Egyet veszel harmat kapsz akcioban megkapja Jamest es Balet is, es meg is van a baszo JuveCsabi írta: pirlo szemezget iscóval.
Serie A
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Sarri menesztése engem meglepett. Tény, hogy nem voltak idén valami erősek, de összességében a kötelezőt a Scudettóval hozta. A játék viszont kissé györtelmes volt ahhoz képest, hogy mit lehett volna várni Sarritól.
De ez a keret sem volt idén annyira jó szerintem. Higuain hiába komoly név, már közel sem tényező. Bernardeshi meg bentancur tagok meg édes kevesek. Ramsey nem igazán tudott beilleszkedni. Bonucci is mióta tett egy kitérőt közel sem top már míg Chiellini kiesett egész évre illetve 35+-os...
Bár ez a Lyon elleni kiesés tényleg csúnya volt. Március óta egy tét meccset játszott a Lyon... De így is hozták.
Pirlo viszont eléggé fura lépés. Elvileg a B vagy C csapatot vette volna át ehhez képest A csapat lett belőle
Nem tudom mit lehet várni tőle. Semmi edzői tapasztalata. Tényleg nulla. Azért ez komoly kockázat, de lehet, hogy hosszútávon ez egy járható út lesz.
Én bírtam Sarrit főleg amit a Napolinál illetve a Chelseanél tolt, de tény, h a Juvenal nagyon nem volt meg a kémia. Vagy inkább az emberek nem voltak meg az ő játékához.
De ez a keret sem volt idén annyira jó szerintem. Higuain hiába komoly név, már közel sem tényező. Bernardeshi meg bentancur tagok meg édes kevesek. Ramsey nem igazán tudott beilleszkedni. Bonucci is mióta tett egy kitérőt közel sem top már míg Chiellini kiesett egész évre illetve 35+-os...
Bár ez a Lyon elleni kiesés tényleg csúnya volt. Március óta egy tét meccset játszott a Lyon... De így is hozták.
Pirlo viszont eléggé fura lépés. Elvileg a B vagy C csapatot vette volna át ehhez képest A csapat lett belőle
Nem tudom mit lehet várni tőle. Semmi edzői tapasztalata. Tényleg nulla. Azért ez komoly kockázat, de lehet, hogy hosszútávon ez egy járható út lesz.
Én bírtam Sarrit főleg amit a Napolinál illetve a Chelseanél tolt, de tény, h a Juvenal nagyon nem volt meg a kémia. Vagy inkább az emberek nem voltak meg az ő játékához.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Blaise Matuidi to Inter Miami is a done deal. Total agreement reached today with Juventus. Medicals scheduled. Here we go! @SkySport
Juvenél igyis-úgyis új középpályát kell építeni - mondjuk nem mintha lett volna idén. Ahogy írtátok korábban, máshonnan kukázott, ingyen elhozott játékosok voltak ott. mondjuk a scudetto ígyis leesett párszor
Juvenél igyis-úgyis új középpályát kell építeni - mondjuk nem mintha lett volna idén. Ahogy írtátok korábban, máshonnan kukázott, ingyen elhozott játékosok voltak ott. mondjuk a scudetto ígyis leesett párszor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Alakul a retro Real Madrid, olaszokhoz jó lesz, bl-hez kevés.
Nem meglepő, hogy Cristiano barátunk már lépne.
Nem meglepő, hogy Cristiano barátunk már lépne.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Edzoknel az soknak szamit? Fogalmam sincs pl ZZ mennyit keres. Mas nagy csapathoz pedig nem nagyon tud menni iden.Anthony írta:Állítólag nagyon sokat kért (havi 1 millió rémlik).pheco írta: Azt lehet tudni, hogy Pochettino mondott nemet a Juvenak vagy szimplan Pirlot valasztottak? Elobbi jobb valasztas lett volna.
Lehet nem is akart annyira odamenni
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Állítólag nagyon sokat kért (havi 1 millió rémlik).pheco írta: Azt lehet tudni, hogy Pochettino mondott nemet a Juvenak vagy szimplan Pirlot valasztottak? Elobbi jobb valasztas lett volna.
Lehet nem is akart annyira odamenni
Alapból úgy távozott onnét a Chelseahez, hogy összerúgták a port a vezetőséggel. Volt még egy éve hátra szerződéséből és úgy kellett kivásárolnia a Chelseanek, hogy elengedjék miközben ott volt már Ancelotti.realistahuni írta:Nápolyban szerintem áruló státuszban van Sarri, nem hinném kellene már nekik.Sierra írta: Ha a Napolinal van eszuk, akkor kibasszak a Gátúszót es visszaviszik Szarrit. En legalabbis ezt tennem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt lehet tudni, hogy Pochettino mondott nemet a Juvenak vagy szimplan Pirlot valasztottak? Elobbi jobb valasztas lett volna.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nápolyban szerintem áruló státuszban van Sarri, nem hinném kellene már nekik.Sierra írta: Ha a Napolinal van eszuk, akkor kibasszak a Gátúszót es visszaviszik Szarrit. En legalabbis ezt tennem
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De nincs eszükSierra írta: Ha a Napolinal van eszuk, akkor kibasszak a Gátúszót es visszaviszik Szarrit. En legalabbis ezt tennem
Eleve minek vitték oda Gattusot?
Perez nagy divatot csinált Zidannal, de eddig nem sok csapatnak jött be az utánzás
Szerintem jobban szót ért egy olyan emberrel, és a tiszteletet is inkább megadja neki aki hozzá hasonlóan BL győztes és az európai top szinten játszott 15-20 évig.wZoLee7 írta: Megneztem volna CR arcat mikor kozoltek vele hogy Pirlo lesz az edzo
Sarri 5-6 éve még olasz 3., 4. osztályú csapatoknál dolgozott és 60+os edzőként szerintem a kommunikáció sokkal nehézkesebb volt neki ezekkel a sztárjátékosokkal mint Pirlonak lesz aki "közülük való".
Az persze ettől függetlenül simán lehet hogy az edzői tapasztalat hiánya bizonyos dolgokban komoly hátrány lesz.
Ha a Napolinal van eszuk, akkor kibasszak a Gátúszót es visszaviszik Szarrit. En legalabbis ezt tennem
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Megneztem volna CR arcat mikor kozoltek vele hogy Pirlo lesz az edzo
Egy esett le.Csabi írta: kókler. nem volt odavaló. leesett neki két ingyen bajnokság-
a juventus is meglovagolja a zz-traint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kókler. nem volt odavaló. leesett neki két ingyen bajnokság-
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pirlo lesz az új góré.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kb hivatalos is, hogy Sarrit kirugtak. Vegre.