ModricR. Carlos írta: Kicsit erős, hogy Casemiro kimaradt. Mindenre számoltam csak erre nem.
Nem kell Casemiro backup mert ő lesz az
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. szeptember 20., vasárnap 20:05
ModricR. Carlos írta: Kicsit erős, hogy Casemiro kimaradt. Mindenre számoltam csak erre nem.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 20., vasárnap 20:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 20., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. szeptember 20., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. szeptember 20., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. szeptember 20., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 7., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 7., péntek 22:53
Courtoist fejtsd ki kerlek.kiserik írta:Egyébként pár emberen végig az érezhető, hogy ez a mai csak nyűg (Tbo, Varane, Case, Hazard)G. V.tinho írta: Mondjuk ez a ráérős hozzáállás, mintha mi állnánk továbbjutásra, felháborító
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 7., péntek 22:53
A zsebre tette az amire reagáltam én.balakal írta: Épp ez a lényege a presszingnek, hogy az ellenfél védelmét hibára késztesse. Ne tegyetek már úgy, mintha bemakkolta volna Guardiola
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 7., péntek 22:53
Egyébként pár emberen végig az érezhető, hogy ez a mai csak nyűg (Tbo, Varane, Case, Hazard)G. V.tinho írta: Mondjuk ez a ráérős hozzáállás, mintha mi állnánk továbbjutásra, felháborító
HozzászólásSzerző: balakal » 2020. augusztus 7., péntek 22:52
HozzászólásSzerző: b3tman » 2020. augusztus 7., péntek 22:52
Mar csak 1 percig kell nezni ezt a szenvedestSteve írta: Meccs egyetlen pozitívuma, hogy Hazard még lecseréléskor is lassan kocog le, tehát, nem nem akar, mint Béle, hanem ennyi a végsebesség.
Keresema pozitívumot KAK és Courtois teljesítményén kívül.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. augusztus 7., péntek 22:52
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. augusztus 7., péntek 22:52
Sajnos így kínlódik a szurkoló, de a realitás nem ezt mondja. Az első meccset egy cserével nyerték, míg ezt a pressinggel amire készültek, de Hazard játéka megengedte, hogy egy extra vkp legyen a pályán náluk.Remy írta:Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.kiserik írta:
Akkor nézd meg megint mindkét meccset. Azt csináltak, amit kell, nem amit szoktak. Mi nem tudtuk lereagálni egyik meccset sem.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. augusztus 7., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 7., péntek 22:51
Szerintem ő se tudja, hogy hozta ezt össze.Remy írta:
De ez nem Pep zsenialitása miatt van/volt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 7., péntek 22:50
Zizu mindig ezt csinálta, nincs ebben semmi meglepő. Mondjuk most pont mehetett volna hamarabb is a csere, kettő is egyből.Galacticos írta:Az biztos, na de egyet cserelsz az is asensio a 82.percig? Amikor mar a felidobe hulla volt a csapat? Fede a szezom egyik legjobbka es kap 8 percet?Remy írta: Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. augusztus 7., péntek 22:49
De ez nem Pep zsenialitása miatt van/volt.Galacticos írta:Az biztos, na de egyet cserelsz az is asensio a 82.percig? Amikor mar a felidobe hulla volt a csapat? Fede a szezom egyik legjobbka es kap 8 percet?Remy írta: Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2020. augusztus 7., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 7., péntek 22:49
Az biztos, na de egyet cserelsz az is asensio a 82.percig? Amikor mar a felidobe hulla volt a csapat? Fede a szezom egyik legjobbka es kap 8 percet?Remy írta: Nehéz azt lereagálni, hogy ajándék gólokat adunk az ellenfélnek.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem