OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Megbeszéltük, kis béla független. Az újság ahova ír, pedig nem.
Bár az már inkább a sajtószabadság fogalma alá tartozik hogy, meg tudja-e írni valaki azt amit akar, de mindegy.
Bár az már inkább a sajtószabadság fogalma alá tartozik hogy, meg tudja-e írni valaki azt amit akar, de mindegy.
-
Tudom, hogy nagyon szeretnéd elhinni, hogy nincs független sajtó de sajnos van.
Lehet, hogy az újság függ a tulajdonostól de ha kis béla megírhatja azt amit akar addig kis béla független. Ezért is írhatja meg kisbéla a karácsony korrupciós ügyeit és a rogánét is.
Lehet, hogy az újság függ a tulajdonostól de ha kis béla megírhatja azt amit akar addig kis béla független. Ezért is írhatja meg kisbéla a karácsony korrupciós ügyeit és a rogánét is.
- füst
Mert nem létezik független sajtó, minden sajtótermék definíciószerűen függ a tulajdonosától. Ezt nem kell beadagolni.
Ha neked sajátos értelmezésed van a függetlenség jelentéséről, az a te dolgod, de attól még...
Jobboldali lapnak ott a mandiner.
Ha neked sajátos értelmezésed van a függetlenség jelentéséről, az a te dolgod, de attól még...
Jobboldali lapnak ott a mandiner.
-
Szerintem a függetlenség azt jelenti, hogy megírhatod a rogán repülözését meg a karácsony gergely parkolási botrányát is, mert nem állnak feletted.
A 444, index stb ezeket megírta. A lapoknak amúgy is kormánykritikusnak kell lenniük. Érdemes visszaolvasni azokat a cikkeket az indexen amikor mész mszp volt kormányon. Ez a különbség a kormánysajtó között.
Remekül adagolták be az évek során, hogy nincs független sajtó. Én inkább jobban hiányolok egy valamire való jobboldali lapot. Egy jobb kiadású alfahirt.
A 444, index stb ezeket megírta. A lapoknak amúgy is kormánykritikusnak kell lenniük. Érdemes visszaolvasni azokat a cikkeket az indexen amikor mész mszp volt kormányon. Ez a különbség a kormánysajtó között.
Remekül adagolták be az évek során, hogy nincs független sajtó. Én inkább jobban hiányolok egy valamire való jobboldali lapot. Egy jobb kiadású alfahirt.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem érted..ez nem vicc volt, tényleg nincs független média kis hazánkban. Az Index se volt teljesen az bár kiemelkedett a szomorú magyar valóságból.Steve írta:Próbálkoztam..háthaDinhoL írta: István, lehetetlent kérsz, ugye tudod?
De amúgy tényleg adjatok tippeket, mert eléggé hazavágnak ezek a propaganda újságok, nincs értelme ezeket olvasni.
Indexnek voltak szerintem tök érdekes politika mentes cikkei, azokat nagyon élveztem..Kár ezért.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Próbálkoztam..háthaDinhoL írta: István, lehetetlent kérsz, ugye tudod?
De amúgy tényleg adjatok tippeket, mert eléggé hazavágnak ezek a propaganda újságok, nincs értelme ezeket olvasni.
Indexnek voltak szerintem tök érdekes politika mentes cikkei, azokat nagyon élveztem..Kár ezért.
- füst
Tehát akkor a szélső bal marad, az érdekel.Steve írta: Se balos, se jobbos, se pedig nagyon jobbos nem érdekel.
Ez esetben balrad.ru, jó olvasgatást elvtárs!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Amúgy melyik magyar hírportált lehetolvasni, amelyiknek van normális app-je is és nagjából független?
Én az Indexet olvastam, kiszelektálva az olyan cikkeket, amik zavartak.
Most nem tudom mit olvassak. Se balos, se jobbos, se pedig nagyon jobbos nem érdekel. Nem lenne rossz, ha színvonalasak lennének a cikkek is.
Köszi ha tud valaki ajánlani valamit.
Magyar tv-t nem nézek, viszont szeretem átfutni a híreket naponta a mobilon.
Én az Indexet olvastam, kiszelektálva az olyan cikkeket, amik zavartak.
Most nem tudom mit olvassak. Se balos, se jobbos, se pedig nagyon jobbos nem érdekel. Nem lenne rossz, ha színvonalasak lennének a cikkek is.
Köszi ha tud valaki ajánlani valamit.
Magyar tv-t nem nézek, viszont szeretem átfutni a híreket naponta a mobilon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szia!flori írta: Lehet itt erről értelmesen diskurálni? Nekem lenne igényem rá, de a nevetős fejekből nem sokat tudunk meg...
Nekem is volna, és írok is majd egy hosszabb bejegyzést a hétvégén, kiváncsi leszek mindenki véleményére.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A madridom h lehet ennyivel az eurobarca mogott? A pena-rol nem is beszelvebalakal írta:Tulno a 444 az indexen? Eleg jol titkoljak, harmadannyi olvasojuk van kb (http://dkt.hu/hu/menu/ola.html)füst írta: Ahogy egyre többet olvasok a dologról, úgy válik egyre inkább zavarossá az egész.
Bodolai aszonta, hogy Dull belső üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, azért ez elég fontos mozzanat az elbocsátás ügyében. Erről jó lenne ha kiderülne hogy igaz-e.
Mert ha bizonyított, akkor nyilván nem volt más választás, minthogy kirakta a főszerkesztőt Bodolai, és akkor hiába akarta visszazsarolni Dullt a szerkesztőség.
Azt lehet tudni innen-onnan, hogy az index versenyképessége igencsak megrogyott az utóbbi hónapokban-években, már a történtek előtt tudni lehetett azt is, hogy a 444 minden bizonnyal túlnő az indexen, nem pláne hogy anyagilag is megreccsentek. Amit nem csodálok ha ennyi újságíró és szerkesztő tartotta a markát minden hónapban, mennyiségileg jól meghízott az index csapata.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szerkesztőségnek kapóra jött ez az egész, számukra ez a kiszállás egész kellemes, elvégre áldozatként, rivaldafényben hagyták el a süllyedő hajót.
De amúgy nem tudom, én most erre gondolok, az igazságot meg talán megismerjük a következő napokban-hetekben. Vagy nem.
Mindenesetre megértem, hogy sokakat felkúr netán elszomorít, hogy ez lett az indexszel. Szívük joga. Mind ahogy nekem is hogy jót szórakozzak rajta, fődet rá.
Azt meg el tudom kepzelni, hogy ezen a szukulo mediapiacon mennyire kellemes lehet ott hagyni az embernek a stabil munkahelyet.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- balakal
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Khedira, Arbeloa, Bajzát
- Kedvenc csapatod: Szpari
Tulno a 444 az indexen? Eleg jol titkoljak, harmadannyi olvasojuk van kb (http://dkt.hu/hu/menu/ola.html)füst írta: Ahogy egyre többet olvasok a dologról, úgy válik egyre inkább zavarossá az egész.
Bodolai aszonta, hogy Dull belső üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, azért ez elég fontos mozzanat az elbocsátás ügyében. Erről jó lenne ha kiderülne hogy igaz-e.
Mert ha bizonyított, akkor nyilván nem volt más választás, minthogy kirakta a főszerkesztőt Bodolai, és akkor hiába akarta visszazsarolni Dullt a szerkesztőség.
Azt lehet tudni innen-onnan, hogy az index versenyképessége igencsak megrogyott az utóbbi hónapokban-években, már a történtek előtt tudni lehetett azt is, hogy a 444 minden bizonnyal túlnő az indexen, nem pláne hogy anyagilag is megreccsentek. Amit nem csodálok ha ennyi újságíró és szerkesztő tartotta a markát minden hónapban, mennyiségileg jól meghízott az index csapata.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szerkesztőségnek kapóra jött ez az egész, számukra ez a kiszállás egész kellemes, elvégre áldozatként, rivaldafényben hagyták el a süllyedő hajót.
De amúgy nem tudom, én most erre gondolok, az igazságot meg talán megismerjük a következő napokban-hetekben. Vagy nem.
Mindenesetre megértem, hogy sokakat felkúr netán elszomorít, hogy ez lett az indexszel. Szívük joga. Mind ahogy nekem is hogy jót szórakozzak rajta, fődet rá.
Azt meg el tudom kepzelni, hogy ezen a szukulo mediapiacon mennyire kellemes lehet ott hagyni az embernek a stabil munkahelyet.
- füst
Ahogy egyre többet olvasok a dologról, úgy válik egyre inkább zavarossá az egész.
- BlancoMark
Jó, de ezek után milyen ellenzéki érzületű újságíró fog odaszerződni? Vagy viszik az origos droidokat? A 2bites agyuk csúnyán összezavarodna ha hirtelen kormánykritikus(szerű) cikkeket kéne közölni.revolver írta: amúgy ha tippelni kéne, miután elül a balhé, csinálnak belőle egy herélt ellenzéki portált. azért a kz index 1,5m emberezdőlapja, köztük olyanoké akik sosem szavaznának a fideszre (de annyira nem tudatosak, hogy emiatt más felületre menjenek), szóval amolyan népszava tippem lenne. "ál" ellenzéki, egy két csattogatós cikk (de az sem a túl érzékeny területekről). szóval nem érdeke a fidesznek ezt a bázis átterelni mondjuk a 24.hu/444-hez (jó részük nem is menne), inkább jobb felettük kontrollt tartani.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
amúgy ha tippelni kéne, miután elül a balhé, csinálnak belőle egy herélt ellenzéki portált. azért a kz index 1,5m emberezdőlapja, köztük olyanoké akik sosem szavaznának a fideszre (de annyira nem tudatosak, hogy emiatt más felületre menjenek), szóval amolyan népszava tippem lenne. "ál" ellenzéki, egy két csattogatós cikk (de az sem a túl érzékeny területekről). szóval nem érdeke a fidesznek ezt a bázis átterelni mondjuk a 24.hu/444-hez (jó részük nem is menne), inkább jobb felettük kontrollt tartani.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Csak idő kérdése volt, hogy mikor tekernek kicsit narancsbolsi irányba a zsindex szekerén. Egy ideig hagyták őket, látszatként, de megunták. Most origósodnak kicsit. Nem annyira, hogy gnómfodor módjára nyelezzék a csüngőt, csak mérsékelten...
Sokkal érdekesebb, hogy még szorosabbra fűzte a kapcsolatát a magyargyűlölő cionista szekta és a posztbolsevik magyarkodó szekta. (Németh Sanya és Tömjén Zsóti körbenyalták egymást).
Hazaárulókból van bőven. És lesz is...
Sokkal érdekesebb, hogy még szorosabbra fűzte a kapcsolatát a magyargyűlölő cionista szekta és a posztbolsevik magyarkodó szekta. (Németh Sanya és Tömjén Zsóti körbenyalták egymást).
Hazaárulókból van bőven. És lesz is...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tjacks írta:A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik nekigéza írta:
Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A legrosszabb az egészben hogy valószínűleg le sem esik nekigéza írta:Csak szerintem ironikus ezt egy fideszestol olvasni?El Sie7e írta: Egy olyan ellenség és remkep ellen küzdenek ami csak az ő fejükben van