A tegnap esti gyalázatos vereséget követően az edzők külön-külön távoztak a Camp Nou-ból, amire korábban soha, sehol nem volt példa. A 'Mundo' is azt írja, hogy a legfőbb "ellenség" az öltözőben Sarabia lett, akivel már nemcsak az "öregek", de szinte mindenki összeveszett és a viszonyuk vele visszafordíthatatlanul megromlott.
Túloldalt már írtam, nem hiszem, hogy Barto nekiállna edzőt keresgélni, amikor már csak 1 éve van hátra, szerintem Sarabia lesz a bűnbak.
btw az előzőből lemaradt, gratula, 10 meccs, 30 pont, kemény... Nem volt úthenger, de nekünk is Dunát lehetett rekeszteni az "ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni" típusú szenvedős győzelmekkel.
Egy fokkal pozitívabb lenne a hangulat felénk, ha lehetne várni bármiféle változást, de nem hiszem, hogy 1 év múlva előrébb lenne majd a csapat...
Még az Atleti igazolásait megvárom, de szerintem menni fog jövőre mixen a Real bajnoki címére egy 10es
Szerk.:
Corleone írta:
Ő ki lenne a "gépezetben"? Edzői stáb tagja? Amit azért nem értek akkor, mert elvileg Setien vihette a saját embereit - vagy legalább is gondolom az asszisztenst minimum.
Piszkosszájú másodedző.
De igen, Setien hozta és elmondta, hogy kitart mellette. Aztán ha jön a telefon, hogy vagy elküldjük a haverodat vagy te is bukod a sokmilliós "álommelót", nem hiszem, hogy ne áldozná be.