Perez azt mondta kb 150-be fájt volna neymar. Na most,mivel előbb hiszek pereznek,mint a többször bebukott barcás vezetőségnek az árakkal kapcsolatban,igy ezt az árat kissé alákerekítve(gondolom ebben benn lehetett a már letett összegek kompenzációja is) veszem/vehetem"talán" alapul.
A barcának biztos nem 57 be volt neymar....jóval több az,de mint többször is már,alányilatkoznak,hogy ne mossák őket össze a madriddal,mert ők nem vesznek drágán,ők nevelnek(ami egyébként sem egy olcsó történet, illetve egy nevelt játékosnak messze nincsen olyan média értéke mint egy vásároltak,aki "hozza magával" a területi/országbeli drukkereit is).....amúgy pár évet eltekintve a barca sem volt különb,de ezt hagyjuk,ez nem fontos,ezt senki sem fogja cikkezni az NSO-n,mert ez senkit sem érdekel,holott tisztább képet mutatna egy klubról amely eléggé hogy úgy mondjam "átveri" a drukkereit a fals kifelé másnak mutatott képpel mint ami maga valójában.
Szerintem, inkább volt neymar 100 mint 50.
Az csak mellékes,hogy perez nyilatkozta bale árát 91......senki sem hitte el,100 meg 150 ig olvastam.....aztán mostanra már többet tudtunk meg az árról. De ebből semmi KOMOLY cikk nem lett,semmi vihar,ellenben a 100 ról volt annyi hogy számolni nem lehetett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.