Értem a mondani valót, mi sem úgy néztünk kis 2015 őszén mint akik bl triplára készülnek stb...füst írta:Értem, az én hangsúlyom pedig azon van, hogy ezt te jónéhány év távlatában mondod. Akkoriban nagyon nem így nézett ki a szitu, amikor a Barca a tizenvalahanyadik helyen szenvedett, senki se mondta hogy ne aggódjatok itt van Ronaldinho aztán mindjárt megnyerjük a BL-t. A világ röhögött rajtuk miután befuccsoltak a borsos árú holland igazolások, és Oleguer meg Bonano varázsolt a csibefocival. Aztán jött a hideg zuhany, Zidanék kifulladtak, Ronaldinhóék meg beelőztek. Másfél évtizeddel később meg mondhatod milyen klasszisok voltak. Akkor kellett volna előre, de senki se látta.Sierra írta:
De mint írtam, olyan klasszisok fociztak akkor a Barcában, mint Ronaldinho, Eto'o, Messi vagy Iniesta. Ezen van a hangsúly.
Guardiola ugyanez, ott fogták a fejüket hogy nem adta el a semmirekellő Xavit, Iniesta egy kis pötty volt még, a gigasztár Dinnyót meg elküldte. Úgy nézett ki hogy káosz lesz az egész, két fordulóig fülig ért a szánk, aztán meg átmentek rajtunk mint az úthenger. Aztán rá pár évre rá már Xavi lába is simára lett nyalva.
Mondhatod hogy most semmi kilátás, tök bénák lesznek, nem kerülhetik el a mélyrepülést. Csak én nem tudom elhinni, mert láttam már ezt, aztán sose lett jó vége. Majd látni fogjuk hogy alakul. Jelenleg azt látom hogy a világ összes pénzét költik Messi, Szuzi, Piquet meg a többi vén csataló fizetésére. Csak rajtuk múlik hogy mit kezdenek magukkal, ha az uraktól megválnak, és a világ összes pénzét a következő generációra költik, akkor bármi lehet belőlük. Ismerik a siker receptjét.
Itt a gebasz messivel van. Őt nem lehet csak úgy kirakni mint ronaldinhot, mert sokkal nagyobb a klubnál. Ez az egész addig fog menni amíg ő nem dönt úgy,hogy vége. Addig megvan kötve akármilyen elnők vagy edző keze. Cimbik maradnak, akiket nem bír az lép igazolni csak olyat akire rábólint stb...
Messivel egy 2004 vagy 2008as feltámadás lehetetlen. Ő kell legyen a vezéráldozat ha hasonlót akarnak mint akkoriban dinho. Csak ,hogy a brazil egy porszem volt barszelonában ahhoz képest ami most messi nekik.