![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 7., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 7., péntek 6:43
kierkegaard írta:https://gaytravelcroatia.net/gay-friend ... n-croatia/Csabi írta: ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem.![]()
)
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 6., csütörtök 23:08
Azon belül is Loparban biztos hogy van. Nekem is bejott.ferni írta:Rab sziget, ott van homokos part.Csabi írta: ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem.![]()
)
Csak oda járunk, ha horvát, nagyon jó hely.
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. augusztus 6., csütörtök 22:34
Rab sziget, ott van homokos part.Csabi írta: ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem.![]()
)
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. augusztus 6., csütörtök 22:27
https://gaytravelcroatia.net/gay-friend ... n-croatia/Csabi írta: ha már horvátországnál tartunk. valaki talált már ott valódi homokos tengerpartot? (elvileg van, de kevés...én még nem leltem rá egyre sem.![]()
)
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. augusztus 6., csütörtök 22:24
+1, Csabi ez nem az a platform...Halfkey írta: Én tök jól elvagyok a hetero strandokon is![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. augusztus 6., csütörtök 22:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 6., csütörtök 22:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. augusztus 6., csütörtök 10:36
'shutterisland írta: zadart en is ajanlom.![]()
pulaban meg nem voltam, de a roman kollegak parszor "elkuldtek" mar oda is.![]()
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. augusztus 6., csütörtök 9:19
Mi itt:DinhoL írta: Neked és R24-nek is köszi! Arra esetleg emlékeztek hol szálltatok meg?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 6., csütörtök 9:17
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. augusztus 6., csütörtök 9:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. augusztus 6., csütörtök 9:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 6., csütörtök 9:08
Mi nem Zadarban szálltunk meg, hanem Nin-en a lagúnák mellett, 15-20 km onnan Zadar, onnan mentünk át. Magyar apartman volt amúgy.DinhoL írta:Neked és R24-nek is köszi! Arra esetleg emlékeztek hol szálltatok meg?Petr írta: Zadar tolem is kap egy pirospontot, hangulatos varos szep tengerparttal, dombokkal, szabadstranddal es remek ovarossal. A halpiac is remek.
Nalam a horvatoknal egyebkent Omis viszi a primet a kisebb varosok kozul, ahol eddig voltam, a nagyobbaknal pedig Split.
Pularol nem tudok en sem nyilatkozni.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 6., csütörtök 8:57
Neked és R24-nek is köszi! Arra esetleg emlékeztek hol szálltatok meg?Petr írta: Zadar tolem is kap egy pirospontot, hangulatos varos szep tengerparttal, dombokkal, szabadstranddal es remek ovarossal. A halpiac is remek.
Nalam a horvatoknal egyebkent Omis viszi a primet a kisebb varosok kozul, ahol eddig voltam, a nagyobbaknal pedig Split.
Pularol nem tudok en sem nyilatkozni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. augusztus 5., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: géza » 2020. augusztus 5., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. augusztus 5., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 5., szerda 21:45
Nem szeretem Horvátországot, de Zadar jó hely. Pulan sosenem voltam.DinhoL írta: Kis utazós segítséget szeretnék kérni, két kérdésben.![]()
Először is az már fix, hogy a párommal Flixbuszozunk Horvátországba. De már rögtön nehéz dönteni, hogy Pula és Zadar közül melyiket válasszuk. Szóval az első kérésem az lenne, hogy akinek van jóó vagy rossz tapasztalata a két várossal kapcsban, örömmel venném ha leírná!
( most más város ezeken kívül nem játszik, mert nem akarunk kocsikázni és a flixnél ezek érik meg a legjobban)
Másodszor pedig még jobban örülnék, ha esetleg tudna valaki említeni, pályakezdő fizukhoz méltő kempinget/apartmant a két város valamelyikében vagy közel hozzájuk!![]()
Nagyon köszi előre is!![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem