Kerlon írta:
kecsu10 írta:
Most nagy a hurrá hangulat, de szerintem a Bayern nem annyira jó mint amennyire be van állítva. Két gyors és jól cselező szélső ellen, illetve egy jól ütköző labdabiztos középpálya ellen nem így menne a dolog. Meglátjuk majd a City ellen, de méginkább szerintem a PSG ellen. Ha ott is megy majd a pressing és elindítják a gyors szélsőket komoly bajban lehetnek. A Barca már rég nem ilyen, 1vs1-et kb nem tudnak nyerni sem, lassan, nyugdíjasan építkeznek. Nem baj, legalább jó meccsek lesznek még.
PSG egy kalapszar, koncepció nulla, támadósoron kívül minden másodvonal. Meglepne, ha őket is csak pár góllal vernék.
A City lehetne ellenfél, de Guardiola mindig az ilyen meccseken szarja össze magát és taktikázza el.
Ha van a Psg edzőnek egy csöpp esze, és képes arra, hogy reagáljon érdemben az ellenfélre, akkor a Bappe-Neymar szélre élezné ki a játékot. Ha ennyire magasan védekezik a Bayern és nincs meg a labda, nem tudnak örökké ráduplázni ezekre az emberekre. S ők minőségben megvannak, hogy párharcokat nyerjenek. Ehhez persze az kell, hogy a kp-n menjen a darálás a németek ellen, és koncentrált védő játék sem ártana, no, az nem biztos, hogy menni fog.
Egy régi X. Alonso féle játékot játszhatna Verratti, (nem tudom sérült e), két-három húzásból ott lehetnének a kapu előtt. Dehát a régi Reál megcsinálta ezt, fel is volt a Bayernnel mosva a padló. (Nem mintha a Psg vagy a City lenne azon a szinten mint az akkori Real, de ez a Bayern is csak ezek között az ellenfelek között tűnik olyan nagyon jónak. Ok, bevallom, borzalmasan nem szeretem őket, de akkor is így gondolom.
)