OFF
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Fizikailag 40 bankjegyet tud kiadni egy felvetelnel, ha szerencsed van, 20.000-eseket tud adni, igy 800ezer a max, ha csak tizeseket ad, akkor 400ezer. Havonta 2 ingyenes van, azon felul a felvett osszeg 2% vagy 4% a dij plusz van egy fix osszeg. Otp oldalan fent van. Az en csomagom egy nap 300ezret enged, nem lehet a limitet megemelni, ergo egy nap max 300ezer keszpenzhez tudok hozzajutni, es ezt egy honapban csak ketszer tudom eljatszani ingyen, azt is csak akkor ha ketszer 150-et veszek fel, mert addig ingyenes... mas banknal, sot mas otp csomagnal lehet maskepp van, en a sajat peldambol hoztam a tapasztalatokat. de a fizikai korlatok mindenhol adottak. Van olyan atm ahol egyszerre csak 25 bankjegyet tud kiadni. Es nem hiszem, hogy a bankok orulnek, ha mindenki atmben szorakozik naponta tobbszor, igy nekik is tobbszor kell toltotetni az atmet meg szervizelni, ellenorizni. Nem mellesleg Dunakeszin most raboltak ki egy csavot a Baratsag uthoz kozel, miutan kifigyeltek, hogy az atm-nel tobbszor vesz fel nagyobb osszeget. Szoval riziko is van benne.
Pedig így van, ahogy írtam. A szűk keresztmetszet, h a kevésbbé forgalmas/használt automatákban nem mindig van ennyi pénz, nem tud ennyit kiadni. Minden banknál meg van határozva, h mennyit lehet egyszerre levenni, így nagyobb összeget csak sokszori levétellel. Csak kevesen tudják, h sokkal olcsóbb így levenni, mint pénztárból.RealAsensio írta:Hiaba emeli meg a limitet, nem engedi, gondold el, hogy mindenki az automatakat jarna, hogy olcson jusson keszpenzhez... A legolcsobb az, ha valami rokonnak utalod a penzt, akinek van keszpenze, es nincs ra szuksege.sámat írta:
Szinte biztos, hogy automata. Csak emeld meg a limiteket, egyszeri, napi.
Az sem feltelten működik, h rokonnak utalsz, jogcímet kell neki adni, csak úgy nem utalhatsz valakinek, mivel az neki bevétel és adózni is kell utána. Ezért szokták azt írni közleménybe, h kölcsön visszafizetése, ha fentről megkérdezik, h mégis mi ez, akkor utólag írsz egy kölcsönadásit visszadátumozva.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Par eve voltam ott en is, es haverokkal ugy dontottunk az eddigiekkel ellentetben a fizetos helyett a szabadstrandot valasztjuk. Jo dontes volt. Kevesebb ember, a viz ugyan az, a bufe bar kevesebb de megis jobbnak erzodott, meg, tudom h mar irtam, de kevesebb emberEl Sie7e írta:Siófok ezüstpartlordgabi írta: Balatonszárszó vagy a szomszédságában lévő településeken ajánlatos szabad strandot igénybe venni? Első alkalommal jöttünk le fürödni kicsit, csak délutáni programnak szánjuk, első még a nézelődés. Jelenleg Tihanyban vagyunk, komppal utazunk majd vissza. Siófok vagy Zamárdi pl. fürdés ügyben? Köszi előre is. Siettem vele, lehet azért néz ki hülyén.
Végig szabadstrand
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszönjük szépen!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Siófok ezüstpartlordgabi írta: Balatonszárszó vagy a szomszédságában lévő településeken ajánlatos szabad strandot igénybe venni? Első alkalommal jöttünk le fürödni kicsit, csak délutáni programnak szánjuk, első még a nézelődés. Jelenleg Tihanyban vagyunk, komppal utazunk majd vissza. Siófok vagy Zamárdi pl. fürdés ügyben? Köszi előre is. Siettem vele, lehet azért néz ki hülyén.
Végig szabadstrand
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Balatonszárszó vagy a szomszédságában lévő településeken ajánlatos szabad strandot igénybe venni? Első alkalommal jöttünk le fürödni kicsit, csak délutáni programnak szánjuk, első még a nézelődés. Jelenleg Tihanyban vagyunk, komppal utazunk majd vissza. Siófok vagy Zamárdi pl. fürdés ügyben? Köszi előre is. Siettem vele, lehet azért néz ki hülyén.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Tavaly ugyan így jártam. Én nem találtam sehol, mert már nem gyártják azt a típust, a készletek már elfogytak, a használt piacon meg kumma nagy mák kell, hogy pont olyat találj, így új garnitúrát kellett vennem.oroszisti írta: Tortent egy kis balesetem, egy felnim tropara ment. Van otletetek hogy gyari szam alapjan honnan tudnek 1 db felnit venni? Mert egyelore meg nem sikerult talalnom ugyanolyat
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Tortent egy kis balesetem, egy felnim tropara ment. Van otletetek hogy gyari szam alapjan honnan tudnek 1 db felnit venni? Mert egyelore meg nem sikerult talalnom ugyanolyat
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fals.RealAsensio írta:Hiaba emeli meg a limitet, nem engedi, gondold el, hogy mindenki az automatakat jarna, hogy olcson jusson keszpenzhez... A legolcsobb az, ha valami rokonnak utalod a penzt, akinek van keszpenze, es nincs ra szuksege.sámat írta:
Szinte biztos, hogy automata. Csak emeld meg a limiteket, egyszeri, napi.
Iamerosek most vesznek ki hasonló összeget, automatabol harmad annyi mint utalva.
Cib.
De ez mindig bank és csomag függő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hiaba emeli meg a limitet, nem engedi, gondold el, hogy mindenki az automatakat jarna, hogy olcson jusson keszpenzhez... A legolcsobb az, ha valami rokonnak utalod a penzt, akinek van keszpenze, es nincs ra szuksege.sámat írta:Szinte biztos, hogy automata. Csak emeld meg a limiteket, egyszeri, napi.KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
Hogy lenne a legkisebb a bukó, van valami ötlet?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Sport 1 tvt lehet online nézni?
Régen volt erre oldal de vagy elfelejtettem vagy már nem létezik.
Régen volt erre oldal de vagy elfelejtettem vagy már nem létezik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Én meg azt nem tudom régen hogy volt, de most ez nem menne - befektetéshez képest kis bukó a visszaváltás, de pénzfelvéthez képest sok.kiserik írta:Régebben lehetett mókolni a kincstárral, vettél valamilyen papírt, visszaváltottad és ingyen kifizették a pénzt, ugye ott nincs számlavezetési, pénzfelvételi és egyéb díj. Most nem tudom, hogy működik e még illetve, hogy annak mennyi a költsége.KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
A válasz egyébként attól is függ milyen a banki csomagod, én rákérdeznék.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És jól nézz körbe előtte.sámat írta:Szinte biztos, hogy automata. Csak emeld meg a limiteket, egyszeri, napi.KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
Nem illik.
Régebben lehetett mókolni a kincstárral, vettél valamilyen papírt, visszaváltottad és ingyen kifizették a pénzt, ugye ott nincs számlavezetési, pénzfelvételi és egyéb díj. Most nem tudom, hogy működik e még illetve, hogy annak mennyi a költsége.KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Szinte biztos, hogy automata. Csak emeld meg a limiteket, egyszeri, napi.KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Utald át nekem!KAG írta: Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bankszámláról le kéne emelnem egy nagyobb volumenű összeget.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
(4 milla környéke)
Sima OTP-s folyószámla.
ZIDANE
Használja valaki itt a Google groups-ot aktívan? Szükségem van benne segítségre.
Felvettem 391 tagot a csoportba, küldtem ki e-mailt a kreált e-mail címre és azt írja az üzenetnél, hogy 19 megtekintés volt. Barátom pl meg sem kapta az üzenetet, pedig az összes csoporttagnál ugyanazok a beállítások. Elég fontos, mert melóhoz kell.
Felvettem 391 tagot a csoportba, küldtem ki e-mailt a kreált e-mail címre és azt írja az üzenetnél, hogy 19 megtekintés volt. Barátom pl meg sem kapta az üzenetet, pedig az összes csoporttagnál ugyanazok a beállítások. Elég fontos, mert melóhoz kell.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez így van, fogyasztás előtt még csak képletesen, emésztés után már ténylegesen is.Halfkey írta:
azt nem is nevezném pálinkának inkább folyékony fosnak.