Azért szamárságokat ne írjunk már. Rosszkor jött ez a vírus, de van egy alapmag, amire lehet építkezni. Courtois, Varane, Militao, Mendy, Kroos, Casemiro, Valverde, Hazard (?) Ramos kiválása óriási érvágás lesz, de a Varane Militao duó is mennyit játszott együtt? 5 meccset? Olyan játékosaink vannak kölcsönben, akik bizakodásra adnak okot, és lehet majd rájuk számítani a jövőben. Odegaard, Kubo is jónak tűnik, más kérdés, hogy már idén lenne helyük a keretben, később meg azért lesznek számon kérve, mert nincs elég rutinjuk. Hakimi, Reguilon... Bele kell nyúlni majd a tárcába, Mbappe, Halaand, Camavinga, Badiashile. Hazard berobbanhat, Vini és Rodrygo is fejlődhet még. Kicsit bátrabbnak kéne lenni, de valószínűleg jövőre is marad ez a langyos víz, mi meg agyvérzést kapunk itt a fórumon.Kezdünk sajnos eltávolodni, az európai elittől.
Értékeld a legutóbbi meccset
- flori
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
A brazil vonalat en se igazan ertem. Viniektol addig szabadulnek meg amig meg penzt kaphat erte a csapat.
Akkor mar inkabb a franciabajnoksagbol allan saint maximin fele arcokat igazolnanak.
Akkor mar inkabb a franciabajnoksagbol allan saint maximin fele arcokat igazolnanak.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez abszolút így van és sanszosan idén nyáron sem lesz változás, ergo jövőre is csak a hazai front (bajnokság, kupa) lehet a reális célkitűzése a csapatnak.Kiveszed a top Ramost, Casemiro butára kerül és Modric kerül be a vkp szerepbe, akkor kb ezt kapod.
Nem az új igazolások, hanem kb ezek az öreg harcosok és KAK akik a Real Madrid szintek továbbra is.
Azt érzem semmi minőségi javulás, az öregek meg menni fognak kifelé így romlás is lesz. Kezdünk sajnos eltávolodni, az európai elittől.
Fantasztikus, hogy ZZ a bajnokságot behúzta ezzel a kerettel.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szerintem a bajaz, hogy ez a meccs a sorsdöntő hibákat félretéve is megmutatja a jövőt.
Kiveszed a top Ramost, Casemiro butára kerül és Modric kerül be a vkp szerepbe, akkor kb ezt kapod.
Nem az új igazolások, hanem kb ezek az öreg harcosok és KAK akik a Real Madrid szintek továbbra is.
Jópofa ez a Rodrygo, de nem látom az új Ronaldot. Vicces forma ez a ViniJuni mókás nézni, ahogy sprintel, de nehezen látom a jövőt bennük.Tolókocsihazard meg a jelen lett volna azért jött. Az sem lett.
Azt érzem semmi minőségi javulás, az öregek meg menni fognak kifelé így romlás is lesz. Kezdünk sajnos eltávolodni, az európai elittől.
Kiveszed a top Ramost, Casemiro butára kerül és Modric kerül be a vkp szerepbe, akkor kb ezt kapod.
Jópofa ez a Rodrygo, de nem látom az új Ronaldot. Vicces forma ez a ViniJuni mókás nézni, ahogy sprintel, de nehezen látom a jövőt bennük.Tolókocsihazard meg a jelen lett volna azért jött. Az sem lett.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Azért az 1 hét mini nyaralás megspékelve a 10+ napos felkészülési időszakkal szépen kibillentette az egész csapatot Zizouval egyetemben a korábbi ritmusukból! Haragudni abszolút felesleges a fiúkra, de az 2 éve k.rva egyértelmű, hogy ez a brigád a BL-re jelen állapotában abszolút harmatos! Ordítanak a hiányosságaink, amit már mindenki kívülről fúj oda-vissza és úgy néz ki marad jövőre is, így felesleges is azt újfent elemezgetni.
Az viszont talány, hogy a másodikban félidőben mire és kikre vártunk a 80. percig? Az biztos, hogy láthatóan Zizou és a játékosok sem élték meg akkora tragédiának a kiesést.
Egyetlen dolog maradt hátra; a renitens, kívülálló idegen testek eltávolítása a csapatból; mert számomra az felfoghatatlan, hogy a Real Madridban egy ilyen Bale eset egyáltalán előfordulhat!
Az viszont talány, hogy a másodikban félidőben mire és kikre vártunk a 80. percig? Az biztos, hogy láthatóan Zizou és a játékosok sem élték meg akkora tragédiának a kiesést.
Egyetlen dolog maradt hátra; a renitens, kívülálló idegen testek eltávolítása a csapatból; mert számomra az felfoghatatlan, hogy a Real Madridban egy ilyen Bale eset egyáltalán előfordulhat!
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Galacticos
De ha te latod otthonrol hogy szar az egesz es fasult es oreg es en is latom ea a forum 90%a latja tobb ezer kilometerrol. Akkor onnan zz ugy hogy a padon ott egy vini aki a clasicon a legjobb volt vagy valverde aki a szezon egyik legjobbja volt es o kfizikailag es felvennek a versenyt miert kap az egyik 8 a masik 0 percet?M1Ö írta: Nem kell itt egyénenként hibákat meg bűnnakot keresni. Hogy Hazard így, Varane úgy... Mert olyan szinten nem.voltak ott fejben Benzeman és Krooson kívül, hogy rossz volt.nézni. Casemiro, Carvajal meg Militao is folyamat adták el a labdákat, nem.rajtuk múlt, hogy nem lettek gólok azokból is. Az hátuljától az elejéig, Zidane-ig itt rossz volt ma minden. Nagyon nem állt össze, majd legközelebb jobb lesz.
Rodrygo a golpasszal es a kuzdesevel miert elso csere es hazard akinek nem tudom h hol kell ilyen statot nezni de fogadni mernem hogy az ellenfel terfelen elorefele egy passza sem volt akkora alibi pedig kap 82 percet?
Miutan kapunk egy masodik golt es mindenki szetesik es feladja ra 14percre jon az elso csere. Miert? Jobbak voltak,jobb a keretuk, frissebbek de ebbem meg a varane hibakkal egyutt is tobb lehetett volna.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem kell itt egyénenként hibákat meg bűnnakot keresni. Hogy Hazard így, Varane úgy... Mert olyan szinten nem.voltak ott fejben Benzeman és Krooson kívül, hogy rossz volt.nézni. Casemiro, Carvajal meg Militao is folyamat adták el a labdákat, nem.rajtuk múlt, hogy nem lettek gólok azokból is. Az hátuljától az elejéig, Zidane-ig itt rossz volt ma minden. Nagyon nem állt össze, majd legközelebb jobb lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Én ezt most valamiért el tudom nézni. Szar, de felejthető legalább.
Modric öregszik, Carvajal befásul, Valverde megkapja a bizalmat?
Hazard lesz még focista, vagy lehoz egy ilyen faubert szintet?
Igazolni kell. Jöhet az uborka szezon.
Pogba? Jovic marad? Minek?
James, Bale?
Odri is dísznek jön majd.
Jajjj lesz itt mit/kit szidni szezonkezdésig
Modric öregszik, Carvajal befásul, Valverde megkapja a bizalmat?
Hazard lesz még focista, vagy lehoz egy ilyen faubert szintet?
Igazolni kell. Jöhet az uborka szezon.
Pogba? Jovic marad? Minek?
James, Bale?
Odri is dísznek jön majd.
Jajjj lesz itt mit/kit szidni szezonkezdésig
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fizikálisan fölénk nőttek. Nem igazán értettem a kezdőt meg a cseréket se de ,hogy ennyire rossz állapotban érkezünk a bl-re nem gondoltam volna de ez a párharc az első meccsen ment el.
Ettől függetlenül 10 pont és a pacsi jár a szezonra, ebben a formában ennyi volt benne és ez bőven elég is. Zz kimaxolta őket rendesen.
Viszont én nem tudom azt mondani,hogy a jövő csapata épül.Jelenlegi húzóembereink mind a a világmebaszó csapatunkból maradtak.A fiatalokban meg én nem látok semmit.Kéne igazolni, ha nem akkor jövőre is kikell húzni egy bajnoki címmel valahogy amíg érkezik a felmentő sereg.
Nem igazán volt bl hangulatom és ez a zártkapus meccs bl-ből azért kurva sokat elvesz nekem.Jólvan ez így lehet megint meccset nézni feszültség nélkül
ps.:kak... Nagy formában tolta kár ,hogy nem sokszor találták meg labdával
Ps2: Ramos
Ettől függetlenül 10 pont és a pacsi jár a szezonra, ebben a formában ennyi volt benne és ez bőven elég is. Zz kimaxolta őket rendesen.
Viszont én nem tudom azt mondani,hogy a jövő csapata épül.Jelenlegi húzóembereink mind a a világmebaszó csapatunkból maradtak.A fiatalokban meg én nem látok semmit.Kéne igazolni, ha nem akkor jövőre is kikell húzni egy bajnoki címmel valahogy amíg érkezik a felmentő sereg.
Nem igazán volt bl hangulatom és ez a zártkapus meccs bl-ből azért kurva sokat elvesz nekem.Jólvan ez így lehet megint meccset nézni feszültség nélkül
ps.:kak... Nagy formában tolta kár ,hogy nem sokszor találták meg labdával
Ps2: Ramos
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Már a Varane gól előtt is látszott, hogy nem tudunk mit kezdeni a labdával, Csupa pontatlan passz, nulla mozgás, mindenki full körülményes volt. Ha esetleg megy is a csapatnak a magabiztos labdakihozatal, az egyértelműen látszott, hogy a mai nap nem tartozik közéjük. ZZ-nek kellett volna vagy formációt változtatni, vagy játékost, vagy szimplán szólni, hogy inkább veregessék picsán a labdát, de a 70. percben is ugyanúgy buzultunk hátul.Realista24 írta: Jobbak voltak nem kérdés.
De hogy a labdát nem felrugjak presszing alatt, hanem maszatolnak, nem feltétlen ZZ hibája.
Olyan rutin van Varaneban is, hogy még kellett volna oldani. Egyszer lassan, egyszer rosszul döntött. Game over.
Én így nem tudom ZZ-t felmenteni ma.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
Én nem vahyok csalódott. Igaz talan a legszarabb gvardiola csapat volt ez, amivel szembe neztunk, de osszel meg egy shuper kupara se fogadtam volna, nem egy egy bajnoksagra mellette. Kiestunk egy komplettabb csapat ellen ugy, hogy egyeni hibaktol hemzsegett a meccsunk. Plusz elol meg mindig csak egy meghatarozo emberunk van. Igy BLben nem lehet menetelni.
Remelem, hogy mindenki kipiheni magat a rovid nyari szunetben es majd az uj idenybe tudjuk oda tenni magunkat igazan.
Szep volt fiuk, van mire epiteni.
Remelem, hogy mindenki kipiheni magat a rovid nyari szunetben es majd az uj idenybe tudjuk oda tenni magunkat igazan.
Szep volt fiuk, van mire epiteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jobbak voltak nem kérdés.
De hogy a labdát nem felrugjak presszing alatt, hanem maszatolnak, nem feltétlen ZZ hibája.
Olyan rutin van Varaneban is, hogy még kellett volna oldani. Egyszer lassan, egyszer rosszul döntött. Game over.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Csalódás, semmit nem érdemeltünk ma. Viszont az a tehetetlen düh, hogy a gól után sem cseréltünk, az tényleg embertelen. Mintha ők sem hittek volna benne. Sajnos ma minden összejött, ki lehet esni, de azért ne ilyen teljesítménnyel. Verhető volt ez a City, kb 6 olyan ajándékot kaptak, amiből Messi 9et rúg.
Vinicius be sem áll? Érthetetlen.
Vinicius be sem áll? Érthetetlen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Attól, hogy erős volt az ellenfél még nem következik az, hogy a saját 20-asunkról nem tudjuk kihozni a labdát. Fraudiola szépen megtervezte a presszinget, ZZ-nek meg fogalma nem volt mit kéne lépni. És lehet Varane nyakába varrni a dolgokat (valahol joggal), de ugyanúgy valagnyi helyzetet elbalfaszkodott a City.Csabi írta:csak erős volt az ellenfel.besteve7 írta: Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
A két meccsen bőven jobbak voltak, akárhogy is amatőr gólokkal estünk ki.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ebben én is majdnem teljesen biztos vagyok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
...és nem fogják megnyerni.Csabi írta:csak erős volt az ellenfel.besteve7 írta: Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
csak erős volt az ellenfel.besteve7 írta: Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
HUUU hat nagyon rossz szájízzel ért véget ez a párharc. Jobb volt a City, megérdemelten jutottak tovább, de amit lehoztunk az szégyen. Az első meccsbe bealudtunk a végén, ZZ is benezte. EZT a második mecsset meg is tudom hova tenni, ilyet ezen a szinten en meg nem láttam, hogy a csapat nagy része annyira dekoncentralt, olyan amatőr hibák sorát vetettek, hogy az erthetetlen, mi ment félre a felkészülésben, vagy mi történt az elmúlt napokban. Főleg úgy hogy a visszatérés után mindenki top formában tolta a bajnokságban, Modric is kiviragzott. Erre jön egy ilyen meccs, amin ki emelhetnenk, hogy Varane-on ment el a meccs, de igazán csak rajta csattant az ostor, mert Case, Carvajal, Courtoise, Kroos is ugyanolyan gyermeteg hibakat vetett, csak mazlijukra abból nem lett gol. Itt vmi nagyon félre ment a felkészülesben.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebben a mezben az a szép h aki beleizzad az egy teljesen más színű mezben tolja mint aki csereként beáll...csak kurvára néz ki hülyén
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Haha hát igen, ez Ramosnál benne van a pakliban.lordgabi írta:Ramos gondolom hajtott volna valamilyen saját rekordra vagy űzte volna Karimnak a gólszerzést, biztos vagyok benne, hogy nem lett volna ilyen langyos a végjáték, ha pályán marad végig. Vagy lehet túlságosan átélte volna a szezonzárót, és hiányzással kezdte volna az újat.Steve írta:Akkora iram nem volt, hogy megfeszüljenek és gond legyen a city meccsig
Piqué 15 sárga lappal zárt, szép.
Benyót sajnálom, megérdemelte volna. Fantasztikus szezonja volt.