OFF
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: OFF
Yazid írta: lehet hülye kérdés lesz. elkezdtem diétázgatni pár hete, mindennap torna, mozgás, kenyeret már abszolút nem eszek, de most megkívántam egy sajtburgert meg még valamit. ez teljesen taccsra vágná az eddigi "munkámat"? vagy lehet bűnözni néha?
Egy mekis sajtburgerben ahogy nézem 300 kalória van, ha esetleg kalóriát számolsz és beférsz a napi szükségletbe nem fog nagy kárt okozni.
Persze egy nagyobb burger sültkrumplival már 1000+ is lehet kalóriában az már nem túl jó, a mennyiségen múlik igazából.
Igen, az a legjobb ha semmit nem eszel mellé.Yazid írta: lehet hülye kérdés lesz. elkezdtem diétázgatni pár hete, mindennap torna, mozgás, kenyeret már abszolút nem eszek, de most megkívántam egy sajtburgert meg még valamit. ez teljesen taccsra vágná az eddigi "munkámat"? vagy lehet bűnözni néha?
Nekem elmagyarázták egyszer, most már annyira nem emlékszem rá, hülyeséget nem akarok írni, de taccsra vágná, ha nem is teljesen, de eléggé.
lehet hülye kérdés lesz. elkezdtem diétázgatni pár hete, mindennap torna, mozgás, kenyeret már abszolút nem eszek, de most megkívántam egy sajtburgert meg még valamit. ez teljesen taccsra vágná az eddigi "munkámat"? vagy lehet bűnözni néha?
Keresd meg az eredeti Das Boot sorozatot, azt hiszem 6 vagy 7 reszes.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Örülök, hogy tudtam segíteni. Jó szórakozást!I am GC írta: Köszi mindenkinek, e, ismèt gyors volt
Beszámolót és film összefoglalót nem igényelnék.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Darkot lassan ùgy kell nèznem mèg angolul is, hogy megvan nyitva a sloilermentes csalàdfaCsabi írta: >dark
>egyszerű nyelvezet
pick one.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyébként amikor fiatal/fiatalabb voltam akkor nagyon népszerűek voltak a német felnőtt filmek.I am GC írta: Sziasztok,
Ismèt segìtsèget szeretnèk kèrni
Olyan nèmet nyelvű sorozatot keresek, aminek egyszerű a nyelvezete.
Egyszerű nyelvezet, változatos cselekmény, szép háttér általában.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Charlie majom a családban
Amúgy szerintem ha van bármilyen sorozat/film amit esetleg sokszor láttál angolul/magyarul azt nezd meg nemet szinkronnal nemet felirattal.
Amúgy szerintem ha van bármilyen sorozat/film amit esetleg sokszor láttál angolul/magyarul azt nezd meg nemet szinkronnal nemet felirattal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Dark, How to sell drugs online fast, stbI am GC írta: Sziasztok,
El kellett kezdenem egy elèg intenzìv nèmet tanfolyamot, aztàn az angolbòl kiindulva, sokkal könnyebben szìvnàm magamba, ha közben tolnèk valami sorozatot.
Ha esetleg off, az offtopicban tegyètek àt plz Sorozatokba
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Rex felügyelő meg Cobra 11 eredeti nyelven.
„Ihr Revier ist die Autobahn.
Ihr Tempo ist mörderisch.
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser.
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11.
Unsere Sicherheit ist ihr Job.“
„Ihr Revier ist die Autobahn.
Ihr Tempo ist mörderisch.
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser.
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11.
Unsere Sicherheit ist ihr Job.“
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
I am GC írta: Sziasztok,
El kellett kezdenem egy elèg intenzìv nèmet tanfolyamot, aztàn az angolbòl kiindulva, sokkal könnyebben szìvnàm magamba, ha közben tolnèk valami sorozatot.
Németek imádják a Tatortot, sok külföldi diák is nézi, szóval nem hiszem, hogy olyan nehéz:
https://www.daserste.de/unterhaltung/kr ... index.html
Több mint 40 évada van több mint 1000 résszel - mindegyik rész megállja önmagában a helyét ha minden igaz, tehát bárhol elkezdheted nem függnek össze. Inkább kis filmek sorozata.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
Sziasztok,
-
Köszi szèpen, max majd összekenem a lencsèt vmivelFaust írta: R24-nek igaza van, nem is tennek hozza semmit. Imadkozz hogy ne szeressen bele, amire egyebkent van esely, mert egy jo telefon jo fenyviszonyokban (ertsd: napfeny) jobb kepeket csinal kevesebb hozzaertessel (ertsd: nem kell neked az expozicios haromszoggel baszakodni, nem kell utomunkazni), mint egy kezdo szett. De ha eloszor rarak a gepre egy rendes objektivet es lo vele kettot, onnantol veged. Nem mondom meg mennyit koltottem cuccra az elmult 5 evben. Mondjuk en dolgoztam vele legalabb.
-
Hiàba Barca szurkolò, nem szìvesen cserèlnèm legéza írta:Baratno csere.I am GC írta: Igen, izzadok már a gondolattól is mi lesz, ha le kell cserélni majd a kezdőszettet
R24-nek igaza van, nem is tennek hozza semmit. Imadkozz hogy ne szeressen bele, amire egyebkent van esely, mert egy jo telefon jo fenyviszonyokban (ertsd: napfeny) jobb kepeket csinal kevesebb hozzaertessel (ertsd: nem kell neked az expozicios haromszoggel baszakodni, nem kell utomunkazni), mint egy kezdo szett. De ha eloszor rarak a gepre egy rendes objektivet es lo vele kettot, onnantol veged. Nem mondom meg mennyit koltottem cuccra az elmult 5 evben. Mondjuk en dolgoztam vele legalabb.
Baratno csere.I am GC írta: Igen, izzadok már a gondolattól is mi lesz, ha le kell cserélni majd a kezdőszettet