Real Madrid vs. Barcelona
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
“A ligával kapcsolatban önkritikát kell gyakorolnunk és nem szabad kifogásokat keresnünk. Az igazság az, hogy hagytuk kicsúszni a kezeink közül. "
"Ebben az időszakban nem csak ellenünk születtek rossz ítéletek és szerintem nem szabad kifogásokat keresnünk, hanem önkritikát kell gyakorolnunk és szembe néznünk a valósággal.”
-mondá Suárez, a katalán.
Csak, hogy ne csak a shitstorm legyen felkapva mindig.
"Ebben az időszakban nem csak ellenünk születtek rossz ítéletek és szerintem nem szabad kifogásokat keresnünk, hanem önkritikát kell gyakorolnunk és szembe néznünk a valósággal.”
-mondá Suárez, a katalán.
Csak, hogy ne csak a shitstorm legyen felkapva mindig.
Som i Serem!
6oat
6oat
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
érdemes megnézni kontrasztba hogy Ronaldoval mi lett. kezdett sok lenni amit akart és Perez letette a voksát a Real Madrid mellett. mekkora elnökbuktatás lett volna ha Bartomeu eladja Messit. Perez megtette. rövidtávon nyilván visszaesés lesz de Ronaldo után is lesz élet mert időben kiszálltunk abból hogy köré igazolunk. készül az Mbappé deal akire a következő csapat lesz építve. tudatosan szépen. ennyit számít a vezetőség. mi elengedtük a régit hogy megújuljunk a Barca meg foggal körömmel akarja sajtolni azt ami már nem egészséges.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk amíg a vezetőség ugyanaz, es setien is marad, en boldog leszek. Pjanicnak kifejezetten örülök, van benne kakaó. Lautaronak is örülnék. Újabb év, ujabb csatár. Csak ez most argentín. Így legalább meglesz a kémia es nem akarja megverni messit edzésen. Jovo evi kezdojet mar most meglehetne mondani setiennek, mert ugysem huz varatlant. Nem mer, mert bartoek mennek a hazara ejszaka megint. Egy kupameccsen megnezem majd a rakitic, busquets, pjanic harmast. Ott lesz majd sebesség szerintem.
Igazolhatnak akarkit. Tuzet oltanak. Hagyni kene inkabb leegni es ujjaepiteni. Bartoek takarodjanak es messit is vihetnek. En sosem utaltam Leo t, de amennyit adott nekik az argentin, manapság annyit is elvesz a csapattól. Morálisan biztosan, de az elmult idoszakban, evben jatekban is vannak bajok már. Ez a hierarchikus rendszer, meg a kis királyság rendszer, tonkretesz idovel mindent. Az evente új szerződés is már azontúl, hogy vicc, tök olyan, mint a szar hazassag, mikor eljartok terapiara idokozonkent, aztan kijöttök es azt hiszitek most jo lesz, közben meg rég lefott a kave. Mergezitek magatokat. Klubhuseg? Az inkabb Totti, Leo egy igazi biztonsagi jatekos. Orulniuk kene a Juvenak, es kezet fogni velük, amig meg penzt latnak benne. A szarbol, ha mar a szadnal van, nem lapatolni kell ki belőle, hanem kimaszni.
Igazolhatnak akarkit. Tuzet oltanak. Hagyni kene inkabb leegni es ujjaepiteni. Bartoek takarodjanak es messit is vihetnek. En sosem utaltam Leo t, de amennyit adott nekik az argentin, manapság annyit is elvesz a csapattól. Morálisan biztosan, de az elmult idoszakban, evben jatekban is vannak bajok már. Ez a hierarchikus rendszer, meg a kis királyság rendszer, tonkretesz idovel mindent. Az evente új szerződés is már azontúl, hogy vicc, tök olyan, mint a szar hazassag, mikor eljartok terapiara idokozonkent, aztan kijöttök es azt hiszitek most jo lesz, közben meg rég lefott a kave. Mergezitek magatokat. Klubhuseg? Az inkabb Totti, Leo egy igazi biztonsagi jatekos. Orulniuk kene a Juvenak, es kezet fogni velük, amig meg penzt latnak benne. A szarbol, ha mar a szadnal van, nem lapatolni kell ki belőle, hanem kimaszni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erre mindig azt mondják, hogy csak legenda, de érdekes módon, amikor spanyolból igazoltak, akkor sosem volt ilyen könnyű dolguk és sokszor kivásárlási árig kellett menniük. Jajj de utálom őket isMarky írta:Nem is kell nagy pénzt költeni, ha megzsarolják az összes németet a válogatottsággaldavi10 írta: a Bayern nem arról híres, hogy szórná a pénzt. Nagy igazolása nem is volt, egyedül Götze és Vidal került többe, mint 30 millió.
Ha Firpot elküldik, ki lesz Alba cseréje? Ő sem fiatalodik már és Suarezen kívül talán ő az egyetlen akivel Messi ki tud alakítani komoly helyzeteket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Jó kérdés...Marky írta: Ha Firpot elküldik, ki lesz Alba cseréje? Ő sem fiatalodik már és Suarezen kívül talán ő az egyetlen akivel Messi ki tud alakítani komoly helyzeteket.
Cucurellla-t kivásárolta a Getafe, Ő kiesett (talán nincs is rá opciónk). Miranda végül visszajön a Schalke-ból, de nem hiszem, hogy megmaradna.
Szerintem nyomatják majd Alba-t folyamatosan, ha lesérül, akkor átzavarják Semedo-t vagy Roberto-t a balosra.
Kurzawa-ra simán rá lehetett volna menni, amíg még nem hosszabbított, ingyen nagy fogás lett volna...
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem is kell nagy pénzt költeni, ha megzsarolják az összes németet a válogatottsággaldavi10 írta: a Bayern nem arról híres, hogy szórná a pénzt. Nagy igazolása nem is volt, egyedül Götze és Vidal került többe, mint 30 millió.
Ha Firpot elküldik, ki lesz Alba cseréje? Ő sem fiatalodik már és Suarezen kívül talán ő az egyetlen akivel Messi ki tud alakítani komoly helyzeteket.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Júniusban lejárt záradék, már nem érdemes 111 millióval számolni.Toti írta: hogy a faszomba ér meg egy padozó, kiegészítő semmit de semmit nem mutató és bizonyító junior firpo 41millát, annyit, mint hakimi? milyen elkorcsult piac ez?
Főleg, hogy ahogy olvasom, annyira nincsenek megelégedve vele a visszatérés után. Már csak egy kamu sérülés vagy egy "nem jár edzésre" hír kéne, akkor biztos, hogy valaki Barcelonába tart
Ez amúgy szerintem se lenne rossz üzlet, csak kéne majd valaki Alba mögé.
Persze, a pénz magában nem elég, példának ott a PSG is.csababarca írta: Amúgy vki írta hogy 1000milliárdból a hülye is épít nyertes csapatot. Pont mi vagyunk az ellenpélda, hogy a pénz nem minden, 3-4 év alatt elvertünk sztem közel annyit, mégis csak rosszabb a helyzet.
A City-nél tényleg kifogyhatatlan a csap, de azért a Bayern nem arról híres, hogy szórná a pénzt. Nagy igazolása nem is volt, egyedül Götze és Vidal került többe, mint 30 millió.
Nálunk meg azért (is) volt szerencséje, mert kb. szabad kezet kapott, ott is úgy alakította a keretet ahogy akarta (Ronaldinho, Deco, Eto'o, stb.). De nálunk se költött sokat, mondjuk az Eto'o - Ibra biznisz kemény volt.
1. a covid miatt nem igazolunk senkit, mindenki más tud mi nem. 2. lesz új igazolás, hazard,asensio. talán szeptemerben már teljes értékűek lesznekpetiamadridista írta: Értem.
És mi nemmakarunk igazolni senkit???
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Értem.
Szerintem keveredik a fejekben a Pep féle Barca foci legjobb korszaka és utána a hasonló, csak kissé kiöregedett keret altató futballja. Lehet azt mondani hogy nem taktikai fogások kellettek hanem pl a prime Messi és Iniesta egyéni képességei, azt teljességgel elfogadom, de aki azt mondja az a top Barca nem focizott gyönyörūen, az nagyon elfogult.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Lautaro szerintem egy elég ügyes játékos, jól járhatnak vele. Firpo meg tufna alkotni a bal oldalon az Interben, neki biztos jót tenne a váltás. Az Inter viszont csak Lukakura küldött beadásokra akar alapozni? Én a helyükben ragaszkodnék Lautarohoz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Firpo amúgy messze nem kutyaütő. Mielőtt a barca bejelentkezett és nem volt képben nálunk Mendy, sok hír volt vele kapcsolatban és jogosan. Betis meccseket csak miatta néztem és volt egy mostani picit butított Mendy stílusa. Az Inter ha visszahozza arra a szintre, plusz tuloldalt Hakimi..lehetnek ott érdekes dolgok.
Lautaro meg nem fogja a világot megváltani. Messze nem egy Suarez szint.
Lautaro meg nem fogja a világot megváltani. Messze nem egy Suarez szint.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát ez úgy van, miután ki lettem okosítva, hogy Lautaro kivásárlási ára 111 millió, és 70-et plusz játékos adnak érte. Így jön ki a 41. De ha úgy vesszük, hogy lealkudták 90-re mondjuk, akkor csak 20.Toti írta:hogy a faszomba ér meg egy padozó, kiegészítő semmit de semmit nem mutató és bizonyító junior firpo 41millát, annyit, mint hakimi? milyen elkorcsult piac ez?Realista24 írta: BREAKING: Barcelona has reached an agreement with Inter Milan for the transfer of Lautaro Martinez for €70m + Junior Firpo [valued at €41m].
However, the Catalan club must now sell players to get the €70m.
Mert elvileg ez a 111 milliós kivásárlási ár lejár vagy lejárt, így a Barca már nem akarta kifizetni érte a kivásárlási árat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hogy a faszomba ér meg egy padozó, kiegészítő semmit de semmit nem mutató és bizonyító junior firpo 41millát, annyit, mint hakimi? milyen elkorcsult piac ez?Realista24 írta: BREAKING: Barcelona has reached an agreement with Inter Milan for the transfer of Lautaro Martinez for €70m + Junior Firpo [valued at €41m].
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BREAKING: Barcelona has reached an agreement with Inter Milan for the transfer of Lautaro Martinez for €70m + Junior Firpo [valued at €41m].
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hasonloan ossze lehet vetni a yupp es a pep fele bayernt isBerti írta: Tényleg erős, hogy csak a barcasok, mert voltak olyan momentumok, amit ellenszenvet félretéve is meg lehetett tapsolni. Viszont a Rijkaard féle játék sokkal látványosabb volt és nem csak Dinho miatt.
Zongorazni lehet a kulonbseget
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Tényleg erős, hogy csak a barcasok, mert voltak olyan momentumok, amit ellenszenvet félretéve is meg lehetett tapsolni. Viszont a Rijkaard féle játék sokkal látványosabb volt és nem csak Dinho miatt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez szerintem erős túlzás, legalábbis én nagyon nem ezt látom/hallom az ismerősi körömben, pedig aztan az összes utálja a barcat.rashidm írta: Ezt kb csak a barcasok mondjak hogy szép meg látványos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az én szememben az adta meg annak a korszaknak az erősségét, hogy úgy ültem le meccset nézni, hogy 100%ig biztos voltam benne hogy lövünk gólokat és 99%ig biztos abban hogy nyerünk. Kétely nélkül.
Főleg a 10/11es csapatnál éreztem ezt, személy szerint.
Utána az utolsó ilyen a 15ös tavasz volt, 2-3 éve meg úgy ülök le, hogy nincs meg ez az érzés.
Ebben a szezonban meg pláne, a gólok is kérdésesek.
Szerintem nehéz elvitetni hogy abban a korszakban a legjobb csapat a barca volt, de ennek vége lett a chelsea elleni bl kieséssel, amit máig nem értek, hogy sikerült összehozni.
Magabiztos volt abban a korszakban a csapat, mint ti a blben az utóbbi 5 évben, vagy most a covid óta. Ha nem lett volna a city elleni odavágó, akkor nem lenne kétségem, hogy duplàztok, baromi erős magabiztosság van most a csapatotokban, 9/9et letolni normál körülmények között is emberes, nem hogy így.
Amúgy vki írta hogy 1000milliárdból a hülye is épít nyertes csapatot. Pont mi vagyunk az ellenpélda, hogy a pénz nem minden, 3-4 év alatt elvertünk sztem közel annyit, mégis csak rosszabb a helyzet.
Főleg a 10/11es csapatnál éreztem ezt, személy szerint.
Utána az utolsó ilyen a 15ös tavasz volt, 2-3 éve meg úgy ülök le, hogy nincs meg ez az érzés.
Ebben a szezonban meg pláne, a gólok is kérdésesek.
Szerintem nehéz elvitetni hogy abban a korszakban a legjobb csapat a barca volt, de ennek vége lett a chelsea elleni bl kieséssel, amit máig nem értek, hogy sikerült összehozni.
Magabiztos volt abban a korszakban a csapat, mint ti a blben az utóbbi 5 évben, vagy most a covid óta. Ha nem lett volna a city elleni odavágó, akkor nem lenne kétségem, hogy duplàztok, baromi erős magabiztosság van most a csapatotokban, 9/9et letolni normál körülmények között is emberes, nem hogy így.
Amúgy vki írta hogy 1000milliárdból a hülye is épít nyertes csapatot. Pont mi vagyunk az ellenpélda, hogy a pénz nem minden, 3-4 év alatt elvertünk sztem közel annyit, mégis csak rosszabb a helyzet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezt kb csak a barcasok mondjak hogy szép meg látványos. A Chelsea ellen meccs után, nem sokan mondtak hogy ‘jajj de szép meccs volta az’. Nekem pl nagyon unalmas. Hogy varni, mikor kapcsol ki az ellenfél egy pillanatra. Inkabb mennének neki az ellenfélnek.
A spanyol válogatott győzelmek is hat hogy is mondjam.
... 2008ban Aragonés csapata nyert. 2010ben majdnem kiestek talán Mexikó miatt. 2012ben a döntőn kivul ritka fos játékkal meneteltek előre. 2014, 2018as vb-n lebogtek de nagyon durván. 2016ra meg nem is emlekszem szoval jah. Nem a tuki-taka a foci alfaja és omegája. Mielőtt meg valki elkezdene belemagyarázni. Vagyis inkabb úgy fogalmaznék hogy kinek mi.
A spanyol válogatott győzelmek is hat hogy is mondjam.
... 2008ban Aragonés csapata nyert. 2010ben majdnem kiestek talán Mexikó miatt. 2012ben a döntőn kivul ritka fos játékkal meneteltek előre. 2014, 2018as vb-n lebogtek de nagyon durván. 2016ra meg nem is emlekszem szoval jah. Nem a tuki-taka a foci alfaja és omegája. Mielőtt meg valki elkezdene belemagyarázni. Vagyis inkabb úgy fogalmaznék hogy kinek mi.