Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 27., hétfő 21:01

pheco írta: Spotify mostanaban azt csinalja, hogy a gyujtemenyek/eloadok resznel, ha ramegyek egy eloadora, akkor nem az altalam bekovetett szamokat mutatja, hanem az eloado oldalara visz, mintha a kereso resznel keresnek ra. Kijelentkezek es vissza, akkor egy darabig megjavul, majd ujra elkezdi. Valakinek van hasonlo gondja?
Tudod mi a dolgod. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. július 27., hétfő 20:53

Spotify mostanaban azt csinalja, hogy a gyujtemenyek/eloadok resznel, ha ramegyek egy eloadora, akkor nem az altalam bekovetett szamokat mutatja, hanem az eloado oldalara visz, mintha a kereso resznel keresnek ra. Kijelentkezek es vissza, akkor egy darabig megjavul, majd ujra elkezdi. Valakinek van hasonlo gondja?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. július 23., csütörtök 0:15

Egy game streaming szolgaltatas. Olyan mint a tavoli eleres. A jatek egy nagy processing power-el rendelkezo virtualis gepen fut egy szerverparkban, de az inputot a te gepedrol kapja, valamint az outputot visszastreameli a te monitorodra interneten keresztul.

Elonye: Barmilyen NKD kenyerpirito eszkozon mukodik mert a renderinget / szamitasokat egy csucs PC vegzi valahol mashol. (Gyakorlagilag barmilyen eszkoz alkalmas ami kepes HD videokat lejatszani, tehat akar egy mobiltelefon, tablet, laptop, stb)

Hatranya: a user altal erzekelt teljesitmeny a birtokolt hardver erossege helyett az internetkapcsolat minosegetol fugg. Savszelesseg nagyban befolyasolja a kepi minoseget, magas latency input lag-ot okoz, illetve ha ingadozik a net sebessege akkor "akadozik" a jatek.

TLDR: Ha gyenge PC-d van, de jo interneted, akkor ennek segitsegevel tudsz jateszani a csilivili uj jatekokkal.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. július 22., szerda 22:31

P. Krisz írta: Laptop helyett sztrímolás nem pálya Remy?
Geforce now 5 euro/hó. Net sebessége számít.
Ez a GEforce now amúgy pontosan mit tud?
ZIDANE

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. július 22., szerda 21:29

Csak saját játék.
Ingyé verzió 1080p/60fps/max grafika. Viszont csak 1 óra játékot enged.
Fizetősben van rtx támogatás is és 6 óra játék egyhuzamban.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. július 22., szerda 21:14

Ez hogy mukodik? Csak sajat steam-el hasznalhato vagy van valami vendeg account is x darab jatekkal?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. július 22., szerda 18:15

d.gergo írta:
De jó, hogy ezt írtad! Le volt könyvjelzőzve már régóta, de akárhányszor felmentem, még nem lehetett csatlakozni. Örülök hogy most megnyílt, ki is próbálom! :mrgreen:
Na kivancsisagbol kiprobaltam en is. Meglepodtem hogy mennyire hasznalhato meg az en nem tul jo internetemmel is (speedtest szerint 20Mbps le es fel is, raadasul wifirol vagyok es a router nem eppen kozel van). Szoval teljesen elfogadhato volt. Nyilvan nem annak valo aki kompetitiv FPS jatekkal akar jatszani az enyhen erezheto input lag miatt, de minden egyebre teljesen ok. Witcher 3-al teszteltem. Sokkal rosszabra szamitottam oszinten. Hozzateszem hogy ez a free verzion volt, ami nem tudom mennyivel hatranyosabb a fizetosnel.

Szereintem akinek relative gyors es foleg stabil internete van, viszont multszazad beli hardvere hozza, annak ez nagyon megeri - felteve ha a jatekai nagy resze steam-en vagy egyeb tamogatott platformon van. (Remy?)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2020. július 22., szerda 13:12

rashidm írta: Mással is baszakodott mostanság az eMAG?

2020.07.14-én rendeltem egy hangfalat, ki is fizettem, személyes átvétellel. Sms értesítést nem kaptam (email szerint 07.16-án érkezett volna a termék), hogy mehetek átvenni az árut; az ügyfélszolgálat nem válaszol; email-ben annyit írnak, hogy felveszik majd a kapcsolatot; facebookon annyit írtak, hogy megkeresnek. Kezdjem feladni, hogy nem látom a hangfalat? Ilyenkor lehet élni a 14 napos visszafizetéssel?

Ami külön vicces, 27k-ért vettem a hangfalat (akciósan volt 40k), pár napja ránéztem és már 62k. :lol:
Csesztesd őket nyugodtan. Rengeteget lehet ilyenről olvasni az EMAG-ot illetően, illetve vannak ismerősök is akiknek folyamatosan könyörögni kellett, hogy meglegyen az áru..Sajnos két véglet van..megjön a csomag minden gond nélkül, időn belül, vagy csak kínkeservesen.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. július 22., szerda 11:29

De jó, hogy ezt írtad! Le volt könyvjelzőzve már régóta, de akárhányszor felmentem, még nem lehetett csatlakozni. Örülök hogy most megnyílt, ki is próbálom! :mrgreen:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. július 22., szerda 10:48

Mással is baszakodott mostanság az eMAG?

2020.07.14-én rendeltem egy hangfalat, ki is fizettem, személyes átvétellel. Sms értesítést nem kaptam (email szerint 07.16-án érkezett volna a termék), hogy mehetek átvenni az árut; az ügyfélszolgálat nem válaszol; email-ben annyit írnak, hogy felveszik majd a kapcsolatot; facebookon annyit írtak, hogy megkeresnek. Kezdjem feladni, hogy nem látom a hangfalat? Ilyenkor lehet élni a 14 napos visszafizetéssel?

Ami külön vicces, 27k-ért vettem a hangfalat (akciósan volt 40k), pár napja ránéztem és már 62k. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. július 13., hétfő 18:15

Marky írta: Öcsém asztali PC-t hurcolt a bőröndjében, szóval minden megoldható, csak kreativitás kell :lol:
Nekem már egy 15.6-os notebook is túl nagy ahhoz, hogy mobilis legyen. Szerintem 14" felett már nem lehet kényelmesen használni buszon/vonaton/repülőn. A gamer notebookok legnagyobb baja, hogy vagy irdatlan nehezek, de elfogadható a hűtés, vagy könnyűek, de folyamatosan túlmelegedés alatt vannak. Talán az ARM-ra váltás majd megoldja ezt is :)
asus zephyrusbol van 14es, asszem remekel is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. július 13., hétfő 17:47

Laptop helyett sztrímolás nem pálya Remy?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. július 13., hétfő 14:39

Öcsém asztali PC-t hurcolt a bőröndjében, szóval minden megoldható, csak kreativitás kell :lol:
Nekem már egy 15.6-os notebook is túl nagy ahhoz, hogy mobilis legyen. Szerintem 14" felett már nem lehet kényelmesen használni buszon/vonaton/repülőn. A gamer notebookok legnagyobb baja, hogy vagy irdatlan nehezek, de elfogadható a hűtés, vagy könnyűek, de folyamatosan túlmelegedés alatt vannak. Talán az ARM-ra váltás majd megoldja ezt is :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. július 13., hétfő 13:23

Térfogat a probléma, nem a súly. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 13., hétfő 13:18

Süti írta: Maga a konzol nehezebb mint a teljes laptop... Nálam nagyon nem egy kategória hordozhatóság szempontjából a kettő, akármilyen hordozható a monitor, de kinek mi.
Nehogy félre értsetek, nem akarok én itt semmit ezzel a konzol + monitor kombóval, de egy PS4 slim kb 2 kg, egy hordozható monitor 1-2 kg (van 1kg alatti is), egy DELL G5 meg 3 kg.

Mindenki azt vesz, amit akar, csak nekem játékra jobb megoldás egy konzol ugyan akkora kijelzővel (már ha hordozható kell mindenáron), mint egy laptop, ami kompromisszumos és ki tudja, hogy 2 év múlva mi fog elmenni rajta. Persze a konzolhoz kell fix hálózat, míg a laptopon lehet a vonaton is COD-ozni... úgy, ahogy. Lassan már csak megszokásból vásárolnak az emberek számítógépet. Szinte mindent meg lehet csinálni a telefonról, tabletről, illetve a TV-kről, amire egy átlag embernek szüksége van.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. július 13., hétfő 13:15

Ilyen alapon vegyen egy 3-as Golfot, pakolja be a PC-jét azt go németbe. Olcsóbban kijön, mint egy 300ezres gamer laptop. :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. július 13., hétfő 13:07

kiserik írta:
Süti írta: Nem akarok beleszólni, nekem is konzol van, de hogy lenne már egy monitor kábelekkel táppal, konzol szintén - ugyanannyira portable mint egy laptop, amit összecsuksz és kész? Teljesen más kávéház a kettő.
Úgy, hogy vannak hordozható monitorok, sőt olyanok is, amik olyan házban vannak, amikbe be lehet tenni a konzolt, így a kettőt együtt tudod szállítani. A legegyszerűbb egy PS4 slim + 15,6-os hordozható monitor + egy laptop táska. Lassan 100k-ból kijön és marad 200k játékokra, meg balatoni lángosra :D
Vagy mallorca/madrid/ciprus.

Áhh a balatoni lángos elviszi a konzol árát. :( :mrgreen:

Amúgy én megértem Remyt. Akar egy egybe laptopot, amivel minőségileg tud játszani is. A hóna alá akarja csapni azt az 1db kütyüt amikor utazik. Gondolom ezért kell laptop.

Amúgy nyilván konzollal a legjobb élvezet játszani(szerintem).De ez megint lángos téma, ízlés kérdése. :kalapos:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2020. július 13., hétfő 13:01

Maga a konzol nehezebb mint a teljes laptop... Nálam nagyon nem egy kategória hordozhatóság szempontjából a kettő, akármilyen hordozható a monitor, de kinek mi.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. július 13., hétfő 13:00

Süti írta: Nem akarok beleszólni, nekem is konzol van, de hogy lenne már egy monitor kábelekkel táppal, konzol szintén - ugyanannyira portable mint egy laptop, amit összecsuksz és kész? Teljesen más kávéház a kettő.
Úgy, hogy vannak hordozható monitorok, sőt olyanok is, amik olyan házban vannak, amikbe be lehet tenni a konzolt, így a kettőt együtt tudod szállítani. A legegyszerűbb egy PS4 slim + 15,6-os hordozható monitor + egy laptop táska. Lassan 100k-ból kijön és marad 200k játékokra, meg balatoni lángosra :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2020. július 13., hétfő 12:57

DELL G5 vagy Lenovo Legion sorozat.
Ennyiért nyilván csak kompromisszumos megoldás létezik, de ezekkel el lehet játszani fullhd mediumon tűrhető fps számokkal kb bármilyen játékot.

Ez a konzol dolog nem is értem hogy jött fel 15 colos monitorral. :lol:

Vissza: