Már vártamFaust írta:Majd máskor.Berti írta: Bayern viszont kurvara egyben van. A Cityvel egy nagyon nagy meccset fognak játszani.
Mondanám, hogy innentől fogva sima győztes a Bayern, de az idén a fasse tudja már, hogy mi fog történni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. augusztus 15., szombat 22:58
Már vártamFaust írta:Majd máskor.Berti írta: Bayern viszont kurvara egyben van. A Cityvel egy nagyon nagy meccset fognak játszani.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 15., szombat 22:46
Majd máskor.Berti írta: Bayern viszont kurvara egyben van. A Cityvel egy nagyon nagy meccset fognak játszani.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 15., szombat 22:21
mondtam én ilyet?Galacticos írta:Azt hittem ramos a legtulertekeltebb all time.csababarca írta:meg egy 21.sz. legjobb védőpárosa Ramos-Varane
Barto mondta tegnap, hogy hoztak döntéseket már a meccs előtt, gondolom a plusz 2 év, duplaennyi fizetésért az egyik ilyen.Csabi írta: hm. az megvan, hogy messi szerződéséből 10 hónap van hátra? azt hittem még legalább +1 év.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 15., szombat 22:18
Haha én csak elmeséltem a mémet amit éppen láttam.csababarca írta:Steve írta:
33 éves CR Real-Bayern 4-2
vs
33 éves Messi bambul a világba és BAR-BAY 2-8
mindenképp szégyen Messire nézve az eredmény.
de tedd oda hogy egy domináns Modric-Case-Kroos kp, meg egy 21.sz. legjobb védőpárosa Ramos-Varane szemben egy Busquets ( ), Roberto (????), Vidal, Dejong kpval, meg egy szintén hakniPiqué, soseszint Lenglet kp párossal.
azért itt nem 1-1 játékoson múltak ezek az eredmények, de ezt te is tudod.
a legnagyobb probléma, hogy nekem jobban ég a pofám az eredmény miatt, mint bárkinek a csapatból, és a vezetőségből.
úgy el fog sikkadni ez a vereség a klubnál, hogy majd azt vesszük észre októberben, hogy ugyanez lesz a kezdő a fontosnak tűnő meccseken.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 15., szombat 22:17
Var az új szerződésre.Csabi írta: hm. az megvan, hogy messi szerződéséből 10 hónap van hátra? azt hittem még legalább +1 év.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. augusztus 15., szombat 22:14
Azt hittem ramos a legtulertekeltebb all time.csababarca írta:meg egy 21.sz. legjobb védőpárosa Ramos-Varane
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 15., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 15., szombat 21:24
Steve írta:
33 éves CR Real-Bayern 4-2
vs
33 éves Messi bambul a világba és BAR-BAY 2-8
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 15., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. augusztus 15., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. augusztus 15., szombat 20:31
Ha ez igaz, márpedig simán kinézem a moslékból.Csabi írta:imádom.Barça legend Hristo Stoichkov spoke to Bartomeu about Alphonso Davies months before Bayern came on board. Bartomeu's response was "he is Canadian, no thanks." [@LuisOmarTapia]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 15., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 15., szombat 20:18
imádom.Barça legend Hristo Stoichkov spoke to Bartomeu about Alphonso Davies months before Bayern came on board. Bartomeu's response was "he is Canadian, no thanks." [@LuisOmarTapia]
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 15., szombat 19:41
2-3 év alatt lehet még bőven annyi faszságot csinálni,hogy a milan sorsára jussatok.'shutterisland írta: lassu a csapat, tuz es igazi egyseg nelkul.
az ilyen sokat futo, lelkes csapatokkal mindig is meggyult a bajunk, akkor is, mikor meg egy fokkal jobb csapat voltunk.
csak a bajnoksagban azert nem jonnek szembe ilyen minosegben, es ott bele-belefer a botlas is neha.
messi szerintem ugy is 2-3 even belul magatol tavozik a newellshez, szoval ezt az elet megoldja majd.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 15., szombat 19:20
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. augusztus 15., szombat 18:54
Ugye a csúnya Real nem bánik szépen a legendáival. Céronaldo búcsúmeccse kievben volt a csúcson távozott. Lehet nem mezitláb fotózták a bernabeuban de azért 100szor jobb mint ez a kínos vergődés messi utolsó éveiben.Csabi írta:a vezetőségnél számíásba se jött, mivel januárban elutasította őket. bartó a poch, henry, allegri vonalon mozog. remélem xavi lesz mégis. megy a haverok közé.babaking írta: Öltöző állítólag Xavit akarja. Nem tudom, hogy Xavi jó döntés lenne-e. De rég rossz ha az öltöző választ edzőt. Akkor kB semmi nem változik. Főleg, hogy haver és pláne nem áll neki takarítani
a barca az évek alatt szépen berakta magát a 22-es csapdájába. messit nem küldhetik el, mert akkor évekig stabil 3-4. helyezett csapat lesznek. viszont a csapatot se frissíthetik, ahogy kéne, mert messi a góré és övé az utolsó szó. very nice. nagyon tetszik a helyzet. ráadásul a covid is rájátszik a dologra, így még az észnélküli vásárlás is ki van zárva.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 15., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 15., szombat 18:19
Ja, összejött egy ilyen meccs, egy edzőt buktató, semmilyen Real ellen. 10 meccsből 1. Én értem miről írtok, de csak féligazság. Gyenge az egész kerete a Barcának. Most nem részletezem, nem akarok 20 oldalt írni. Kiöregedő/jól lakott klasszisok, lézengő játékosok. Tudjátok ti is nagyon jól. És akkor pont egy igazi klasszist kell kidobni? Most ha nem lenne Messi, akkor hirtelen a Piqué-Busquets-Suárez hármas, meg a többi alul teljesítő elkezd villogni és minden jó lesz? Nem tudom elképzelni. Ezért mondom, hogy inkább egy baszó k.pálya kéne mögé meg egy normális, klasszis edző, amit majd tovább lehet vinni, ha már tényleg oda lesz.Kera írta: Amikor utoljára Messi nélkül játszottak, látszott, hogy csapatként működnek, és csak 5-0-ra vertek el minket...
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. augusztus 15., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 15., szombat 17:56
a vezetőségnél számíásba se jött, mivel januárban elutasította őket. bartó a poch, henry, allegri vonalon mozog. remélem xavi lesz mégis. megy a haverok közé.babaking írta: Öltöző állítólag Xavit akarja. Nem tudom, hogy Xavi jó döntés lenne-e. De rég rossz ha az öltöző választ edzőt. Akkor kB semmi nem változik. Főleg, hogy haver és pláne nem áll neki takarítani
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem