ugyanilyen telefonom van, valószínűleg mechanikai probléma. a kamera konstrukciohoz visszterve, szerintem nincs ennel jobb. az képernyő teljes szelessegben hasznalhato, nincs notch, waterdrop, punch hole, semmi. semmi nem zavar használat közben.Marky írta:Mivel elindul a motor, de nem történik semmi, ezért innentől mechanikai eredetű a probléma.wZoLee7 írta: Van egy xiaomi mi9 t prom, aminek az elolapi kameraja a hazbol kell h kijojjon. Sajnos valamiert nem hajlando ra, atvalt ra, hallom h a motor probalkozik kitolni a kamerat de kapok egy hiba uzenetet es ennyi. Meg boven a reklamacios idotartamon belul vagyok, de van egy olyan kerdesem, hogy ha visszaallitom gyariba az segithet? Lehet csak valami softwares problema vagy teljesen biztos, hogy mechanikai gomd van es szet kell h szedjek?
Kicsit offtopic: mennyire hülye konstrukció ez
es meg mielott valaki azt mondja hogy azok sem zavaroak. valoban, de ezt nem veri semmi. arra hogy mekkora kiralysag igy telefont hasznalni előtte nem is gondoltam. de soha nem terek vissza
ja es azert nagy az arcom mert a selfi kamerát havonta 1x hasznalom kb, szoval a romlas veszélye igen alacsony