![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Bajnokok Ligája
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Marca szavazás ki kezdjen a City ellen:
Asensio v Rodrygo 81% - 19%
Hazard v Vinicius 59% - 41%
Valverde v Isco 71% - 29%
Marcelo v Mendy 14% - 86%
Pont így gondolom én is. Mondjuk én Valverde - Modric-ot kérdeztem volna, úgy nem lenne egyértelmű
Asensio v Rodrygo 81% - 19%
Hazard v Vinicius 59% - 41%
Valverde v Isco 71% - 29%
Marcelo v Mendy 14% - 86%
Pont így gondolom én is. Mondjuk én Valverde - Modric-ot kérdeztem volna, úgy nem lenne egyértelmű
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Azt lehet tudni h agüérón kívül ki fog hiányozni a cityből?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
én a zárt teret ajánlanám, csak hogy minél hatékonyabb legyen a buliRealista24 írta:Terjedjen a CovidanagyCz írta: City elleni meccset nem nézzük meg együtt? Itt a nyár, mehetne valami kivetítős sztori!![]()
![]()
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Terjedjen a CovidanagyCz írta: City elleni meccset nem nézzük meg együtt? Itt a nyár, mehetne valami kivetítős sztori!![]()
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Otthon teszteltek mindenkit, maximum aki vele spanolt a szabi alatt.Kerlon írta: Mariano covid pozitiv, szoval kinis estunk, mert igy gondolom az egesz csapaz karantenba lesz vagva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mariano covid pozitiv, szoval kinis estunk, mert igy gondolom az egesz csapaz karantenba lesz vagva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ma olvastam, hogy könnyítést kapnak a sportcsapatok, hogy a fontos eseményeket meg lehessen rendezni.Realista24 írta: With the UK imposing 14-day quarantine to travelers from Spain, the return leg of the Champions League Round of 16 between Manchester City and Real Madrid is now a bit problematic, if not impossible at the UK.
Lehet mégsem ott lesz a meccs.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
City elleni meccset nem nézzük meg együtt? Itt a nyár, mehetne valami kivetítős sztori!
![Gyanús :shifty:](./images/smilies/shifty.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
With the UK imposing 14-day quarantine to travelers from Spain, the return leg of the Champions League Round of 16 between Manchester City and Real Madrid is now a bit problematic, if not impossible at the UK.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Sajat youtube csatornajan van a videoja ahol vegigmegy az el es bl parharcokon, de az eheti karantencastba is beszelnek rola es a city nevetseges bunteteserol is.illgner írta:Forrást meg tudod jelölni? KösziGalacticos írta: Haraszti adam vegigment a parositasokon es egy real-atalanta dontot josol, termeszetesen real gyozelemmel.![]()
![]()
Forrást meg tudod jelölni? KösziGalacticos írta: Haraszti adam vegigment a parositasokon es egy real-atalanta dontot josol, termeszetesen real gyozelemmel.![]()
![]()
- Galacticos
Nagyon kar azert az elso meccs utolso fel orajaert...
Akkor ha nem jatszottuk volna le es siman 1 meccs akkor szerintem vernenk oket mert stabilak vagyunk hatul, de igy nagyon nehez lesz, viszont a visszavagon en viniciussal kezdenek a balon o baromi veszelyes lehet.
Akkor ha nem jatszottuk volna le es siman 1 meccs akkor szerintem vernenk oket mert stabilak vagyunk hatul, de igy nagyon nehez lesz, viszont a visszavagon en viniciussal kezdenek a balon o baromi veszelyes lehet.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem bírunk gólt lőni nagyobb csapatoknak majd szerintem és abszolút nem vagyunk esélyesek, hogy megnyerjük a BL-t.
Nyilván borzasztóan szeretném, de ehhez már karcsúnak érzem a keretet.
A city most nagyon pörög.A szünet óta elég meggyőzően játszanak. Én csodának veszem, ha túlmegyünk az angolokon.
Se meglepődni, sem pedig haragudni nem fogok, ha kiesünk már a city ellen. Minden mást, minden győzelmet ajándéknak fogok fel! Remélem sokáig jutnak a srácok!
Nyilván borzasztóan szeretném, de ehhez már karcsúnak érzem a keretet.
A city most nagyon pörög.A szünet óta elég meggyőzően játszanak. Én csodának veszem, ha túlmegyünk az angolokon.
Se meglepődni, sem pedig haragudni nem fogok, ha kiesünk már a city ellen. Minden mást, minden győzelmet ajándéknak fogok fel! Remélem sokáig jutnak a srácok!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cityn valahogy túljutunk szerintem is behúzzuk. De Ramos nélkül ezt a párharcot megfordítani nem lesz egyszerű és én nem is várom el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Haraszti adam vegigment a parositasokon es egy real-atalanta dontot josol, termeszetesen real gyozelemmel.
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
- flori
Atalanta vagonon van már valaki?
4 gól híján 30 góllal többet rúgtak, mint a Juve. PSG is meglehet nekik.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja lol, na azt tényleg leszarja mindenki.Csabi írta: nekem az viszont teljesen új, hogy az EL-t is lezavarják. azt hittem az ment a levesbe.![]()
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekem az viszont teljesen új, hogy az EL-t is lezavarják. azt hittem az ment a levesbe.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)