Legalább kerülne rá valamiimpossible írta: nem mutatna jól az önéletrajzán.
Fati gól, azért legalább ő pozitívuma az évnek.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 19., vasárnap 17:26
Legalább kerülne rá valamiimpossible írta: nem mutatna jól az önéletrajzán.
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. július 19., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. július 19., vasárnap 17:18
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. július 19., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2020. július 19., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. július 19., vasárnap 16:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 19., vasárnap 16:15
Hát megy a gólkirályi címért. Sztem ez természetes ,hogy ilyenkor kezd. Mondjuk ha 2-3 éve azt mondja nekem valaki,hogy messinek játszania kell egy utolsófordulós tétnélküli meccsen Benzema miatt kiröhögömCsabi írta: hűha setien nagyon kemény. védelemtől felfele felrakja a legerősebb kezdőt. messinek etmészetesen ma is kezdenie kell.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. július 19., vasárnap 16:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. július 17., péntek 13:14
Amig Messi ott van, annyira ugyse lesznek szarok, hogy erre rakenyszeruljenek.dzsi91 írta: Kikéne baszni messit a pereputtyával eggyütt és neki látni egy 2-3 éves újjáépülésnek. De hálistennek ez fel sem merül,úgyhogy majd vesznek lutarot 150ért aki majd a 3ik edzésen megarkaja verni az öreg Leo-t.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. július 17., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 17., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. július 17., péntek 12:08
Túloldalt már írtam, nem hiszem, hogy Barto nekiállna edzőt keresgélni, amikor már csak 1 éve van hátra, szerintem Sarabia lesz a bűnbak.A tegnap esti gyalázatos vereséget követően az edzők külön-külön távoztak a Camp Nou-ból, amire korábban soha, sehol nem volt példa. A 'Mundo' is azt írja, hogy a legfőbb "ellenség" az öltözőben Sarabia lett, akivel már nemcsak az "öregek", de szinte mindenki összeveszett és a viszonyuk vele visszafordíthatatlanul megromlott.
Piszkosszájú másodedző.Corleone írta: Ő ki lenne a "gépezetben"? Edzői stáb tagja? Amit azért nem értek akkor, mert elvileg Setien vihette a saját embereit - vagy legalább is gondolom az asszisztenst minimum.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2020. július 17., péntek 12:08
Ő ki lenne a "gépezetben"? Edzői stáb tagja? Amit azért nem értek akkor, mert elvileg Setien vihette a saját embereit - vagy legalább is gondolom az asszisztenst minimum.A tegnap esti gyalázatos vereséget követően az edzők külön-külön távoztak a Camp Nou-ból, amire korábban soha, sehol nem volt példa. A 'Mundo' is azt írja, hogy a legfőbb "ellenség" az öltözőben Sarabia lett, akivel már nemcsak az "öregek", de szinte mindenki összeveszett és a viszonyuk vele visszafordíthatatlanul megromlott.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. július 17., péntek 12:02
HozzászólásSzerző: flori » 2020. július 17., péntek 11:52
Úgy tűnik a BL-nek már nem Setiennel mennek neki.A tegnap esti gyalázatos vereséget követően az edzők külön-külön távoztak a Camp Nou-ból, amire korábban soha, sehol nem volt példa. A 'Mundo' is azt írja, hogy a legfőbb "ellenség" az öltözőben Sarabia lett, akivel már nemcsak az "öregek", de szinte mindenki összeveszett és a viszonyuk vele visszafordíthatatlanul megromlott.
Az 'AS' szerint most olyan állapotok uralkodnak az öltözőben, mint a 2007/08-as szezon második felében, amikor a Rijkaard-Neeskens-páros lába alól kicsúszott teljesen a talaj, a játékosok és az edzők közötti kommunikáció végletesen megtört.
Gerard Romero (RAC1) és Rafael Hernandez (SPORT) szerint pedig Quique Setién a vasárnapi bajnokit követően legkésőbb, távozni fog az FC Barcelona kötelékéből. #fcbnews
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 17., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 17., péntek 11:35
Látni jó, persze. Én is olvasom. De kiakadni bármin is ami tőlük jön, nem érdemes.Süti írta: Seggfej vagyok, de engem igen. Jó látni. Mint a South Park rész, mikor Cartman a csávó könnyeit nyalogatja.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 17., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. július 17., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. július 17., péntek 11:20
Jelenlévő fórumozók: 57 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem