ha az ember teljes resetre vagyik, akkor arra tokeletes.
danzug, felhalom, kákafok, stb. ezekrol erdemes par kepet megnezni.
elobbi ketto kornyeken gyerekkoromban sok idot toltottem, es akkoriban imadtam, elegge tuskevar feeling volt.
ha ilyen kialakitott szabadstrandos tortenet erdekelne inkabb bufekkel, vizibicajjal, varosok kozelsegevel (peldaul gyula, ahol erdemes egy kort tenni) , akkor emlekeim szerint a szanazugi, dánfoki holtagakra erdemes egy pillantast vetni.
bar sajnos bekes megye sosem volt egy tul pezsgo kornyek, plane a dunantulhoz kepest, ugyhogy ilyen teren nagy elvarasokat nem szabad tamasztani.
de legalabb kevesbe zsebbenyulos.
ezeket javareszt a gyerekkori emlekeim alapjan mondom, azert az mar regen volt, es ugye altalaban minden csak szarabb lesz.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Igen,azaz amit belinkeltélfüst írta: Ha nem lesz jó, irtópipa leszek, ha úgy járok mint Realista, megtalállak.
Nyugi jó hely sokszor sorbanállás van a lángosért
Ha a bezárt albertfalvai alatt a villamos kocsiszín mellettire gondoltál, azt ismertem én is,
itt még annál is jobb a lángos általában
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, most hogy mindenki megette a lángost. Kőrösoknel keresek vízparti házat egy hétre augusztusban. Valami frankót.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Steve írta:Ha elolvadod újra, amit írtam a nyaralásra összességében írtam, hogy olcsóbbra jött ki magasabb minőség mellett.tcskhun írta:
azért ez érdekes zrdekes számomra mert egy normális ebéd vagy vacsi 20-30€ per fö...
ha nem persze dönert vagy pizzát/tésztát eszel 6,50€-ért ami kevesebb adag mint a normális adag....13éve élek itt Mallorcan és csak ezért irtam le a véleményem
Nem az ételre értettem csak. A hotel, nyaralás jött ki olcsóbbra. Ahogy látod a strandbelépőt is megemlítettem.
Amúgy hol laksz Mallorcán? Remélhetőleg jövő nyáron már tudunk újra menni Mallorcara, akkor megihatunk egy sört. Nekem eddig Palman kívül Cala D’Or jött be a legjobban. Alcudia pl. szuper gyerekkel, de ott már annyi az angol “intelligens” turista, hogy már mi is menekültünk előlük.
Egyébként én imádok Magyarországra és Balatonfüredrenmenni. Mehetnék bárhova mégis ezt választom minden évben és nem csak a családom miatt, akik természetesen hiányoznak minden évben.
Azt hiszem R24 és az én kommentjeim alap gondolata is az volt, hogy a direkt lehúzásban nem akar az ember részt venni.Ez igaz a Balatonon, Mallorcán, vagy bárhol.
Hola!
persze megértettem,de csak arra probáltam válaszolni,hogy azért itt is a minöségi étel-ital azért annak megkérik az árát,El Arenalba lakom/lakunk/ a párommal,remélem összefutunk ha idén nem de jövőre ,nekem egyébként Can picafort vagy Sant Elm jön be itt a szigeten de még Porto Cristo is szép nagyon szerintem
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mi is így csináltuk. DE én még most is így teszek: reggel szendvicskészítés, hűtőtáskába be az üdítőkkel együtt. és irány a balaton. Ott a délelőtti órákban egy kis városnézés, túrázás (kilátó vagy akármi), délután meg fürdés. Este meg vissza haza.Remy írta:Pedig. Családdal minden évben így toltuk. Reggel mentünk, este jöttünk.Realista24 írta:
Hutotaska, szendo, meg literes asvanyviz.
+ ugye benzinpénz hozzá, de nem nagy összeg így, mintha a Balatonon venne enni és innivalót az ember. Hűtőtáskából a mentesvíz otthonról jóval olcsóbb , mint ott megvéve.
Ugyanígy vagyok a Duna túlsó oldalával: Nyíregyháza, Debrecen, Szeged, Békéscsaba, Miskolc ezek a részek totál kimaradtak. de a "nyugat" az rengeteg nagyvárossal megvolt'shutterisland írta: fel europat bejartam mar, de eletemben nem voltam meg a balatonon.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
gondolom megkérdezte a pincér csaj, hogy hogy viseli, hogy egy cr, bale és hazard nélküli real madrid megelőzi a barcát.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azzal nincs baj, amúgy is csak az elsőhöz eszek citromot, utána csak tisztán, kevesebb a macera.Süti írta: Nem volt citrom a reggeli tequila mellé?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Süti
Nem volt citrom a reggeli tequila mellé?csababarca írta:
Révbüfé jó, életem első tequiláját ott ittam de ott most csalódtunk pont reggel picit.
Révfülöp jó hely, csendes, nyugis, kulturált.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
96-tól 2010ig táboroztam ott, azóta meg minden évben egy hétvégére lemegyek.DinhoL írta:
Végre valaki írja az északi partot és Révfülöpöt.Imádom, ott a családi nyaralónk.
Gondolom a Gombában voltatok, az a hely brutál jó volt amikor még csak pizzeriaként ment..mostanra kicsit elszálltak az árak de a kaja minőségére sztem nem lehet panasz.
Amit a strandról írsz az sajnos nagyon igaz, viszont a belépőt ( ami am egyszeri belépésre csak öccá ) lehet Szép kártyáról venni és az szinte nem is igazi pénz..
Mólón amúgy a legjobb beülős hely az a Révbüfé, ezt már 2 évtizednyi tapasztalat mondatja velem.
gombát mondom, pizzázóként is jó volt, és olcsóbb, de viszonyításképpen nem drága a strand kajákhoz nézve.
Révbüfé jó, életem első tequiláját ott ittam de ott most csalódtunk pont reggel picit.
Révfülöp jó hely, csendes, nyugis, kulturált.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Végre valaki írja az északi partot és Révfülöpöt.Imádom, ott a családi nyaralónk.csababarca írta: Meg tudom erősíteni, a Balaton írtó drága, és ez nem magyarázható most a coviddal sem, mert évről évre emelkednek az árak.
Révfülöpön voltam szombat-vasárnap, tehát nem egy turista frekventált helyen.
Strandbelépő 600 forint, ez rendben van.
De ami bent van...
750 a csapolt ászok...1100 egy meggysör.
500 a víz, 600 az üdítő.
Hekk 1500 (ez is rendben van) de két darab koviubi még 500:D szelet kenyér 150.
ettünk két hekket, két szelet kenyeret, 4 darab koviubi, egy meggysör egy ászok.
Ez kettőnkre 6000 forint volt kb.
Még azt mondanám nem is vészes, de ezzel szemben a mólón beültünk egy felkapott étterembe, pisztráng, fogas, korsó sör, két rosé fröccs, egy kávé, és 8500 forintot fizettünk.
Kettőt összehasonlítva mondom azt, hogy a strandos árak el vannak szaladva.
És akkor még olyan helyekről, mint Tihany, Füred, Siófok nem is beszélgetünk.
Nincs a drága kajával bajom, ha az normális minőségű.
Gondolom a Gombában voltatok, az a hely brutál jó volt amikor még csak pizzeriaként ment..mostanra kicsit elszálltak az árak de a kaja minőségére sztem nem lehet panasz.
Amit a strandról írsz az sajnos nagyon igaz, viszont a belépőt ( ami am egyszeri belépésre csak öccá ) lehet Szép kártyáról venni és az szinte nem is igazi pénz..
Mólón amúgy a legjobb beülős hely az a Révbüfé, ezt már 2 évtizednyi tapasztalat mondatja velem.
Som i Serem!
6oat
6oat
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a magyarok ugy vannak vele, hogy annyibol, amennyibol megvan egy balatoni nyaralas, inkabb kiruccannak kulfoldre.
lehet, hogy a kulfoldiek meg ugy vannak vele, hogy amennyibol kijonne egy egy belfoldi nyaralas, annyibol atugranak a balatonra is par napra.
lehet, hogy a kulfoldiek meg ugy vannak vele, hogy amennyibol kijonne egy egy belfoldi nyaralas, annyibol atugranak a balatonra is par napra.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Balaton mindig draga volt, a magyar penztarcahoz merve. Most csak az a kulonbseg, hogy a kajak minosege nem, vagy alig valtozott, tovabba ugyanaz a rendszer van kiszolgalas teren, mint regebben, semmi nem valtozott. A berek nem nagyon kovetik az inflaciot, ez is teny, nap mint nap erezheto. Viszont a jo hir, hogy lehet valogatni, nem kotelezo a balcsira menni. Es aki rafordit egy kis idot, sok jo helyet lehet talalni, ami penztarcabarat. Mi peldaul iden Kormendre megyunk, igaz, hogy messzebb van es kocsikazni kell, de sokkal baratibb aron adtak a szallast, rengeteg latnivalo van arrefele, es ugyanugy tudunk pancsolni, mint a balcsin, vagy mashol. Keresgelni kell, es a jo ajanlatokat kifogni. Egyebkent egyetertek a hozzaszolasok nagyreszevel, egyaltalan nem meglepo a helyzet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tl;dr: messze nem a Balatonon keresendő a probléma gyökere.
Szerintem minden drága, nem csak a Balaton. Bemegyek a boltba, hogy veszek 2-3 napra reggelit, vacsit, ebédre valami főznivalót... és nem jövök ki 5000 alatt. Pedig csak kenyér, zöldség, gyümölcs, felvágott, tészta, hús stb.
De nézzük az extra kiadás oldalát, már ihatónak nevezhető dobozos / üveges sör sincs 250 alatt, akkor mit vár az ember?
De még mindig nem a kaja viszi el a legtöbb pénzt, ha haverokkal való sörözésekkel összeadom sem ad ki annyit, amennyit Pesten fizetek egy szaros földszinti albiért. Sokkal jobban fáj a szívem, hogy egy olyan dologért fizetek, ami nem az enyém. Lángos meg felőlem lehet 800 ... 1000 is, engem kikapcsol és élvezem egy Balatoni túra közben, hogy 32 fokban egy jó tejfölös kíséretében építem vissza a kalóriákat és nem zacskó aszott szendvicset kell magammal cipelni. Persze, nem mindegy hol eszed, de Matyi lángosát nagyon ajánlom
Szerintem minden drága, nem csak a Balaton. Bemegyek a boltba, hogy veszek 2-3 napra reggelit, vacsit, ebédre valami főznivalót... és nem jövök ki 5000 alatt. Pedig csak kenyér, zöldség, gyümölcs, felvágott, tészta, hús stb.
De nézzük az extra kiadás oldalát, már ihatónak nevezhető dobozos / üveges sör sincs 250 alatt, akkor mit vár az ember?
De még mindig nem a kaja viszi el a legtöbb pénzt, ha haverokkal való sörözésekkel összeadom sem ad ki annyit, amennyit Pesten fizetek egy szaros földszinti albiért. Sokkal jobban fáj a szívem, hogy egy olyan dologért fizetek, ami nem az enyém. Lángos meg felőlem lehet 800 ... 1000 is, engem kikapcsol és élvezem egy Balatoni túra közben, hogy 32 fokban egy jó tejfölös kíséretében építem vissza a kalóriákat és nem zacskó aszott szendvicset kell magammal cipelni. Persze, nem mindegy hol eszed, de Matyi lángosát nagyon ajánlom
- Süti
Nem tudom milyen magyar strandrajárók vagytok, rántotthúsos szendó szalvétából kicsomagolva, pár csirkecomb alufóliában, szigorúan kenyérrel, gyereknek kis málnaszörp műanyagpohárban amit 10x borít ki mire felöntöd bubisvízzel, 1-2 kőbányai ami felmelegszik a kocsi csomagtartójában mire otthon kifordulsz a ház elől, a végére meg random süti a nagyitól.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ha elolvadod újra, amit írtam a nyaralásra összességében írtam, hogy olcsóbbra jött ki magasabb minőség mellett.tcskhun írta:
azért ez érdekes zrdekes számomra mert egy normális ebéd vagy vacsi 20-30€ per fö...
ha nem persze dönert vagy pizzát/tésztát eszel 6,50€-ért ami kevesebb adag mint a normális adag....13éve élek itt Mallorcan és csak ezért irtam le a véleményem
Nem az ételre értettem csak. A hotel, nyaralás jött ki olcsóbbra. Ahogy látod a strandbelépőt is megemlítettem.
Amúgy hol laksz Mallorcán? Remélhetőleg jövő nyáron már tudunk újra menni Mallorcara, akkor megihatunk egy sört. Nekem eddig Palman kívül Cala D’Or jött be a legjobban. Alcudia pl. szuper gyerekkel, de ott már annyi az angol “intelligens” turista, hogy már mi is menekültünk előlük.
Egyébként én imádok Magyarországra és Balatonfüredrenmenni. Mehetnék bárhova mégis ezt választom minden évben és nem csak a családom miatt, akik természetesen hiányoznak minden évben.
Azt hiszem R24 és az én kommentjeim alap gondolata is az volt, hogy a direkt lehúzásban nem akar az ember részt venni.Ez igaz a Balatonon, Mallorcán, vagy bárhol.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Siofok ezüstpart szabadstrand kis büfé
Palacsinta 200 ft, nutellas 250 - jol tele nyomva
Nem mindenhol szaladtak el az arak szerencsére
Palacsinta 200 ft, nutellas 250 - jol tele nyomva
Nem mindenhol szaladtak el az arak szerencsére
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Halfkey írta:Eddigi hszek alapján Mallorca Madrid és CiprusDupla D írta: Ha már szóbakerült. Déli parton Boglár-Lelle vonalon jó helyet tudtok ajánlani? Hétvégen társasággal rápróbálnánk valami normális ár-érték arányú étteremre.
Comment of the day
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tudom mennyire fer bele a budzsebe, de Szemesen a Kistücsök etterem orszagszerte eleg hires, nem veletlenul. En oda mennek, szerintem ott lehet a legjobbat enni az egesz Balatonon.Dupla D írta: Ha már szóbakerült. Déli parton Boglár-Lelle vonalon jó helyet tudtok ajánlani? Hétvégen társasággal rápróbálnánk valami normális ár-érték arányú étteremre.
A balatoni arakhoz: en ugy vettem eszre, hogy nem csak ott kernek el ilyen pofatlan osszegeket, random budapesti meg videki strandokon is megy a 800-as hot-dog, amibe a jo aros virslit meg kiflit rakjak. Igazabol en amikor haza megyek, ki is fizetnek ennyit, de nem arra a minosegre amit adnak. Tenyleg borzaszto.
Kulonben is a legjobb balatoni kajas reszleg Obudan, a Romai parton van.