Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 15., szombat 22:46

Berti írta: Bayern viszont kurvara egyben van. A Cityvel egy nagyon nagy meccset fognak játszani.
Majd máskor. :mrgreen:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 15., szombat 22:21

Galacticos írta:
csababarca írta:meg egy 21.sz. legjobb védőpárosa Ramos-Varane
Azt hittem ramos a legtulertekeltebb all time. :lol:
mondtam én ilyet?
Csabi írta: hm. az megvan, hogy messi szerződéséből 10 hónap van hátra? :lol: azt hittem még legalább +1 év.
Barto mondta tegnap, hogy hoztak döntéseket már a meccs előtt, gondolom a plusz 2 év, duplaennyi fizetésért az egyik ilyen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 15., szombat 22:18

csababarca írta:
Steve írta:

33 éves CR Real-Bayern 4-2

vs

33 éves Messi bambul a világba és BAR-BAY 2-8

mindenképp szégyen Messire nézve az eredmény.
de tedd oda hogy egy domináns Modric-Case-Kroos kp, meg egy 21.sz. legjobb védőpárosa Ramos-Varane szemben egy Busquets ( :lol: :lol: :lol: :lol: ), Roberto (????), Vidal, Dejong kpval, meg egy szintén hakniPiqué, soseszint Lenglet kp párossal.

azért itt nem 1-1 játékoson múltak ezek az eredmények, de ezt te is tudod.

a legnagyobb probléma, hogy nekem jobban ég a pofám az eredmény miatt, mint bárkinek a csapatból, és a vezetőségből.
úgy el fog sikkadni ez a vereség a klubnál, hogy majd azt vesszük észre októberben, hogy ugyanez lesz a kezdő a fontosnak tűnő meccseken.
Haha én csak elmeséltem a mémet amit éppen láttam. :kalapos:

Nem venném elő csak Messit nyilván. 8 gólt kapni csapatként lehet csak.

Ha komolyra fordítjuk a szót a legnagyobb gond nálatok szerintem, hogy a játékosok azt csinálnak a pályán amit akarnak, a vezetés meg amit akar szintén.

Normális vezetés és egy kemény edző kellene.

Oda kellene vinni a ti Mourinhotokat, aki leszar mindent és mindenkit és rendet vág.Aztán ha rend van rendes edzőt hozni.

De mindenképpen valami nagy nevű edző kellene és nem “Leonard” kellene irányítsa a csapatot.

Nekünk meg játékosok kellenének, de most egy darabig teszkógazdaságosreal lesz a stadion miatt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 15., szombat 22:17

Csabi írta: hm. az megvan, hogy messi szerződéséből 10 hónap van hátra? :lol: azt hittem még legalább +1 év.
Var az új szerződésre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 15., szombat 22:14

csababarca írta:meg egy 21.sz. legjobb védőpárosa Ramos-Varane
Azt hittem ramos a legtulertekeltebb all time. :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 15., szombat 22:07

hm. az megvan, hogy messi szerződéséből 10 hónap van hátra? :lol: azt hittem még legalább +1 év.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 15., szombat 21:24

Steve írta:

vs

mindenképp szégyen Messire nézve az eredmény.
de tedd oda hogy egy domináns Modric-Case-Kroos kp, meg egy 21.sz. legjobb védőpárosa Ramos-Varane szemben egy Busquets ( :lol: :lol: :lol: :lol: ), Roberto (????), Vidal, Dejong kpval, meg egy szintén hakniPiqué, soseszint Lenglet kp párossal.

azért itt nem 1-1 játékoson múltak ezek az eredmények, de ezt te is tudod.

a legnagyobb probléma, hogy nekem jobban ég a pofám az eredmény miatt, mint bárkinek a csapatból, és a vezetőségből.
úgy el fog sikkadni ez a vereség a klubnál, hogy majd azt vesszük észre októberben, hogy ugyanez lesz a kezdő a fontosnak tűnő meccseken.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 15., szombat 21:06

Kegyetlen az internet népe a barcával.:

Ezek amémek mindenhol.. :lol: :D Ez a szívszaggató :kalapos:

vs

Szemét, sikerorientált világban élünk. Az internet népe irgalmatlan.

Még szerencse, hogy vannak “szívszaggató” hírek, hogy valaki támogassa is a barcásokat a nehéz időkben.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. augusztus 15., szombat 20:35

Mondjuk idáig nem sok kanadai szupersztár volt a futball világában, de mindig is utaltam amikor egy játékost az alapján ítélnek meg, hogy milyen nemzetiségű.

A tegnapi kapcsán pedig: ez az egyik legnagyobb pofon amit kaphatott a Barca. Ha ezek után sem történnek radikális változások, az a totális inkompetenciát jelenti.
Pique annak ellenére, hogy mekkora arrogáns kreten, ezzel a nyilatkozattal kapott egy piros pontot. Messi pedig hozta magát, majd ő is fel fog szólalni instan, ahogy szokása.
Ahogy bámult már a hatodiknál értetlenül az tökéletesen reflektált arra, hogy mi miatt nem lehet CR elé helyezni és hogy mennyire nem volt ő soha vezér.

Bayern viszont kurvara egyben van. A Cityvel egy nagyon nagy meccset fognak játszani.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 15., szombat 20:31

Csabi írta:
Barça legend Hristo Stoichkov spoke to Bartomeu about Alphonso Davies months before Bayern came on board. Bartomeu's response was "he is Canadian, no thanks." [@LuisOmarTapia]
imádom. :lol: :lol:
Ha ez igaz, márpedig simán kinézem a moslékból.
Csak a pénz számít neki, kanadai=nulla marketing érték.

Gondolom most hogy rojtosra tette a védelmet, máshogy gondolja.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 15., szombat 20:28

pedig pont annyi kellene, hogy egy topedzot idehozni (tenyleg, az sem baj, ha ancelotti vagy wenger, csak legyen mogotte ut) aki 3-4 megfaradt cimbit lapatra tesz, hoz par fiatal, motivalt, sikerre ehes arcot + meginkabb bedobja a fati, puig fele arcokat.

ezzel messinek is fel lenne a dobva a labda, hogy vagy lelep a haverok utan vagy egy normalis edzoi koncepcioval es egy felfrissitett maggal maga mellett megprobalja kimaxolni az utolso eveit.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 15., szombat 20:18

Barça legend Hristo Stoichkov spoke to Bartomeu about Alphonso Davies months before Bayern came on board. Bartomeu's response was "he is Canadian, no thanks." [@LuisOmarTapia]
imádom. :lol: :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 15., szombat 19:41

'shutterisland írta: lassu a csapat, tuz es igazi egyseg nelkul.

az ilyen sokat futo, lelkes csapatokkal mindig is meggyult a bajunk, akkor is, mikor meg egy fokkal jobb csapat voltunk.
csak a bajnoksagban azert nem jonnek szembe ilyen minosegben, es ott bele-belefer a botlas is neha.

messi szerintem ugy is 2-3 even belul magatol tavozik a newellshez, szoval ezt az elet megoldja majd.
2-3 év alatt lehet még bőven annyi faszságot csinálni,hogy a milan sorsára jussatok.

Ez,hogy az öltöző Xavit akarja ez akkora wtf mint a ház. Jóhogy a cimbit akarják, egy pochettino vagy allegri atomjaira szedné azt az öltözőt.

Piké is szépen lenyilatkozta amit mindenki hallani akart de jövőre ugyanúgy ott fog bohóckodni a kezdőben.

Ezért kéne messivel kezdeni. Akkor is ha még képes nagy dolgokra tarthatatlan az egész. Ha ő nincs onnantól mindenki bukja a védettséget.

Xavi kinevezésének napja lesz az utolsó szög a barszelona koporsójába szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 15., szombat 19:20

lassu a csapat, tuz es igazi egyseg nelkul.

az ilyen sokat futo, lelkes csapatokkal mindig is meggyult a bajunk, akkor is, mikor meg egy fokkal jobb csapat voltunk.
csak a bajnoksagban azert nem jonnek szembe ilyen minosegben, es ott bele-belefer a botlas is neha.

messi szerintem ugy is 2-3 even belul magatol tavozik a newellshez, szoval ezt az elet megoldja majd.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 15., szombat 18:54

Csabi írta:
babaking írta: Öltöző állítólag Xavit akarja. Nem tudom, hogy Xavi jó döntés lenne-e. De rég rossz ha az öltöző választ edzőt. Akkor kB semmi nem változik. Főleg, hogy haver és pláne nem áll neki takarítani
a vezetőségnél számíásba se jött, mivel januárban elutasította őket. bartó a poch, henry, allegri vonalon mozog. remélem xavi lesz mégis. megy a haverok közé.

a barca az évek alatt szépen berakta magát a 22-es csapdájába. messit nem küldhetik el, mert akkor évekig stabil 3-4. helyezett csapat lesznek. viszont a csapatot se frissíthetik, ahogy kéne, mert messi a góré és övé az utolsó szó. very nice. nagyon tetszik a helyzet. ráadásul a covid is rájátszik a dologra, így még az észnélküli vásárlás is ki van zárva.
Ugye a csúnya Real nem bánik szépen a legendáival. Céronaldo búcsúmeccse kievben volt a csúcson távozott. Lehet nem mezitláb fotózták a bernabeuban de azért 100szor jobb mint ez a kínos vergődés messi utolsó éveiben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 15., szombat 18:43

Én nem gondolom hogy annyira visszaesnének Messi nélkül.
Ha most szimplán kivesszük a Liot, és a többieket nézzük, hát akkor nélküle tényleg melegfos a Barca.
De ha rákötik a batyut, elküldik, és vesznek a helyére 2-3 fiatal támadót, ÉS egy jó edzőt, akkor bármi lehet belőlük.

Szerintem csak ennyi kell hogy elinduljanak a jó úton. Messinek pápá, ÉS mellette évente 2-3 öreg pénznyelő játékost el kell küldeniük.
Hirtelen annyi pénz fog rájuk szakadni a felszabaduló fizukból, amiből tudnak maguknak venni fiatal, ambiciózus játékosokat, akiknek nem büdös futni. ÉS egy Pochettinót a kispadra, aki tud nekik dirigálni. Kell majd idő, 1-2 szezon rámehet, de aztán megint bitang lehet az a csapat, és addig is simán pariban lehetnek velünk, mert annyira nem szar az a keret, és mi sem járunk sokkal előrébb a csapatépítésben, talán 1 évvel. CR és Navas ment el, a többiek még itt vannak, és irtó büszke vagyok rá hogy idén még a veteránok előhúzták a nyuszit a kalapból, de az idő nem áll meg, nálunk is még a meló nehezebbik része hátra van. Pláne ha figyelembe vesszük a peremjátékosainkat, akiket le se tudunk magunkról vakarni... szóval nem járunk annyival a Barca előtt, a fontos különbség, hogy nálunk már elindult valami, náluk még maszatolnak, meg porcukrozzák a szart. Rajtuk múlik meddig tart ez az állapot.

Ezen az úton csak elindulni nehéz, mert Messi annyira a fejükre nőtt, hogy aki elküldi, annak a mamája egy életen kereszül csuklani fog.
De ez kell oda, mert ha most visznek oda egy edzőt akit az öltöző akar... akkor jár a keksz, mert az öltöző azt akarja akit Messi akar, aztán ha megint összeszednek valami vén hegyipásztort a közeli tanyavilágból, akkor megint az lesz hogy az edző előre köszön majd csókolommal a játékosoknak.
És az a helyzet hogy most Pochettino se tudna mást tenni, ki ő egy Messihez képest a Barcelona-családon belül? reggelire megeszik.

Más kérdés, hogy mit tartok jónak, és mit szeretnék. Én személy szerint azt szeretném, ennyi szopásban és megaláztatásban gazdag év után, hogy Messi maradjon még velük jó sokáig. A Barca olyat tett le az elmúlt 15 évben, amit bárki ki tenne az ablakba, ha képesek lennének ilyesmire, de ilyet nem lehet csak úgy összerántani, ez férfimunka volt. Igazi mumusok voltak nekünk, ennyi idegtépés után jár nekünk pár év Barca-agónia kiengesztelésképp. :D

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 15., szombat 18:19

Kera írta: Amikor utoljára Messi nélkül játszottak, látszott, hogy csapatként működnek, és csak 5-0-ra vertek el minket...
Ja, összejött egy ilyen meccs, egy edzőt buktató, semmilyen Real ellen. 10 meccsből 1. Én értem miről írtok, de csak féligazság. Gyenge az egész kerete a Barcának. Most nem részletezem, nem akarok 20 oldalt írni. Kiöregedő/jól lakott klasszisok, lézengő játékosok. Tudjátok ti is nagyon jól. És akkor pont egy igazi klasszist kell kidobni? Most ha nem lenne Messi, akkor hirtelen a Piqué-Busquets-Suárez hármas, meg a többi alul teljesítő elkezd villogni és minden jó lesz? Nem tudom elképzelni. Ezért mondom, hogy inkább egy baszó k.pálya kéne mögé meg egy normális, klasszis edző, amit majd tovább lehet vinni, ha már tényleg oda lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. augusztus 15., szombat 18:07

Én meg remélem, hogy Henry. Eddig teljesen fogalmatlan az edző szakmához. :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 15., szombat 17:56

babaking írta: Öltöző állítólag Xavit akarja. Nem tudom, hogy Xavi jó döntés lenne-e. De rég rossz ha az öltöző választ edzőt. Akkor kB semmi nem változik. Főleg, hogy haver és pláne nem áll neki takarítani
a vezetőségnél számíásba se jött, mivel januárban elutasította őket. bartó a poch, henry, allegri vonalon mozog. remélem xavi lesz mégis. megy a haverok közé.

a barca az évek alatt szépen berakta magát a 22-es csapdájába. messit nem küldhetik el, mert akkor évekig stabil 3-4. helyezett csapat lesznek. viszont a csapatot se frissíthetik, ahogy kéne, mert messi a góré és övé az utolsó szó. very nice. nagyon tetszik a helyzet. ráadásul a covid is rájátszik a dologra, így még az észnélküli vásárlás is ki van zárva.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. augusztus 15., szombat 17:19

imádnám ha megkapnák Xavit, először ugye nyilatkozta, hogy szívesen vállalná majd ha kész lesz, de akkor annak újra kezdésnek kell lennie, a nulláról akarja csinálni, nem rég meg már készen állt szóval maradnának a haverok és mehetne a szenvedés tovább

Vissza: