Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 20., csütörtök 21:26

DinhoL írta:
Tjacks írta: látom beérkezett az első ajánlat: 15 misi Suarezért Ajaxtól. :mrgreen:
Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..:D
már ne haragudj. de miért adna bárki is 45-60!!!! milliót egy 34 felé haladó játékosért akinek 1 éves szerződése van, és akiről maga az elnök jelentette ki, hogy nem tartozik az "eladhatatlanok" közé. ez a 15 a helyzethez mérten hízelgő is, és ha reformot akartok, akkor kérdés nélkül el kell fogadni.

ott van, elég megnézni cavanit, aki ingyen nem kell senkinek (nagy részben a fizetési igényei miatt)

más: messi bejelentett koemannak, hogy nem gondolja, hogy folytatnia kéne a barszában.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:57

Tjacks írta:
DinhoL írta: Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..
Goal.comon van fent. Nemtudom mennyi valóság alapja van de ha igaz akkor ezt az árat a koronavírusnak tudom be, nah meg Barto papa is megtette a magáét :mrgreen:

jaj és 33 éves nyilván a fizujával is számolni kell.
Raadasul telen mar megvettek az utodjat is, Braithwaite felkeszul. :mrgreen:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:48

DinhoL írta: Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..
Goal.comon van fent. Nemtudom mennyi valóság alapja van de ha igaz akkor ezt az árat a koronavírusnak tudom be, nah meg Barto papa is megtette a magáét :mrgreen:

jaj és 33 éves nyilván a fizujával is számolni kell.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:33

Tjacks írta: látom beérkezett az első ajánlat: 15 misi Suarezért Ajaxtól. :mrgreen:
Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..:D
Som i Serem!
6oat

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:19

Jelenleg csak abban járunk a Barca előtt, hogy nekünk már nincs CR, náluk meg ott van Messi. Van hova fejlődni nekünk is, de ha okosan csináljuk a dolgokat, akkor ebből a pillanatnyi előnyből egy hosszabb távú előnyt is kovacsolhatunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. augusztus 20., csütörtök 19:38

látom beérkezett az első ajánlat: 15 misi Suarezért Ajaxtól. :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 18:12

Hat remelem, hogy Odrgaard nem a szelen lesz eroltetve.

Na de offbu ki.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 18:06

Faust írta: Hat azt meg mitol, kitol varod, Vinyotol vagy Rodrygotol? :mrgreen:
Hazard eddig nem rakta magasra a lécet, ìgy tőle várnèk nèmi javulást.. :D
Na meg persze Odegaard. B-)

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:55

Hat azt meg mitol, kitol varod, Vinyotol vagy Rodrygotol? :mrgreen:

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:23

Faust írta: De hat pont arrol beszelunk hogy nem vagyunk elottuk tulzottan. :mrgreen:

Jovore jogos elvaras a cimvedes, az teny.
Amolyan +1-nek szántam a hasonló véleményekre.., reagálva a 15éves dominanciára, meg hogy bőven előttük járunk.. :D

Én is címvédést várok és azt, hogy támadásban az ideinél baszóbbak leszünk. :)

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:14

De hat pont arrol beszelunk hogy nem vagyunk elottuk tulzottan. :mrgreen:

Jovore jogos elvaras a cimvedes, az teny.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:12

M1Ö írta:
Professore írta:Kicsit vegyél vissza lécci.
Ne hatagudjatok. Nem kellett volna ilyen keményen (faszul) fogalmazzak, de lehoztok az életről ezzel a hozzá állással. Az ember próbálna pozitív lenni, próbálna jól megélni a mostani szitut... Erre jön mindenki, hogy hát de ez meg az... Nem... semmi ilyesmi, per pill bőven a Barca előtt állunk, ne legyetek már ilyen negatívak basszus...
Azért ez a bőven a barca előtt állunk ez erős, egy lépéssel előttük vagyunk..
A többiek is arra utalnak, hogy maradjunk két lábbal a földön és kezeljük helyén az elért sikereket.., egyelőre a mutatott játékunk, ill. a Ramos függőségünk egyáltalán nem enged arra következtetni, hogy itt hatalmas dominanciát fogunk véghez vinni.
Vírus előtt még ők vezették a bajnokságot, remek sorozatot hoztunk utána, félre ne értsétek, baromira örültem a bajnoki címnek, de azért bőven akadtak szenvedős meccseink..
Kiszoptunk egy olyan city ellen, akiknek a lyon is túl nagy falat volt..
A mostani München meg minket is zsebre rakott volna, nyilván nem egy nyolcassal, de szerintem nem lettünk volna meccsben..
Még hatalmas kérdőjel egyelőre, hogy tudunk-e tovább fejlődni, vagy maradunk az idei szinten?
Nyilván a fejlődésért szorít mindenki, de ez sem olyan egyértelmű még számomra.

A barcánál most biztos a változás és ez még akár jól is elsülhet náluk.
A bajnokságban egyáltalán nem voltak olyan messze tőlünk(mert mi sem voltunk lehengerlőek, főleg a covid előtt), na most ha jön egy edző, akit nem néznek szarba a játékosaik, ill. pár helyen tovább erősítik a keretet, akkor ugyanúgy kőkemény harcra számítok a következő évben is..
Azért egy DeJong-Pjanic-VandeBeek kp., előttük a 40 gólos Messivel, egyáltalán nem leírható..

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:47

Professore írta:Kicsit vegyél vissza lécci.
Ne hatagudjatok. Nem kellett volna ilyen keményen (faszul) fogalmazzak, de lehoztok az életről ezzel a hozzá állással. Az ember próbálna pozitív lenni, próbálna jól megélni a mostani szitut... Erre jön mindenki, hogy hát de ez meg az... Nem... semmi ilyesmi, per pill bőven a Barca előtt állunk, ne legyetek már ilyen negatívak basszus...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:32

M1Ö írta: Hát akkor basszanak meg minket még 20 évig, ezzel a baljós kerettel/pénzüggyel/elnökséggel, én kérek elnézést, hogy voltam olyan elvetemült, hogy abban reménykedek és azt látom, hogy a bajnokságokban eljön a mi időnk... Semmi nagy Barca temetésről nem beszéltem... El voltunk temetve mikor sorra nyerték a bajnoki címeket??? Nem!!! Én csak arról magyaráztam, hogy nyomhatunk mi is egy dominanciát a JELENLEGI HELYZETBEN!!!!!!!!! A SPANYOL BAJNOKSÁGBAN!!!! De nem kell érteni, nem.... Ti csak 2 végletet ismertek basszus....
Kicsit vegyél vissza lécci. Véleményedhez nyilván jogod van akárcsak nekem is az enyémhez. Majd meglatjuk mi jön.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:14

Hát akkor basszanak meg minket még 20 évig, ezzel a baljós kerettel/pénzüggyel/elnökséggel, én kérek elnézést, hogy voltam olyan elvetemült, hogy abban reménykedek és azt látom, hogy a bajnokságokban eljön a mi időnk... Semmi nagy Barca temetésről nem beszéltem... El voltunk temetve mikor sorra nyerték a bajnoki címeket??? Nem!!! Én csak arról magyaráztam, hogy nyomhatunk mi is egy dominanciát a JELENLEGI HELYZETBEN!!!!!!!!! A SPANYOL BAJNOKSÁGBAN!!!! De nem kell érteni, nem.... Ti csak 2 végletet ismertek basszus....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. augusztus 20., csütörtök 15:52

Döcög a szekér a barcanál rendesen, de pár jobbacska igazolasal simán esélyesek lesznek a bajnokságban. Ha behúzzák a hollandot a kp-ra és kicsit belenyul Koeman a taktikába én nem leszek nyugodt. Lautaro gondolom nem jön össze (bár ezek simlisek), ha igen akkor végképp jók lesznek. 10 éves dominancia? Nagyon túlzónak érzem... Max "ha" lenne egy prime Hazard és igazolnánk egy top támadót, de így nem érzem hogy sokkal jobb lenne a mi keretünk.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. augusztus 20., csütörtök 13:17

En se ertem ezt a nagy Barca temetest, persze mindenki latja, hogy egy kioregedo csapat, foleg a bajnoksak vegere nagyon osszeestek, a Bayerntol kaptak egy budos nagy pofont, de attol meg van elol 2 goleros tamadojuk, (de akar meg Griezmannt is ide vehetjuk), ha Koeman valamennyire ossze tudja rakni a kozeppalyat, nagyon komoly eselyuk lesz a bajnoksagra.
Faust írta:
dzsi91 írta:

Miértne lett volna meg?
Mert ossze vissza botladoztunk, plusz ket het mulva kiestunk volna a BL-bol valoszinuleg, ami a moralt meg jobban tonkrevagta volna, es a Barca sem szunyalt volna be velhetoen ennyire.

Nyilvan teoretikus, lehet siman behuztuk volna plusz a BL-ben is meneteltunk volna, csak a mutatott jatek poppet mast mutatott. :lol:
Annak ellenere is necces volt a bajnoki hajra 1-0-as meccsekkel, 11-esekkel meg masodik felidei "mindjart kapunk egy golt" erzesekkel, hogy a heti 2 meccset a ki csapatok jobban megereztek, mint mi.

Ha ranezek a hazi gollovolistara, arra, hogy a ket brazil csiko egyutt kevesebb golt lott, mint Ramos, vagy hogy a tavalyi 100 meg 60 millios sztarigazolasaink osszesen 3 golig jutottak :'( , inkabb a siras jut eszembe, mint az, hogy itt most 10 eves dominancia kovetkezik.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2020. augusztus 19., szerda 21:33

Így van. Az ősellenséghez sokféleképpen lehet viszonyulni, de egyet nem lehet csak soha: leírni őket és elbizakodottá válni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. augusztus 19., szerda 20:26

Ugyanez a barca temetés volt amikor agyon vertük őket BL győzelem után a spanyol szuperkupaban. Mindenki őket temette, na most van végük, Messi korszakot lezártuk stb.

Aztán az az idény is máshogy alakult. Na persze a BL megvolt, de a barca közel sem zuhant össze a bajnokságban.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2020. augusztus 19., szerda 18:16

2 éven belül kiderül, hogy túléli -e a Barca ezt az ámokfutást, vagy komoly visszaesés lesz. Most még Messi hozza nekik a pontokat, megvannak a jó kapcsolatok a pályán, de annyira idős már a mag és annyira nincs utánpótlás, hogy csoda számba menne, ha nem lenne látványos hanyatlás.A gazdasági oldalra pedig nem is látunk rá, ha továbbra sem lesz vakcina, akkor nagyon szűkös évek lesznek.
Perez szerencsére vasmarokkal igazgatja a klubot, nincsenek kimagasló fizetések és a csapat magja is szépen fiatalodik.

Vissza: