Utánpótlás
Re: Utánpótlás
Szerintem kb egy szint a kettő, csak Rodrygonak a legtöbben minden percét látták, Kubonak meg a best of videóit. Mindkettőnek hasznos lenne a kölcsön, de sajnos jelenleg nincs kereten sokkal jobb sem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eleve nem ertem a vezetest. Rodrygo aki balszelso, ugy igazqn semmi extrat nem mutatott azon a poszton. Kubo aki jobb oldalon tolja, mutatott szep dolgokat, de az idei Rodrygo szintet siman hozna. Sokkal nagyobb marketing erteket is kepvisel, igazabol minden szempontbol jobban megerne ot itt tartani. Akkor is ha nem tudunk eladni, nem erdekelne ha Bale meg James egesz evben a lelaton ucsorogne
Egyetértek. Neki a percek kellenek a ligában. Ha sokat játszik, akkor fog kiderülni, hogy csak kicsit bátortalan volt nálunk vagy Asensio féle alibire hajlamos. A potenciál látszik rajta de neki még sokat kellene mutatnia élesben ahhoz, hogy érdemben számítani lehessen rá.sonic írta: En Rodrygot Kubotol fuggetlenul kolcson adnam. Annyit nem jatszik itt hogy rendesen fejlodjon. Megvolt nala a beilleszkedesi idoszak, kicsit beszagolt a ligaba, most mehet a mely viz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En Rodrygot Kubotol fuggetlenul kolcson adnam. Annyit nem jatszik itt hogy rendesen fejlodjon. Megvolt nala a beilleszkedesi idoszak, kicsit beszagolt a ligaba, most mehet a mely viz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Szerintem is jobb ötlet lenne Kubot megtartani és Rodrygot állandó játéklehetőség miatt kölcsönadni az Osasunanak, Betisnek vagy Sociedadnak.
Kubo többet tud adni nekünk és ezzel a szezonnal kiérdemelte, hogy a legmagasabb szinten játszhasson. Rodrygonak meg a bajnokságban kell heti rendszerességgel játszania és hasonló utat járhat be, mint a japó.
Kubo többet tud adni nekünk és ezzel a szezonnal kiérdemelte, hogy a legmagasabb szinten játszhasson. Rodrygonak meg a bajnokságban kell heti rendszerességgel játszania és hasonló utat járhat be, mint a japó.
- Galacticos
Es arrol nincs hir h esetleg rodrygo menne kolcsonbe?
Szerintem ha elmegy vegre bale es james meglucas vasquez jobbhatved lesz vagy tavozik akkor kubonak is tobb lehetosege lehetne. Vininek olyan a marketingje hogy o kolcsonbe biztos nem lenne adva de szerintem rodrygonak jot tenne.
Plusz kovi szezon zsufoltabb lesz mint szokott a kesobbi indulas miatt.
Szerintem ha elmegy vegre bale es james meglucas vasquez jobbhatved lesz vagy tavozik akkor kubonak is tobb lehetosege lehetne. Vininek olyan a marketingje hogy o kolcsonbe biztos nem lenne adva de szerintem rodrygonak jot tenne.
Plusz kovi szezon zsufoltabb lesz mint szokott a kesobbi indulas miatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Arról is mennek a hirek hogy maradhatna, de nincs elég non eus hely. Vagyis nem lesz elég.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Betisben elnézegetném, de az Osasuna hatalmas hiba lenne szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sevilla két évre vitte volna Kubot plusz vásárlási opciót kértek. Real mondta nem.
AS: Sevilla ruled out. Osasuna are in pole position to land Kubo on loan for a total €5m (that includes €2.5m to fees to Real Madrid + Takefusa's wages). The next two favorites in line are Betis & Granada. Other teams who have asked are Sociedad, Alaves, Huesca, Celta & Levante
AS: Sevilla ruled out. Osasuna are in pole position to land Kubo on loan for a total €5m (that includes €2.5m to fees to Real Madrid + Takefusa's wages). The next two favorites in line are Betis & Granada. Other teams who have asked are Sociedad, Alaves, Huesca, Celta & Levante
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Főleg, hogy a Sevillában a jobb szélen ott van Ocampos, a Sevilla legjobbja, házi gólkirálya.Kerlon írta:Miért ne lenne... kieső csapatból egy BL csapatba. Itt küzdenie kell makd a helyéért bammeg....Remy írta:
WTF? Rég rossz, ha egy Mallorcából nagy lépés egy Sevilla. Teljesen jó döntés lenne, függetlenül attól, hogy én már nem adnám kölcsön.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Miért ne lenne... kieső csapatból egy BL csapatba. Itt küzdenie kell makd a helyéért bammeg....Remy írta:WTF? Rég rossz, ha egy Mallorcából nagy lépés egy Sevilla. Teljesen jó döntés lenne, függetlenül attól, hogy én már nem adnám kölcsön.TheBull6 írta: Kubonak csak szerintem lenne nagy lépés a Mallorca után a Sevilla? Nem tudom mennyi lenne a perce ott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Elég nagy gáz, de az a bajom, hogy nem érzem én ez a Hazard dolgot és ebből marha gyorsan az lenne, hogy nem a nyakába lihegnének hanem a padra küldenék. Írom ezt úgy, hogy szerintem Vini a büdös életben nem lesz akkora játékos, mint amekkorának látják a világbanKerlon írta:
Egyiket meg kell tartani balra és ott kell lihegni majd Hazard nyakában. Asensio jobbon -elég vérszegény-, ezért Ödegaardnak ott is lenne esélye kapirgálni. 1500-2000 percet simán összekalapálhatna, de igazából szerintem Modric/Kroos alternatívájaként is lehenne már sansza.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerintem jobb opció a Sevilla.Csabi írta: én inkább az ajaxba küldeném.
Ajaxot max a nem BL csapatoknál tartom jobb megoldásnak..
De sevillában ugyanúgy mehet a BL-be és mindemellett sokkal erősebb csapatok ellen pallérozódhat a spanyol ligában, ehhez képest egy holland bajnokság nagy visszalépés.
Láttátok mit hozott már ellenünk is, én nagyon meg lennék lepve, ha nem sikerülne neki ott a kezdőcsapatba kerülés.
Ráadásul minőségibb társakkal, még a mostaninál is sokkal jobb lehet majd..
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
én meg a Fradiba dehát nem kívánságműsor
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
WTF? Rég rossz, ha egy Mallorcából nagy lépés egy Sevilla. Teljesen jó döntés lenne, függetlenül attól, hogy én már nem adnám kölcsön.TheBull6 írta: Kubonak csak szerintem lenne nagy lépés a Mallorca után a Sevilla? Nem tudom mennyi lenne a perce ott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kubonak csak szerintem lenne nagy lépés a Mallorca után a Sevilla? Nem tudom mennyi lenne a perce ott.
Egyiket meg kell tartani balra és ott kell lihegni majd Hazard nyakában. Asensio jobbon -elég vérszegény-, ezért Ödegaardnak ott is lenne esélye kapirgálni. 1500-2000 percet simán összekalapálhatna, de igazából szerintem Modric/Kroos alternatívájaként is lehenne már sansza.wZoLee7 írta:Én is ezt tenném, A két brazil egyikét kölcsön kellene adni, iszonyat jót tenne nekik, és mindkettő baloson érzi jól magát. Rodrygonak ez a jobb oldali játszatása csak arra jó, hogy van ott valaki aki próbálkozik és akar, de a hasznossága hááát, nem a legjobb. Amit vele csinálunk annak kb semmi értelmeKerlon írta: Én őt már vissza se adnám kölcsönbe. Lehetne versenyeztetni Iscoval, Bale és James idejét neki adni. Esetleg Rodrygot/Viniciust is kölcsönbe küldeni, nyomjanak le ők is egy évet és az ő idejüket is megadni neki. Valamint a jobb oldalon is többszerepet lehetne neki adni. Neki már helyet kéne adni szerintem, szokja a legtetejét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Én is ezt tenném, A két brazil egyikét kölcsön kellene adni, iszonyat jót tenne nekik, és mindkettő baloson érzi jól magát. Rodrygonak ez a jobb oldali játszatása csak arra jó, hogy van ott valaki aki próbálkozik és akar, de a hasznossága hááát, nem a legjobb. Amit vele csinálunk annak kb semmi értelmeKerlon írta: Én őt már vissza se adnám kölcsönbe. Lehetne versenyeztetni Iscoval, Bale és James idejét neki adni. Esetleg Rodrygot/Viniciust is kölcsönbe küldeni, nyomjanak le ők is egy évet és az ő idejüket is megadni neki. Valamint a jobb oldalon is többszerepet lehetne neki adni. Neki már helyet kéne adni szerintem, szokja a legtetejét.
Én őt már vissza se adnám kölcsönbe. Lehetne versenyeztetni Iscoval, Bale és James idejét neki adni. Esetleg Rodrygot/Viniciust is kölcsönbe küldeni, nyomjanak le ők is egy évet és az ő idejüket is megadni neki. Valamint a jobb oldalon is többszerepet lehetne neki adni. Neki már helyet kéne adni szerintem, szokja a legtetejét.
K
K