Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 14., péntek 20:49

Pad'em írta:Mi a baj Davies nyilatkozatával?
Semmi, nem azzal van bajom, hogy Messi-t bálványozza :) Hanem majd ha a pályán is előjön belőle, erre gondoltam.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. augusztus 14., péntek 19:01

Hát a BL az BL, de ez a Bayern sokkal egységesebbnek tűnik, mint a Barca. Ha Messi és Suárez nem játszanak jól, akkor szerintem ez sima bajor siker lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 14., péntek 18:56

Csabi írta:
Realista24 írta:

Ezt már sokan írtátok, de ha ez ilyen egyszerű lenne...a Bayern mikor találkozott utoljára értelmes ellenféllel?
a chelseat most csapták agyon 7-1-es összetettel. meg amugy is a bajern nem arról híres hogy kijön a bundasbol és összefossa magát (p$g)
Chelsea... Hagyjuk.
Kiesnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 14., péntek 18:44

dejong
vidal puig

Messi
Dembele Fati
azert az sokat elmond, ha ez a legagilisebb kezdonk. :kalapos:
puddzs meg ide sulytalan lenne szerintem.

mats - alba, pique, lenglet, semedo - de jong, roberto, vidal - messi, fati, suarez
ezt probalnam ki, de vagy 4 helyen mas lesz.

szerintem a bayern megy tovabb, de szoros meccsen (1 golos kulonbseg vagy akar hosszabbitas/tizik)
btw ha tovabb is megyunk, szerintem a city legalabb ennyire nehez lenne, szoval olyan nagy elvarasaim nincsenek.

maskulonben hajra gulacsiek. :agree:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. augusztus 14., péntek 18:23

M1Ö írta: Lehetnek buktatók bőven ( Messi, Davies nyilatkozata, túl gondolják mert elődöntő), de ha nem szarakodnának, akkor szerintem erővel meg gyorsasággal bedarálnák őket.
Mi a baj Davies nyilatkozatával? 19 éves, természetes, hogy Messi vagy Ronaldo volt a gyerekkori kedvence. Attól még fel fogja szántani a pályát. Akkora a sebességkülönbség a németek javára (elvileg kezd Gnabry, Coman, Kimmich meg Davies is), szét fogják futni ezt a lassú Barcát, Lewa meg mindent beb*sz idén, sztem viszonylag sima Bayern lesz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 14., péntek 18:19

Realista24 írta:
M1Ö írta:

Kezdődik amit már felhoztatok! :roll: Nem olvastam el a cikket, de gondolom Messiről beszél. Magamhoz nyúlok, ha becsicskulnak és kiesnek, mert amúgy zongorázni lehet köztük a különbséget!
Ezt már sokan írtátok, de ha ez ilyen egyszerű lenne...a Bayern mikor találkozott utoljára értelmes ellenféllel?
a chelseat most csapták agyon 7-1-es összetettel. meg amugy is a bajern nem arról híres hogy kijön a bundasbol és összefossa magát (p$g)

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 14., péntek 17:49

Realista24 írta: Ezt már sokan írtátok, de ha ez ilyen egyszerű lenne...a Bayern mikor találkozott utoljára értelmes ellenféllel?
A Chelsea azért értelmes. Lehet nem top5-ös csapat, de per pill a Barcát se mondanám sokkal erősebbnek. A Bayern meg szét pattan a sok energiától. Lehetnek buktatók bőven ( Messi, Davies nyilatkozata, túl gondolják mert elődöntő), de ha nem szarakodnának, akkor szerintem erővel meg gyorsasággal bedarálnák őket.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2020. augusztus 14., péntek 16:47

sziasztok Remy tippjére lennék kíváncsi az esti meccsre :mrgreen: :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 14., péntek 14:54

M1Ö írta:
Alphonso Davies:„A játékát csodálva nőttem fel, most pedig ellene kell védekeznem!”
Kezdődik amit már felhoztatok! :roll: Nem olvastam el a cikket, de gondolom Messiről beszél. Magamhoz nyúlok, ha becsicskulnak és kiesnek, mert amúgy zongorázni lehet köztük a különbséget!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

anagyCz
Kedvenc csapatod: BKV Előre

HozzászólásSzerző: anagyCz » 2020. augusztus 14., péntek 14:46

Amúgy ha a tehenésznek lenne egy kis esze, akkor kiküldene valami meglepő, de agilis kezdőt lesz ami lesz alapon! pl. :

dejong
vidal puig

Messi
Dembele Fati

Védelem az alap, de ezzel meglephetnék a bajorokat, mert erre tuti nem számítanak. Igazából ha kikapnak, fixen kirúgják, szóval legalább akkor megpróbálhatna valami extrémet, hogyha bejön, megmentse a seggét.

De nyilván beszari lesz és nyernek a németek.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 14., péntek 14:07

Alphonso Davies:„A játékát csodálva nőttem fel, most pedig ellene kell védekeznem!”

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. augusztus 14., péntek 12:37

Arturo Vidal írta:Annak ellenére, hogy mi vagyunk a legjobb csapat a világon...
Azok.
Nem szeretem a bajorokat, de nagyon remélem, hogy péppé verik ezt a "kihaénnem" brigádot.

Abban bízhatnak, hogy Messi jó napot fog ki, akkor egyedül is képes két vállra fektetni bárkit, de csapatként ég és a föld a különbség a Bayern javára.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2020. augusztus 14., péntek 12:33

Vidal mecs elotti sajtotajekoztaton hanyszor nyalta fenyesre Messit? Babusgatni kell kicsit, hogy fusson is a mecsen? :lol:
joabulicsak

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. augusztus 14., péntek 10:01

Nekem Upamecano sok meccsen esetlennek tűnt, de tegnap komoly meccsen bizonyított, le a kalappal. És azért valljuk be nem prémium társai vannak, kiemelkedik a keretből.

Nagelsmann meg egy meghatározó edző lesz a következő években.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. augusztus 14., péntek 10:00

Caraway írta:
Realista24 írta: Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a Nagelsmann nagy koponya bytheway.

Upamecanonak meg elvileg 42 millió a kivásárlási ára, jövőre gondolom megveszi a Bayern.
Nagyon durva amit muvel 33 evesen. Szerintem par even belul a legjobb edzo lesz, kivancsi vagyok a lipcsei kaland utan melyik nagycsapat fog lecsapni ra.

Bayern.
Ez nem kérdés. :lol:
ZIDANE

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. augusztus 14., péntek 9:59

Ez a Lipcse nagyon fasza kis játékot tol. Jó kis rendszert rakott össze Nagelsmann. Elvileg Perez is felvette vele a kapcsolatot Még Zidane második érkezése előtt, de a Német még korainak érezte a Realt. Helyett ment Lipcsébe. Okos húzás volt tőle mert a Red Bull pokolian gyorsan fejlődik. 5 éven belűl bajnokok lesznek.

Akit kiemelnék az Upamecano. Hát brutál volt a gyerek. Costa, Morata vagy lehetett ott bárki könnyedén eltakaritotta :D Ezenlívűl ahogy dirigált és rendezte a társakat ennyi idősen... Le a kalappal.

Amit sajnálhatnak, hogy Wernert nem tudták/akarták megtartani a Bl végéig. Azért ez a Poulsen sok vizet nem zavart elől. Valamint sajnálhatják, hogy Haaland is Dortmundba ment a Salzburgbol és nem Lipcsébe. Jó kis nevek vannak és elég sok a fiatal. Sabitzer is elég patent kis spíler.

Tico pedig nagyon erőtlennek tűnt. Kicsit azt érzem rajtuk, hogy kezdenek megkponi.Azért ez a keret egyáltalán nem rossz. Lehet lassan Simeone ideje is lejár. Joao nagyon jól szállt be amúgy. Ültek a cselek és nagyon jól mozgott.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 14., péntek 9:54

Félix igen pengén állt be tegnap. Ezért írtam a múltkorában, hogy ebben a keretben bőven több lenne ennél a xar bunkerfocinál, amit Simeone letol velük. A portugálban is hatalmas potenciál rejlik, ha egy normális támadószellemű csapatba ment volna, most tuti nem ilyen félig megbukott játékosként lenne emlegetve. Én kivágnám Cholot, ott van egy Pochettino, simán érdemes lenne lecsapniuk rá. Több rejlik ebben az állományban. Lemar is tök jó játékos volt, mielőtt ideigazolt volna.

Upamecano most hosszabbított '23-ig, mert jövőre lejárt volna a szerződése és a covid-helyzet miatt nem valószínű, hogy kifizette volna valaki ezen a nyáron. Így meg marad még valószínűleg 1 évet, és mivel lett egy 50 millió eurós kivásárlási ára, jövőre szinte fixen távozhat. Mindkét fél jól járt, na meg valszeg az is jól fog, aki majd megveszi.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2020. augusztus 14., péntek 8:50

dzsi91 írta: Ja és az lemaradt,hogy ahogy telik az idő úgy számít szerintem egyre nagyobb csodának a 2010es inter győzelem,szerintem előtte meg azóta sem tudta senki végig vinni aki azt a klasszik olaszos 1-0zós focit nyomta,pedig mind a 15-18as dzsuvét mind a 14-18as matracot erősebbnek mondanám ránézésre annál az internél.
2012-ben a Chelseanek hasonlóan sikerült.

Btw, megszakadt az a "hagyomány", hogy az Atleticot csak a Real, vagy CR ejti ki a BL-ből :D

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 14., péntek 8:32

Caraway írta:
Realista24 írta: Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a Nagelsmann nagy koponya bytheway.

Upamecanonak meg elvileg 42 millió a kivásárlási ára, jövőre gondolom megveszi a Bayern.
Nagyon durva amit muvel 33 evesen. Szerintem par even belul a legjobb edzo lesz, kivancsi vagyok a lipcsei kaland utan melyik nagycsapat fog lecsapni ra.
Gondolom a Bayern.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. augusztus 14., péntek 8:25

Vissza: