Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Hát no offense de én nem tudok egy atmának drukkolni, sokaknak itt szelektív a memóriája.
Ahogy egy Citynek, PSGnek, Bayernnek sem.
Szóval maradnak a kicsik. Lipcse meg Lyon.
Ahogy egy Citynek, PSGnek, Bayernnek sem.
Szóval maradnak a kicsik. Lipcse meg Lyon.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Matrac a legesélyesebb szerintem. Bár ők is nagyon ingadoznak az elmúlt években,egy jó meccsre jut 2 rossz.De ennél nagyobb esélyük már tènyleg nem lesz bl-t nyerni,könnyebb ág + nem velünk kell döntőzzenek.
Mondjuk lehet nemtesz jót a lelküknek,hogy liszabonban lesznek a meccsek
Mondjuk lehet nemtesz jót a lelküknek,hogy liszabonban lesznek a meccsek
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha realisan nezem a dolgokat, ez a lebonyolitas az Atleticonak fekszik a legjobban, arrol nem is beszelve, hogy a konnyebbik agon vannak. Elmehetnek a dontoig, az a munkas csapat pedig Simeone vezetesevel most behuzhatja. Atleti-Bayern dontot erzek, a PSG Mbappe kiesesevel nehez helyzetben van.Galacticos írta:Ugyanez csak a bayern helyett nalam atleti. Hiaba varosi rivais Cholo kimaxolja oket, a ket elvesztett donto ellenere sem kopkodott rank. A bayern meg egy neegyeddonto ota kassaizik,jatekosoktol az elnoksegig.RealAsensio írta: Bayern München nyugodtan megnyerheti, nem zavarna. Ez a City nem fog bl-t nyerni, tegnap a kommentatorok is elmondtak, miert, egyet is ertek veluk. Meg amugy is, Pep miatt nem szeretnem, koltse csak a milliardokat...
A Barcat szinten nem szeretnem unnepelni latni, ahogyan az Atletit sem, ha semleges szurkolo lennek, azt mondanam, megerdemelnek, foleg Simeone, de mivel Real szurkolo vagyok, ezert ne nyerjenek semmit se
A PSG pedig Mbappe miatt ne nyerjen, ha bl kell, jojjon ide meg amugy is, olajo$ csapat ne nyerjen bl-t.
Szoval hajra Atalanta, Lipcse, Lyon, Bayern!
- Galacticos
Ugyanez csak a bayern helyett nalam atleti. Hiaba varosi rivais Cholo kimaxolja oket, a ket elvesztett donto ellenere sem kopkodott rank. A bayern meg egy neegyeddonto ota kassaizik,jatekosoktol az elnoksegig.RealAsensio írta: Bayern München nyugodtan megnyerheti, nem zavarna. Ez a City nem fog bl-t nyerni, tegnap a kommentatorok is elmondtak, miert, egyet is ertek veluk. Meg amugy is, Pep miatt nem szeretnem, koltse csak a milliardokat...
A Barcat szinten nem szeretnem unnepelni latni, ahogyan az Atletit sem, ha semleges szurkolo lennek, azt mondanam, megerdemelnek, foleg Simeone, de mivel Real szurkolo vagyok, ezert ne nyerjenek semmit se
A PSG pedig Mbappe miatt ne nyerjen, ha bl kell, jojjon ide meg amugy is, olajo$ csapat ne nyerjen bl-t.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bayern München nyugodtan megnyerheti, nem zavarna. Ez a City nem fog bl-t nyerni, tegnap a kommentatorok is elmondtak, miert, egyet is ertek veluk. Meg amugy is, Pep miatt nem szeretnem, koltse csak a milliardokat...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vamos Lyon
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jogos. Abszolút megérdemelné, kétszer is kurva közel volt hozzá, csak hát a burzsulyok..kodo írta: Btw. Nem leszek népszerű, de cholonak elobb kijar mint pepnek. Inkább ő.
De amúgy is, az Atleti-ből mostanában nem jön felénk fricska meg beszólogatás, kicsit elhitték,hogy ők lehetnek majd a nagy tesók amikor megnyerték a ligát '14-ben, de utána a két bl döntővel lehűtöttük őket, azóta visszamentek kis tesóba és csak pozitívabb hangvételű interjúkat láttam, sőt volt,hogy ki is álltak mellettünk.
Cholo a januári Valverde kaszálás miatt, bár az ott inkább zsivány becsület volt,hogy ő ugyanazt csinálta volna.
De volt Saúlnak is interjú amiben meglepően normálisan nyilatkozott meg rólunk.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tőlem a Bayern nyerheti de meg a psg is
Csak barca és City neee
Csak barca és City neee
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ne a két FCB és ne a ket olajcsapat kozul nyerje valamelyik.chronic írta: Na legalább nem kell izgulnunk a lisszaboni minitorna alatt.
Csak ne a két FCB közül nyerje valamelyik akkor még sikernek is fogom elkönyvelni.
Nyerje Pep, kijárt már neki ennyi elköltött lóvé hegyek után, nagy kínkeservesen kitudott ütni egy öreg, lassú,fáradt Real Madridot,úgy,hogy a 4 rúgott góljukból 3-at ajándékba adtunk nekik.
#teamatalanta
Btw. Nem leszek népszerű, de cholonak elobb kijar mint pepnek. Inkább ő.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Na legalább nem kell izgulnunk a lisszaboni minitorna alatt.
Csak ne a két FCB közül nyerje valamelyik akkor még sikernek is fogom elkönyvelni.
Nyerje Pep, kijárt már neki ennyi elköltött lóvé hegyek után, nagy kínkeservesen kitudott ütni egy öreg, lassú,fáradt Real Madridot,úgy,hogy a 4 rúgott góljukból 3-at ajándékba adtunk nekik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
A belvárosi kocsma zúgott tőlem, hogy ne buzizz bazd előre... Durva, hogy 29 évesen is ugyanugy izgulok a csapatert.lordgabi írta:Semmi nem mozdult meg bennem ezelőtt a visszavágó előtt, minden egyes meccset úgy vártam a bajnokságban a visszatérés után, mint gyerekként amikor jött egy VB vagy EB, de most semmi.sebydani írta:
Ugye? Teljesen ezt érzem én is.
Bajnokság + Spanyol Szuperkupa!
2000 óta vagyok foci szurkoló, de annyi szépet és jót csak real m szurkolokent lehetett megapasztalni.
Hala real!
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezzel az a gond, h ha marad CR akkor szinte ugyanaz a csapat jatszotta volna vegig a bajnoksagot akikkel eveken at dominaltunk, de mar erett egy uj csapat epitese.madridronie írta: Lyon-City hát... Lehet sokan megköveznek majd; de így 2 év távlatából sem a Real, sem pedig Cristiano nem nyert igazán sportszakmai szempontból azzal az akkori válással!
CR-el egyutt szet futottak volna minket.
Mar az Ajaxal tavaly sem voltunk jatekban partiban, azota eltelt egy ev es a mag meg mindig ugyanaz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Lyon-City hát... Lehet sokan megköveznek majd; de így 2 év távlatából sem a Real, sem pedig Cristiano nem nyert igazán sportszakmai szempontból azzal az akkori válással!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szomorú.lordgabi írta:Semmi nem mozdult meg bennem ezelőtt a visszavágó előtt, minden egyes meccset úgy vártam a bajnokságban a visszatérés után, mint gyerekként amikor jött egy VB vagy EB, de most semmi.sebydani írta:
Ugye? Teljesen ezt érzem én is.
En nem azt írtam hogy nem érdekelt. Itt uvoltoztem és idegeskedtem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Semmi nem mozdult meg bennem ezelőtt a visszavágó előtt, minden egyes meccset úgy vártam a bajnokságban a visszatérés után, mint gyerekként amikor jött egy VB vagy EB, de most semmi.sebydani írta:Ugye? Teljesen ezt érzem én is.Realista24 írta: Nem számítottam a BL re de kiesni mindig szar.
Bajnokok
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Realista24 írta: Nem számítottam a BL re de kiesni mindig szar.
Bajnokok
Én megfordítottam a dolgokat
Jobb, hogy így estünk ki, hogy Varane elkáriuszozta, mint hogy lefociznak és bedarálnak minket.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ugye? Teljesen ezt érzem én is.Realista24 írta: Nem számítottam a BL re de kiesni mindig szar.
Bajnokok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem számítottam a BL re de kiesni mindig szar.
Bajnokok
Bajnokok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Van elég amúgyis, nem?flori írta: Jó, ezt az egy meccses kamuBL-t amúgy sem akartuk annyira.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- flori
Jó, ezt az egy meccses kamuBL-t amúgy sem akartuk annyira.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!