OFF
Re: OFF
Nem a kalória itt a lényeg, hanem, hogy milyen szénhidrátot viszel be, az a nem mindegy, lehet kenyeret is enni csak nem mindegy milyet.
Sokszor kell enni naponta és nem mindegy mit, elképesztő mennyit számít, ha nem szemetet eszik az ember, csak ez rengeteget segít a dolgokon.
De a diéta és a diéta között is van különbség, nem mindegy milyenről beszélünk.
Nekem a dietetikus segített sokat, de nehéz abból jót találni.
Sokszor kell enni naponta és nem mindegy mit, elképesztő mennyit számít, ha nem szemetet eszik az ember, csak ez rengeteget segít a dolgokon.
De a diéta és a diéta között is van különbség, nem mindegy milyenről beszélünk.
Nekem a dietetikus segített sokat, de nehéz abból jót találni.
- RealMadridFanatic
Én annak idején valami appot hasznaltam, magyar nyelvű, elég sok minden benne van kalória szinten, de tudod tanítani is.
kaloriabazis, kozben eszembe jutott.
kozben latom kiserik megelozott, lenyegeben ugyanezt toltam csak 1500 kaloria ala nem mentem.
bar nekem a zab sok volt mar a vegen, meg tenyleg sokat kell inni, mert az szepen ki tud tisztitani.
amugy 2 gyerkoc melle mar kotelezo lett nekem az aputest.
kaloriabazis, kozben eszembe jutott.
kozben latom kiserik megelozott, lenyegeben ugyanezt toltam csak 1500 kaloria ala nem mentem.
bar nekem a zab sok volt mar a vegen, meg tenyleg sokat kell inni, mert az szepen ki tud tisztitani.
amugy 2 gyerkoc melle mar kotelezo lett nekem az aputest.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Maradj otthon alatt fogytam 110-ről 90-re 2 hónap alatt. Két dolgot csináltam:Yazid írta: már ha ennyire szakavatottak vagytok! 177cm vagyok 88-90kg. mikor mennyi. olyan 83-84et jó lenne elérni és tartani. igazából csak a hasam hájas meg a derekam. nem akarok kocka hasat se meg ilyenek csak fogyni ezeknél a területeknél. néztem pár kalória számlálót azt mondja nekem ideális 1600 cal naponta, ha fogyni akarok ez reális? azt se tudom hogy számolgassam. mindig nézzem na delutan megettem 4 töltött káposztát meg 4kocka étcsokit, nézzem neten hány kalória?? tanácsok tényleg jól jönnek mert nem vagyok képbe, mindig sovány voltam és kb 26 tól kezdtem hízni aztán házas élet, még jobban... beléptem a 30ba és kezdek apukás alakot felvenni amit nem akarok.
1: 8 órán keresztül ettem egy nap és 16 órán keresztül nem. Ez nekem 9-17 óra közti időszak. Előtte, utána csak víz. Az viszont félóránként, óránként 3dl legalább, egész nap
2: kalóriát számoltam. Ebben segített a Yazio nevű app. Én mondjuk brutál kevés kalóriát ettem (max 1000-1200, bár mindent ettem, nem válogattam), de nekem nagyon sokat segített ez a kis program. A víz ivást is ezzel vezettem.
Van egy +1 dolog, az a zab. Minden reggel zabot eszem egy jó ideje, és ez nagyon kellett a kevesebb étel bevitel okozta ürítési nehézségeken, hogy szépen fogalmazzak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
már ha ennyire szakavatottak vagytok! 177cm vagyok 88-90kg. mikor mennyi. olyan 83-84et jó lenne elérni és tartani. igazából csak a hasam hájas meg a derekam. nem akarok kocka hasat se meg ilyenek csak fogyni ezeknél a területeknél. néztem pár kalória számlálót azt mondja nekem ideális 1600 cal naponta, ha fogyni akarok ez reális? azt se tudom hogy számolgassam. mindig nézzem na delutan megettem 4 töltött káposztát meg 4kocka étcsokit, nézzem neten hány kalória?? tanácsok tényleg jól jönnek mert nem vagyok képbe, mindig sovány voltam és kb 26 tól kezdtem hízni aztán házas élet, még jobban... beléptem a 30ba és kezdek apukás alakot felvenni amit nem akarok.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem vágja taccsra. Nyilván nem olyan a tápértéke, illetve kérdés a sok adalék mennyire egészséges. De ha pl a fogyás a cél akkor semmi baj ha belefér a kalórialimitbe. Ha izmot akarsz építeni akkor ne edzésnapon told és akkor jó vagy. Ha 90%ban jól kajálsz a 10%nem rontja el
Egyébként maga a hamburger nem rossz én rendszeresen tolom. Magamnak sütöm a bucit (ez az egyetlen "rossz" dolog tápanyag szempontjából). Hús hentestől, saláta az saláta, öntettel spórolok. Teljesen jól belefér az étrendbe, tudom mi van benne.
Egyébként maga a hamburger nem rossz én rendszeresen tolom. Magamnak sütöm a bucit (ez az egyetlen "rossz" dolog tápanyag szempontjából). Hús hentestől, saláta az saláta, öntettel spórolok. Teljesen jól belefér az étrendbe, tudom mi van benne.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Yazid írta: lehet hülye kérdés lesz. elkezdtem diétázgatni pár hete, mindennap torna, mozgás, kenyeret már abszolút nem eszek, de most megkívántam egy sajtburgert meg még valamit. ez teljesen taccsra vágná az eddigi "munkámat"? vagy lehet bűnözni néha?
Egy mekis sajtburgerben ahogy nézem 300 kalória van, ha esetleg kalóriát számolsz és beférsz a napi szükségletbe nem fog nagy kárt okozni.
Persze egy nagyobb burger sültkrumplival már 1000+ is lehet kalóriában az már nem túl jó, a mennyiségen múlik igazából.
Igen, az a legjobb ha semmit nem eszel mellé.Yazid írta: lehet hülye kérdés lesz. elkezdtem diétázgatni pár hete, mindennap torna, mozgás, kenyeret már abszolút nem eszek, de most megkívántam egy sajtburgert meg még valamit. ez teljesen taccsra vágná az eddigi "munkámat"? vagy lehet bűnözni néha?
Nekem elmagyarázták egyszer, most már annyira nem emlékszem rá, hülyeséget nem akarok írni, de taccsra vágná, ha nem is teljesen, de eléggé.
lehet hülye kérdés lesz. elkezdtem diétázgatni pár hete, mindennap torna, mozgás, kenyeret már abszolút nem eszek, de most megkívántam egy sajtburgert meg még valamit. ez teljesen taccsra vágná az eddigi "munkámat"? vagy lehet bűnözni néha?
Keresd meg az eredeti Das Boot sorozatot, azt hiszem 6 vagy 7 reszes.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Örülök, hogy tudtam segíteni. Jó szórakozást!I am GC írta: Köszi mindenkinek, e, ismèt gyors volt
Beszámolót és film összefoglalót nem igényelnék.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Darkot lassan ùgy kell nèznem mèg angolul is, hogy megvan nyitva a sloilermentes csalàdfaCsabi írta: >dark
>egyszerű nyelvezet
pick one.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyébként amikor fiatal/fiatalabb voltam akkor nagyon népszerűek voltak a német felnőtt filmek.I am GC írta: Sziasztok,
Ismèt segìtsèget szeretnèk kèrni
Olyan nèmet nyelvű sorozatot keresek, aminek egyszerű a nyelvezete.
Egyszerű nyelvezet, változatos cselekmény, szép háttér általában.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Charlie majom a családban
Amúgy szerintem ha van bármilyen sorozat/film amit esetleg sokszor láttál angolul/magyarul azt nezd meg nemet szinkronnal nemet felirattal.
Amúgy szerintem ha van bármilyen sorozat/film amit esetleg sokszor láttál angolul/magyarul azt nezd meg nemet szinkronnal nemet felirattal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Dark, How to sell drugs online fast, stbI am GC írta: Sziasztok,
El kellett kezdenem egy elèg intenzìv nèmet tanfolyamot, aztàn az angolbòl kiindulva, sokkal könnyebben szìvnàm magamba, ha közben tolnèk valami sorozatot.
Ha esetleg off, az offtopicban tegyètek àt plz Sorozatokba
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Rex felügyelő meg Cobra 11 eredeti nyelven.
„Ihr Revier ist die Autobahn.
Ihr Tempo ist mörderisch.
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser.
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11.
Unsere Sicherheit ist ihr Job.“
„Ihr Revier ist die Autobahn.
Ihr Tempo ist mörderisch.
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser.
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11.
Unsere Sicherheit ist ihr Job.“
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
I am GC írta: Sziasztok,
El kellett kezdenem egy elèg intenzìv nèmet tanfolyamot, aztàn az angolbòl kiindulva, sokkal könnyebben szìvnàm magamba, ha közben tolnèk valami sorozatot.
Ha esetleg off, az offtopicban tegyètek àt plz Sorozatokba
Németek imádják a Tatortot, sok külföldi diák is nézi, szóval nem hiszem, hogy olyan nehéz:
https://www.daserste.de/unterhaltung/kr ... index.html
Több mint 40 évada van több mint 1000 résszel - mindegyik rész megállja önmagában a helyét ha minden igaz, tehát bárhol elkezdheted nem függnek össze. Inkább kis filmek sorozata.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.