Azon belül is Loparban biztos hogy van. Nekem is bejott.ferni írta:Rab sziget, ott van homokos part.Csabi írta: ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem. )
Csak oda járunk, ha horvát, nagyon jó hely.
OFF
Re: OFF
Rab sziget, ott van homokos part.Csabi írta: ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem. )
Csak oda járunk, ha horvát, nagyon jó hely.
-
https://gaytravelcroatia.net/gay-friend ... n-croatia/Csabi írta: ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem. )
- BlancoMark
+1, Csabi ez nem az a platform...Halfkey írta: Én tök jól elvagyok a hetero strandokon is
Amúgy még én sem találkoztam tisztán homokossal ott, Krkben volt egy félig kavicsos-félig homokos, mondjuk az eleg faca volt.
De itt egy lista az állítólagos partszakaszokról:
https://www.croatia-expert.com/sandy-be ... n-croatia/
Én tök jól elvagyok a hetero strandokon is
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem. )
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
'shutterisland írta: zadart en is ajanlom.
pulaban meg nem voltam, de a roman kollegak parszor "elkuldtek" mar oda is.
Ennél már csak az i love pula feliratú pólokat bírom jobban csajokon.
Mi itt:DinhoL írta: Neked és R24-nek is köszi! Arra esetleg emlékeztek hol szálltatok meg?
https://www.booking.com/hotel/hr/beach- ... ts.hu.html
Kozel van hozza a szabadstrand es nyilvan ezzel egyutt a part, a szallas pedig adott bicikliket, hogy elmenjunk a kicsit tavolabbi belvarosba es ovarosba. Perfektul beszelnek a szallasadok angolul. Raadasul csomo alkoholt dobtak hozzank.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
zadart en is ajanlom.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én nagyon sokszor jártam Horvátországban.
Zadarra szavaznék, mert ott biztosabb a jó időjárás.
Zadarra szavaznék, mert ott biztosabb a jó időjárás.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pont ezen a két helyen voltam
Zadartól egy olyan 30 km-re egy kis faluban, ott annyi, hogy van egy hosszú sziget a tengerben (több km), és kicsit blokkolja a kilátást...vagyis így is nagyon szép, kinek mi tetszik.
Ha busszal mentek, akkor nem játszik, de Zadar közelében (van az vagy 100km szerintem) van egy csodálatos nemzeti park, Krka nemzeti park, pont olyan szép, mint Plitvice, tele tavakkal és vízesésekkel.
Pula és az északi zóna talán egy kicsit drágább hely, de nagyon hangulatos kis város, onnan voltunk hajókiránduláson, az nagyon fasza volt.
Én biztos olyan helyet választanék, ahol kevés ember van, Zadarba pl. max egy napra mennék el (annyi bőven elég is szerintem).
Zadartól egy olyan 30 km-re egy kis faluban, ott annyi, hogy van egy hosszú sziget a tengerben (több km), és kicsit blokkolja a kilátást...vagyis így is nagyon szép, kinek mi tetszik.
Ha busszal mentek, akkor nem játszik, de Zadar közelében (van az vagy 100km szerintem) van egy csodálatos nemzeti park, Krka nemzeti park, pont olyan szép, mint Plitvice, tele tavakkal és vízesésekkel.
Pula és az északi zóna talán egy kicsit drágább hely, de nagyon hangulatos kis város, onnan voltunk hajókiránduláson, az nagyon fasza volt.
Én biztos olyan helyet választanék, ahol kevés ember van, Zadarba pl. max egy napra mennék el (annyi bőven elég is szerintem).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi nem Zadarban szálltunk meg, hanem Nin-en a lagúnák mellett, 15-20 km onnan Zadar, onnan mentünk át. Magyar apartman volt amúgy.DinhoL írta:Neked és R24-nek is köszi! Arra esetleg emlékeztek hol szálltatok meg?Petr írta: Zadar tolem is kap egy pirospontot, hangulatos varos szep tengerparttal, dombokkal, szabadstranddal es remek ovarossal. A halpiac is remek.
Nalam a horvatoknal egyebkent Omis viszi a primet a kisebb varosok kozul, ahol eddig voltam, a nagyobbaknal pedig Split.
Pularol nem tudok en sem nyilatkozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Neked és R24-nek is köszi! Arra esetleg emlékeztek hol szálltatok meg?Petr írta: Zadar tolem is kap egy pirospontot, hangulatos varos szep tengerparttal, dombokkal, szabadstranddal es remek ovarossal. A halpiac is remek.
Nalam a horvatoknal egyebkent Omis viszi a primet a kisebb varosok kozul, ahol eddig voltam, a nagyobbaknal pedig Split.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én a biztosítás-összehasonlító oldalakon (pl. biztositas.hu) szoktam kiválasztani mindig az adott úthoz a legmegfelelőbbet. Van értékelésük is, így nagyjából el lehet dönteni, hogy melyik mennyire megbízható. Magyarósi Csaba utazós videóiban szokott lenni kupon is biztositas.hu-ra.
Szerencsére használnom még nem kellett egyiket se, így nem tudok közvetlen tapasztalatot írni.
Szerencsére használnom még nem kellett egyiket se, így nem tudok közvetlen tapasztalatot írni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Picit ide, utazas biztositast kivel erdemes kotni? Allianzot neztem egyelore, de hatha akad jobb.
Zadar tolem is kap egy pirospontot, hangulatos varos szep tengerparttal, dombokkal, szabadstranddal es remek ovarossal. A halpiac is remek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem szeretem Horvátországot, de Zadar jó hely. Pulan sosenem voltam.DinhoL írta: Kis utazós segítséget szeretnék kérni, két kérdésben.
Először is az már fix, hogy a párommal Flixbuszozunk Horvátországba. De már rögtön nehéz dönteni, hogy Pula és Zadar közül melyiket válasszuk. Szóval az első kérésem az lenne, hogy akinek van jóó vagy rossz tapasztalata a két várossal kapcsban, örömmel venném ha leírná!
( most más város ezeken kívül nem játszik, mert nem akarunk kocsikázni és a flixnél ezek érik meg a legjobban)
Másodszor pedig még jobban örülnék, ha esetleg tudna valaki említeni, pályakezdő fizukhoz méltő kempinget/apartmant a két város valamelyikében vagy közel hozzájuk!
Nagyon köszi előre is!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Kis utazós segítséget szeretnék kérni, két kérdésben.
Először is az már fix, hogy a párommal Flixbuszozunk Horvátországba. De már rögtön nehéz dönteni, hogy Pula és Zadar közül melyiket válasszuk. Szóval az első kérésem az lenne, hogy akinek van jóó vagy rossz tapasztalata a két várossal kapcsban, örömmel venném ha leírná!
( most más város ezeken kívül nem játszik, mert nem akarunk kocsikázni és a flixnél ezek érik meg a legjobban)
Másodszor pedig még jobban örülnék, ha esetleg tudna valaki említeni, pályakezdő fizukhoz méltő kempinget/apartmant a két város valamelyikében vagy közel hozzájuk!
Nagyon köszi előre is!
Nagyon köszi előre is!
Som i Serem!
6oat
6oat
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Már most pont kezd kisütni a nap...hátha védi.Wecker írta:
Ha esik a kartonon keresztül is el fog ázni. Igazából akkor sem lesz baj, csak megszívja magát, és rohadt nehéz lesz De ahogy tudjátok rakjátok le, mert begombásodik elég gyorsan.
Reggel 6kor már rakjuk, remélem nem fog esni megint.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."