Reméljük mindketten de legalább a belga modrici utat jár be ezután a nemes titulus utánRealista24 írta: Worst signing?
Jovic 29%
2. Hazard
3. Griezmann
Spanyol bajnokság
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MARCA LaLiga poll (136,000 votes)
Best player?
Benzema 36%
Messi 32%
Ramos 14%
Best signing?
Ocampos 38%
Mendy 18%
Llorente 13%
Best coach?
Zidane 46%
Best defender?
Ramos 56%
Best forward?
Benzema 50,000 votes
2. Messi
Best GK?
Courtois 55,000 votes
2. Oblak
3. Ter Stegen
Worst signing?
Jovic 29%
2. Hazard
3. Griezmann
Best U21?
Ødegaard 38%
Fati 24%
Fede 21%
Best Spaniard?
Ramos 56%
2. Cazorla
Worst TOTS?
Espanyol 26%
Valencia 23%
Barcelona 19%
Best midfielder?
Casemiro 29%
Cazorla 20%
Ødegaard 17%
Best player?
Benzema 36%
Messi 32%
Ramos 14%
Best signing?
Ocampos 38%
Mendy 18%
Llorente 13%
Best coach?
Zidane 46%
Best defender?
Ramos 56%
Best forward?
Benzema 50,000 votes
2. Messi
Best GK?
Courtois 55,000 votes
2. Oblak
3. Ter Stegen
Worst signing?
Jovic 29%
2. Hazard
3. Griezmann
Best U21?
Ødegaard 38%
Fati 24%
Fede 21%
Best Spaniard?
Ramos 56%
2. Cazorla
Worst TOTS?
Espanyol 26%
Valencia 23%
Barcelona 19%
Best midfielder?
Casemiro 29%
Cazorla 20%
Ødegaard 17%
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
de nem csak a barca által elvitt csatár, a sevilla elvitte a másik gólvágójukat (Youssef En-Nesyrit). úgyhogy ezért is süllyedtek vissza. Hiába jött két csatár hozzájuk kölcsönbe, már nem tudtak lényegében segíteni úgy látszik. Most van 20+18 milliójuk a két csatárból, de ezzel együtt kiesés....sonic írta:Vagy ha nem lopjak le a csapatukbol az elso szamu golfelelost akkor lehet nem kellett volna a vegen a kieses ellen kuzdeniuk.lordgabi írta: Leganést sajnálnám jobban, ha nem mi ellenünk tolták volna az utolsó meccset, kár értük, szépen helytálltak, Getafe pedig az év lúzere lett, főleg ezzel a bekapott góllal a végén, bár sokat már nem változtatott.
Pozitívum Ramos és Asensio gólja, és végül csak kevesebb gólt kapott a csapat mint matracék és ebben is az élen végeztünk.
Pedig anno amikor a Malagánál, a Racingnál is elindult valami építkezés, ment bele egy kis pénz, jöttek a nevek, asszem akkor volt ott Garay is (10 gólos idénye), de aztán a tulaj lelépett és ki is estek egyből, msot meg már a 3ad osztályba is.'shutterisland írta: igen, kozben ugy alakult a tobbi meccs, hogy nekik mar mindegy.
racing szinten megy vissza a 3. ligaba, bar azert sosem volt depor szintu csapat, de ok is jol eltuntek a sullyesztoben az utobbi 10 evben.
Szerintem is nagy hülyeséget csináltak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
úgy tették ki, hogy behozta őket az 5.helyre.p.csabi1 írta: A Villareal kirúgta az edzőjét.
Állítólag Emery megy oda januárban kötöttek vele előszerződést.
Hát nem tudom...
az ilyeneknek mindig azt kívánom, remélem jövőre jól becopják.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
A Villareal kirúgta az edzőjét.
Hát nem tudom...
Hát nem tudom...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Vazeg torkomon akadt a kávé... Kikérem magamnak belőlem csak egy egy van és Pelé után szabadon: az ősök régen bezártak a gyarkaput. Mondjuk ezzel a szánalmas fazonnal 3 perc egy sötét szobában jól esne látva hogy milyen oltári baromságokat hord össze.numberone1 írta:
Neha egyedul utazom es en is belenezek egy egy real cikkbe.
Az altalad emlitett egyenre en is felkaptam a fejem. Sajat magat professornak hivja, es tobb nickel regisztralt es mindig sajat magat dicseri a masik nickkel. szoval sajat maganak benyal . Nagyon durvan szidja Zidanet, es ot okolja sok fiatal “eluldozeseben”. Nagyon szanalmas egy egyen, remelem ezen a forumon levo szemely nem ugyanaz a Professor.
Személyszerint ha fociról van szó csak 3 oldalt nézek ezt a fórumot (mert színvonalas) azt is többnyire Read only módban, na meg az AS Marca combot megszokásból és csáó. Se időm, se idegem a sok fotelszaki meg titikaka örült firkálmányait olvasgatni mindenféle oldalakon.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, kozben ugy alakult a tobbi meccs, hogy nekik mar mindegy.
racing szinten megy vissza a 3. ligaba, bar azert sosem volt depor szintu csapat, de ok is jol eltuntek a sullyesztoben az utobbi 10 evben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
KIESETT a Depor. Pontazonosság esetén sem maradnának bent. Komoly.'shutterisland írta: a depor meg a bennmaradasert jatszik majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha mar mas nem maradt spanyolhonban...dramai utolso percek zajlanak a masodik ligaban.
biztos elso osztalyu ugye a cadiz es a huesca, a harmadik meg feljuto helyert jelenleg a zaragoza, almeria, girona, rayo, elche otosbol negy jatszhat majd a rajatszasban.
persze ebbe meg bekavarhat a csabi altal emlitett, elmarado fuenlabrada-depor meccs, az elobbiek is bekerulhetnek a play-offba, a depor meg a bennmaradasert jatszik majd.
zaragoza johetne, ott azert voltak nem rossz brigadok tizeneve.
biztos elso osztalyu ugye a cadiz es a huesca, a harmadik meg feljuto helyert jelenleg a zaragoza, almeria, girona, rayo, elche otosbol negy jatszhat majd a rajatszasban.
persze ebbe meg bekavarhat a csabi altal emlitett, elmarado fuenlabrada-depor meccs, az elobbiek is bekerulhetnek a play-offba, a depor meg a bennmaradasert jatszik majd.
zaragoza johetne, ott azert voltak nem rossz brigadok tizeneve.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát a bl triplánk óta nemnagyon van miről beszélni, csak savazni lehet mindenkitnumberone1 írta:
Mondjuk te a focirol nem szoktal beszelgetni.
Teged a Barsza, Juventusz v a Pool savazasa jobban erdekel.
Dzsuvéval azért kedvesebb vagyok mióta a kecskeember ott van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Neha egyedul utazom es en is belenezek egy egy real cikkbe.babaking írta:
nso kommentekbe is belenéztem, bár ne tettem volna. Kroos és Case éves értékelése: 5 - egy elvileg madrid szurkoló hozzászóló szerint.
Ja ha nem mondtam volna 10-es skálán. És a csapat legnagyob baja a kopasz kókler. Sírok
Az altalad emlitett egyenre en is felkaptam a fejem. Sajat magat professornak hivja, es tobb nickel regisztralt es mindig sajat magat dicseri a masik nickkel. szoval sajat maganak benyal . Nagyon durvan szidja Zidanet, es ot okolja sok fiatal “eluldozeseben”. Nagyon szanalmas egy egyen, remelem ezen a forumon levo szemely nem ugyanaz a Professor.
Mondjuk te a focirol nem szoktal beszelgetni.Multkor valami angol poszt alatt Real szurkolók vitatkoztak azon,hogy ez a viniciuszos vagy a világmegbaszó Korszakos bl címvédő 2017es csapatunk volt-e a jobb kajak az az érzésem,hogy csak itt vagyok biztonságban ha futballról akarok beszélgetni. Brutál mennyire nem ért hozzá senki a külvilágban.
Teged a Barsza, Juventusz v a Pool savazasa jobban erdekel.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Multkor valami angol poszt alatt Real szurkolók vitatkoztak azon,hogy ez a viniciuszos vagy a világmegbaszó Korszakos bl címvédő 2017es csapatunk volt-e a jobb kajak az az érzésem,hogy csak itt vagyok biztonságban ha futballról akarok beszélgetni. Brutál mennyire nem ért hozzá senki a külvilágban.babaking írta:
nso kommentekbe is belenéztem, bár ne tettem volna. Kroos és Case éves értékelése: 5 - egy elvileg madrid szurkoló hozzászóló szerint.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
A Depor-Fuenlabradát felfüggesztették, mivel 7 covidost teszteltek az utóbbiban.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerintem lusták voltak és copypaste-eztek egyet 4-5 évvel korábbról.BlancoMark írta:
"Essentially, no other centre-back can match Pique's level of all-round defensive excellence."
@csababarca, vélemény?
Más nem jut eszembe erről.
Vagy valami koncepció volt hogy a bajnokcsapatból max 3at rakhatnak be, a második helyezettből meg 2t muszáj.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Értem én, hogy nem akarják telerakni Real játékossal, és, hogy a Barcát is reprezentálni kell, illetve a konfliktus genrálja a kattintást. De komolyan egyetlen egy védö sem volt aki befért volna helyette? Hát még a barcásoknál is kapja az ívet. Egy bunkerezö csapaból se fért bele senki, ha már tudatosan nem madridit akarnak?
Ja ha nem mondtam volna 10-es skálán. És a csapat legnagyob baja a kopasz kókler. Sírok
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- dzsi91
"Essentially, no other centre-back can match Pique's level of all-round defensive excellence."
@csababarca, vélemény?
Esküszöm betiltanám mostmár az egész “sportujságírást” .hivatalos statisztikákat lehetne közölni semmi mást.
- BlancoMark
"Essentially, no other centre-back can match Pique's level of all-round defensive excellence."Realista24 írta: https://www.goal.com/en/lists/messi-ram ... fz7t0h8ms7
Gólpontkomnál Piqué>Varane
Kroos is gyenge volt nekik. Jól van. GGBB
@csababarca, vélemény?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.goal.com/en/lists/messi-ram ... fz7t0h8ms7
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OPTA: Real Madrid is the first team since 2003/04 not to concede a single goal from outside the box all season. They received 28 such shots (Courtois 24 Areola 4) and let in 0.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema