HozzászólásSzerző: babaking » 2020. augusztus 17., hétfő 12:20
Az a "baj" (már akinek*), hogy a következö évre nem hiszem, hogy sok minden változik. Én 3 lehetöséget látok:
- lemond az elnökség és elörehozott választások lesznek. Ebben az esetben a mostani elnökség nem fog játékosokról döntést hozni, és még egy új edzöt is felesleges kinevezni. Ki tudja mikor lehetnének elörehozott válsztások - addig már rég elkezdödött a szezon mire az új elnökség elkezdi az átalakítást
- marad az elnökség és kipenderítenek egy halom játékost és hoznak egy új edzöt. Mivel az elnökség is sáros, és nem nagyon tundak igazolni, nagy elörelépést nem várok
- lecserélik Setient jön Koeman (vagy valaki Barca DNS-sel) hoznak egy látszatdöntést, mondjuk a Pique, Suarez, Busquest, Rakitic négyesböl elküldenek egyet vagy kettöt, és minden megy tovább a mostani mederben.
A második kettö inkább megérzés az elsöhöz meg nem ismerem az elörehozott választás feltételeit. Ha itt egy barcás felhomályosítana (kijavítana) azt megköszönném.
*személyesen nem bánnám ha kicsit visszaesnének katalánék, legalább amíg mi is építkezünk, de hosszú távon a nekünk is érdekünk egy erös ellenfél, szerintem ha a Barca középcsapattá süllyedne az nekünk is ártana. Az Atleti fele annyira sem jó fögonosz szerintem
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.