Elektronika
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Elektronika
Van egy xiaomi mi9 t prom, aminek az elolapi kameraja a hazbol kell h kijojjon. Sajnos valamiert nem hajlando ra, atvalt ra, hallom h a motor probalkozik kitolni a kamerat de kapok egy hiba uzenetet es ennyi. Meg boven a reklamacios idotartamon belul vagyok, de van egy olyan kerdesem, hogy ha visszaallitom gyariba az segithet? Lehet csak valami softwares problema vagy teljesen biztos, hogy mechanikai gomd van es szet kell h szedjek?
Ennyikért Xiaomi a legbiztosabb megoldás, most is egy Xiaomi Redmi 4X-t nyúzok, sajna már nem úszom meg a lapátevező méretű telefont következőre, el voltam én ezzel a mérettel ish3x0r írta: Huawei P40 Lite-ot terveztem, arban talan ez a legjobb, majd olvasom, hogy ennel mar nincs Google. Igy viszont felejtos.
Errol a Realme-rol en se hallottam meg, habar nem is szoktam telefon teszteket olvasni.
Azt hiszem en is maradok a Xiaominal, ugyanazon az aron lattam 64 gigas note 8 pro-t es 128 gigas note 9-est. A tarhely kevesbe erdekel, de elobbinel a plusz 2 giga ram csabito.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A P40 ára ezért annyi, persze sehol nem tüntetik fel, hogy no google.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Huawei P40 Lite-ot terveztem, arban talan ez a legjobb, majd olvasom, hogy ennel mar nincs Google. Igy viszont felejtos.
Errol a Realme-rol en se hallottam meg, habar nem is szoktam telefon teszteket olvasni.
Azt hiszem en is maradok a Xiaominal, ugyanazon az aron lattam 64 gigas note 8 pro-t es 128 gigas note 9-est. A tarhely kevesbe erdekel, de elobbinel a plusz 2 giga ram csabito.
Egyáltalán nem gáz, rengeteg gyártó van már.El Sie7e írta:Gaz ha még nem hallottam erről a markarol?ferni írta:
Realme 6s most elég komoly állítólag, én is kb ennyiért akarok telót venni és vele szemezek erőteljesen.
Realme 6nak most jött ki ez a picit olcsóbb változata.
Viszont már ők is képesek sokszor nagyon komoly készülékeket csinálni.
Xiaomi-m van, nem szeretek telefont venni drágán, mindig leejtem őket vagy leesik vhogy és 60ból már olyanokat lehet venni, ami kiszolgálja az átlag embert.
Mosti is Xiaomit terveztem venni, de erre lehet ránézek.
1 óra alatt feltölt gyorstöltővel, amit adnak hozzá, 90 hz kijelző stb. 60ért ilyenek nem szoktak hozzá/benne lenni.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Gaz ha még nem hallottam erről a markarol?ferni írta:Realme 6s most elég komoly állítólag, én is kb ennyiért akarok telót venni és vele szemezek erőteljesen.h3x0r írta: 65k kornyeken milyen telefont ajanlanatok?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hétfőn megjött a Xiaomi MI Note 10-em.
Mit ne mondjak, jó kis telefon. Kamera miatt esett erre a választás és hát nem okoz csalódást. Gyönyörű képeket csinál.
Mit ne mondjak, jó kis telefon. Kamera miatt esett erre a választás és hát nem okoz csalódást. Gyönyörű képeket csinál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Realme 6s most elég komoly állítólag, én is kb ennyiért akarok telót venni és vele szemezek erőteljesen.h3x0r írta: 65k kornyeken milyen telefont ajanlanatok?
- h3x0r
65k kornyeken milyen telefont ajanlanatok?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Premier sports-on keresztul csak eloben lehet nezni a csatornat, vagy van lehetoseg meccsek visszanezesere is?
Nekem tovabbra sincs spiler 2 szoval en is gondolkozok valami alternativ opcion.
Nekem tovabbra sincs spiler 2 szoval en is gondolkozok valami alternativ opcion.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
NordVPN előfizetésem volt, európai országokat használva a sebessége is jó volt, a stream meg sem érezte. Pont most járt le a 3 éves előfizetés, és gondolkoztam, hogy kipróbálnám az ExpressVPN-t helyette, csak az meg háromszor annyiba kerül... Marad a Nord valószínűleg
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Én a szezon végén a Premier Sports-ra fizettem elő, UK-s VPN kapcsolattal működött és nagyon jó minőséget adtak. Volt egyszer hogy nagyon nem akart működni, de a következő meccsre cserélték/javították a videólejátszó szoftverüket, és onnantól tökéletes volt megint.ikelemen5 írta: Nincs olyan megoldás, hogy az ember csak sportcsatornára fizessen elő?
Külföldi oldalra is regisztrálok akár, proxy, bármi jöhet, de csak erre használnám az előfizetést, és így elég drága, és pénzkidobás a többi 100 csatorna.
A LaLiga TV kb. havi 5 euró volt náluk, ha jól emlékszem, a másik két csatornájuk nem tudom mit nyújt. Ha BL is lesz náluk, újra elő fogok fizetni, hacsak nem jön szembe közben esetleg jobb alternatíva
Egyébként készülődik a DAZN a magyarországi nyitásra, bár egyelőre csak ökölvívás van a béta programban. A focit a meglévő exkluzív licenszek miatt gondolom bonyolult behozni...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nincs olyan megoldás, hogy az ember csak sportcsatornára fizessen elő?
Külföldi oldalra is regisztrálok akár, proxy, bármi jöhet, de csak erre használnám az előfizetést, és így elég drága, és pénzkidobás a többi 100 csatorna.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Fogyasztóval szemben szerintem ezzel még nem indult el a 14napos elállási jog, ugyanis még meg sem kaptad a terméket. Sajnos ez egy ilyen helyzet..meg kell izzadni a pénzedért/termékedért. A kimeneteltől ne félj, csak türelmesnek kell lenni.rashidm írta:Na egy frissités az ügyben: Facebook üzenetben annyit irtak előző hét csütörtökön, hogy volt egy rendszerhibájuk és orvosolták a problémát, hamarosan küldik az sms-t. Erre még előző hét vasárnap küldtek emailt (mert az oldalukon kitöltöttem egy űrlapot hogy nem kaptam meg a terméket), hogy hiba van a rendszerükben és dolgoznak a hiba elháritásán. Szóval valaki hazudik. Mivel már lejárt a vásárlástól számitott 14 nap elállási jog, kb baszhatom, mert nem fizetnék vissza a pénzem?69erssam írta:
Csesztesd őket nyugodtan. Rengeteget lehet ilyenről olvasni az EMAG-ot illetően, illetve vannak ismerősök is akiknek folyamatosan könyörögni kellett, hogy meglegyen az áru..Sajnos két véglet van..megjön a csomag minden gond nélkül, időn belül, vagy csak kínkeservesen.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a vásárlástól nem csak a 14 napos elállási idő biztosított, hanem nem teljesítés esetén értelem szerűen a szolgáltatónak kell automatikusan visszautalni a pénzt
ehhez persze az kell, hogy ne hitegessenek, hogy majd majd vmikor küldik, hanem h kijelentsék, nem tudják a megrendelt terméket leszállítani így a szerződés nem érvényes
ehhez persze az kell, hogy ne hitegessenek, hogy majd majd vmikor küldik, hanem h kijelentsék, nem tudják a megrendelt terméket leszállítani így a szerződés nem érvényes
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem az lenne a normalis ha a 14 nap a teljesitestol szamolodna. Meg nem teljesitettek semmit szoval a vasarlas meg meg se tortent. Az egy dolog hogy te elore fizettel, de nem kellene szamitania szerintem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Na egy frissités az ügyben: Facebook üzenetben annyit irtak előző hét csütörtökön, hogy volt egy rendszerhibájuk és orvosolták a problémát, hamarosan küldik az sms-t. Erre még előző hét vasárnap küldtek emailt (mert az oldalukon kitöltöttem egy űrlapot hogy nem kaptam meg a terméket), hogy hiba van a rendszerükben és dolgoznak a hiba elháritásán. Szóval valaki hazudik. Mivel már lejárt a vásárlástól számitott 14 nap elállási jog, kb baszhatom, mert nem fizetnék vissza a pénzem?69erssam írta:Csesztesd őket nyugodtan. Rengeteget lehet ilyenről olvasni az EMAG-ot illetően, illetve vannak ismerősök is akiknek folyamatosan könyörögni kellett, hogy meglegyen az áru..Sajnos két véglet van..megjön a csomag minden gond nélkül, időn belül, vagy csak kínkeservesen.rashidm írta: Mással is baszakodott mostanság az eMAG?
2020.07.14-én rendeltem egy hangfalat, ki is fizettem, személyes átvétellel. Sms értesítést nem kaptam (email szerint 07.16-án érkezett volna a termék), hogy mehetek átvenni az árut; az ügyfélszolgálat nem válaszol; email-ben annyit írnak, hogy felveszik majd a kapcsolatot; facebookon annyit írtak, hogy megkeresnek. Kezdjem feladni, hogy nem látom a hangfalat? Ilyenkor lehet élni a 14 napos visszafizetéssel?
Ami külön vicces, 27k-ért vettem a hangfalat (akciósan volt 40k), pár napja ránéztem és már 62k.
Tudod mi a dolgod.pheco írta: Spotify mostanaban azt csinalja, hogy a gyujtemenyek/eloadok resznel, ha ramegyek egy eloadora, akkor nem az altalam bekovetett szamokat mutatja, hanem az eloado oldalara visz, mintha a kereso resznel keresnek ra. Kijelentkezek es vissza, akkor egy darabig megjavul, majd ujra elkezdi. Valakinek van hasonlo gondja?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K