Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a Nagelsmann nagy koponya bytheway.
Upamecanonak meg elvileg 42 millió a kivásárlási ára, jövőre gondolom megveszi a Bayern.
Upamecanonak meg elvileg 42 millió a kivásárlási ára, jövőre gondolom megveszi a Bayern.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja és az lemaradt,hogy ahogy telik az idő úgy számít szerintem egyre nagyobb csodának a 2010es inter győzelem,szerintem előtte meg azóta sem tudta senki végig vinni aki azt a klasszik olaszos 1-0zós focit nyomta,pedig mind a 15-18as dzsuvét mind a 14-18as matracot erősebbnek mondanám ránézésre annál az internél.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Matracék azért kezet foghatnak a dzsuventusszal. Igazi címeres balfaszok. Itt volt 2 szezon amikor vért kellett volna pisálni,hogy valahogy összejöjjön végre a dolog aztán lenyomják ezt a hígfost mindketten. Főleg ez a covidos bl lett volna ajándék nekik.
Gulácsinak grat meg szurkolok nekik de az ilyen csapatokat általában előbb utóbb lepofozza valamelyik nagy,szóval sok reményt nemfűzök hozzájuk. Holnap meg a bayern hasonló helyzetben lesz mint a dzsuve-matrac. Kikéne lépni az árnyékukból és odabaszni akkor amikor kell,nem a bundesligában meg csoportmeccseken meg mittudomén.
Az egymeccses rendszerrel szerintem már nincs papír forma. 2őn kiejtenék a barszát de így bármi lehet,ráfeszülhetnek barsza talál egy gólt vagy kiderül,hogy Lewandowski mégsem mr balondeoro.
Ha a byern leáll buzini,óvatoskodni úgyis kiesnek.
Gulácsinak grat meg szurkolok nekik de az ilyen csapatokat általában előbb utóbb lepofozza valamelyik nagy,szóval sok reményt nemfűzök hozzájuk. Holnap meg a bayern hasonló helyzetben lesz mint a dzsuve-matrac. Kikéne lépni az árnyékukból és odabaszni akkor amikor kell,nem a bundesligában meg csoportmeccseken meg mittudomén.
Az egymeccses rendszerrel szerintem már nincs papír forma. 2őn kiejtenék a barszát de így bármi lehet,ráfeszülhetnek barsza talál egy gólt vagy kiderül,hogy Lewandowski mégsem mr balondeoro.
Ha a byern leáll buzini,óvatoskodni úgyis kiesnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Ezt az Upamecanot nem véletlen scoutolta már Zidane 1-2 éve. Elnézném majd pár év múlva Ramos helyén. Lipcse nem semmi tehetségnevelde, honnan hova pár év alatt. Teljesen megérdemlik a sikert. Nagelsmann meg fiatalabb mint Ramos
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Látjátok, kell nektek ennyi csapatot utalni, most azt se tudjátok melyik kezetekbe harapjatok.
Szép vt Lipcse!
Szép vt Lipcse!
Som i Serem!
6oat
6oat
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jó a buli idén azért
Nem semmi mit lehozott a Lipcse.
Ha kiesik a barca is, tényleg nevet váltok lila _Semyre_
Nem tudom én marha jókat szórakozok az ilyen nem várt foci eseményeken.
De természetesen a mi bajnoki címünk Rodrygoval,ViniJunival, meg a VAR-os góljainkkal a legviccesebb idénre.
Nem semmi mit lehozott a Lipcse.
Ha kiesik a barca is, tényleg nevet váltok lila _Semyre_
Nem tudom én marha jókat szórakozok az ilyen nem várt foci eseményeken.
De természetesen a mi bajnoki címünk Rodrygoval,ViniJunival, meg a VAR-os góljainkkal a legviccesebb idénre.
- Galacticos
Nagyon remelem hogy lemeszaroljak a barcat holnap es odavissza vagos rensszerbe azt mondanam hogy 95-5 a bayernnek az eselyek.
De egy meccsen az hogy a barca az "underdog" az nekik kedvezhet. A bayernen a nyomas, ellenunk is akarhany clasico volt amikor mi voltunk az eselyesek donto tobbsegbe romma vertek minket.
De egy meccsen az hogy a barca az "underdog" az nekik kedvezhet. A bayernen a nyomas, ellenunk is akarhany clasico volt amikor mi voltunk az eselyesek donto tobbsegbe romma vertek minket.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lipcse es Bayern, nekik lehet “szurkolni”. A tobbi szora sem erdemes. Raadasul mindket nemet csapat futballozik, nem pedig baszakszik a labdaval meg buszozik. A Cityben nem erzem azt az erot, hogy megnyerjek a blt, a Barca nem eleg stabil es Messi se mindig jatszik jol, a PSG is hullamzik, oket sem erzem eleg jonak, de a dontoig el fognak menni.Galacticos írta: En nem azt mondom hogy orultem volna de ezerszer inkabb simeonet neztem volna gyozteskent mint a cit/psg/bayern/barca 4est. Innen valasztani se tudnek hogy melyik az utaltabb
nálam még mindig a Bayern a favorit ezek közül. Két összevásárolt fost nem szeretném, Barca meg egyértelmű. De akkor inkább a többi közül az egyik, csak a Barca ne.Galacticos írta: En nem azt mondom hogy orultem volna de ezerszer inkabb simeonet neztem volna gyozteskent mint a cit/psg/bayern/barca 4est. Innen valasztani se tudnek hogy melyik az utaltabb
- Mester77
Meg Gulácsira isRemy írta: Lipcsei Peti BL elődöntő! Na, mondjuk erre büszkék lehetünk!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lipcsei Peti BL elődöntő! Na, mondjuk erre büszkék lehetünk!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
En nem azt mondom hogy orultem volna de ezerszer inkabb simeonet neztem volna gyozteskent mint a cit/psg/bayern/barca 4est. Innen valasztani se tudnek hogy melyik az utaltabb
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A döntőben majd? PSG ellen tolják az elődöntőben.Csabi írta: sajnos nem látom, hogy ez a lipcs hogy foghatná meg a szitit. de azért nem semmi. magyar játékos bl elődöntőben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
PSG-t, nem?Csabi írta: sajnos nem látom, hogy ez a lipcs hogy foghatná meg a szitit. de azért nem semmi. magyar játékos bl elődöntőben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Semmit nem érdemelt az atma, nulla foci.
Upamecano és Nagelsmann hozta ezt.
Upamecano és Nagelsmann hozta ezt.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
sajnos nem látom, hogy ez a lipcs hogy foghatná meg a psg-t. de azért nem semmi. magyar játékos bl elődöntőben.
Azért baszki Gulácsi BL elődöntős, ez nem kis dolog.
Utoljára Bogdán járt ezen a szinten, de 4. számúként letévedve meccs után a pályára
Reméljük Gulácsi kezdőként fog BL döntőzni
Azért belegondolva ez rohadt nagy dolog.
Utoljára Bogdán járt ezen a szinten, de 4. számúként letévedve meccs után a pályára
Reméljük Gulácsi kezdőként fog BL döntőzni
Azért belegondolva ez rohadt nagy dolog.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az Gimenez lese tagadhatna, h hovavalosi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2020. augusztus 13., csütörtök 23:01-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK