Bajnokok Ligája
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Bajnokok Ligája
total semlegesen nezem, a jo focinak drukkolok csak ma, na meg a dramanak.
hozzateszem, szvsz kb mindenki lukteto meccset, helyzeteket var, mivel a bayern daral de a vedelme szellos.
pont ezert kapunk egy nagy nulla nullat
az eselyekrol...
nalam 60-40 korul van a bayern javara.
csapatkent rutinosabbak es jobban egyutt vannak, onbizalommal pedig nem lesz gond.
a psg eselyet egyeni villanasokban latom, neymar, mbappe vagy di maria azert kepes ilyenekre, illetve abban, hogy ok is erzik, hogy attol kezdve, hogy a sejk belepett az ajton, ezt a napot varta mindenki, erre lett felepitve az egesz projekt.
ha nagyon tippelnem kellene, szerintem muller korai goljara neymar meg a felido vegen valaszol, majd a dontetlen utani extra time-ban psg piros es a bayern rutinbol megnyeri muller masodik goljaval.
hozzateszem, szvsz kb mindenki lukteto meccset, helyzeteket var, mivel a bayern daral de a vedelme szellos.
pont ezert kapunk egy nagy nulla nullat
az eselyekrol...
nalam 60-40 korul van a bayern javara.
csapatkent rutinosabbak es jobban egyutt vannak, onbizalommal pedig nem lesz gond.
a psg eselyet egyeni villanasokban latom, neymar, mbappe vagy di maria azert kepes ilyenekre, illetve abban, hogy ok is erzik, hogy attol kezdve, hogy a sejk belepett az ajton, ezt a napot varta mindenki, erre lett felepitve az egesz projekt.
ha nagyon tippelnem kellene, szerintem muller korai goljara neymar meg a felido vegen valaszol, majd a dontetlen utani extra time-ban psg piros es a bayern rutinbol megnyeri muller masodik goljaval.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy adok kapok meccsre számitok, szoros végeredménnyel. Bayern védelem ha úgy muzsikál mint Lyon és Barca ellen akkor bajban lesznek.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Nem emlékszem mikor fordult velem elő utoljára olyan, hogy annyira unszimpatikus mindkettő csapat a döntőben, hogy legszívesebben azt kívánnám, mind a ketten essenek ki, és idén ne legyen bajnok
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Olvastam Mbappe nyilatkozatat, es nem akarok messzemeno kovetkezteteseket levonni belole, de az az erzesem tamadt, hogy nekunk megiscsak az lenne a jobb, ha a PSG-vel behuzna a bl-t. Nem azert, mert akkor gyorsan atigazol hozzank jovoheten, hanem mert elerte az egyik legfontosabb celjat: bajnok lett egy francia csapattal. Ugy tunik, neki ez nagyon fontos, es talan elgondolkodik, hogy kimaxolt otthon mindent, konnyebben lep tovabb. Ha kudarcot vallanak, az sem rossz nekunk, jovore megprobaljak ujra, de aztan jovo nyaron mar tenyleg hozni kell, ha addig is hozza azt, amit megszoktunk tole es nem szenved komolyabb serulest vagy valik serulekennye.
Egyebkent a Bayern az eselyesebb, de a PSG-nek szurkolok, Mbappe miatt, es Low Zsolt miatt
Egyebkent a Bayern az eselyesebb, de a PSG-nek szurkolok, Mbappe miatt, es Low Zsolt miatt
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Attól még nem lesz jobb a bajnokság. Vannak csapatok/generációk akiknek olykor kijön a lépés, tarolnak egy szezonban. Anno a Porto is nyert BL-t, de ha az akkori játékosaik nem lépnek tovább, beszürkülnek az alacsonyabb szinvonalon.dzsi91 írta:
Jóhát nonstop azt hallgatják ,hogy a ligue 1 szart sem ér. Jóhogy megjegyzik amikor végül 2 francia csapat van a bl elődöntőben.
A Bayern győzelme ellen igazából egy komoly érvet tudok felhozni, a pannonbajor ismerőseimet. Őket viszont nagyon
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Uramisten ne basszatok már fel... Mi a tökömért jó, ha a PSG nyeri? Bayern-től egyáltalán nem tudom sajnálni ha megnyeri. De hogy a PSG...olajos csapat, végtelen pénzzel. Remélem nem nyernek, és megunják ezt a felesleges pénzköltést. Bár gondolom csak pénzmosás az egész nekik. Szóval hajrá Bayern.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Én is hozzátenném a magam szempontját. Az egyértelmű, hogy a legjobb az lett volna, ha a Lyon, Atalanta esetleg Lipcse nyerte volna a BL-t. De így ki kell választani a kisebbik rosszat. Olajospénz vs a németeket, akiket utálok (utálunk). Én ezt is, mint szinte mindent a fociban a csapatom szempontjából közelítem meg. Ha a PSG nyer szinte tuti, hogy nem lesz jövőre címvédés, ha a Bayern akkor viszont elég komoly sansz van rá. Én imádom, hogy mi vagyunk az egyediek a BL-ben, akinek ez sikerült, maradjon is így! Szóval hajrá Párizs!
Szerintem is megtört egy kicsit Mbappe, de ez nem is meglepő. Franciába meg sem kell izzadnia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
dzsi91 írta:
Én mbappeval kapcsolatban már egyáltalán nem vagyok biztos,hogy ő lesz a nagy megváltó meg a következő generáció ásza. Egy prime henry (Az is bőven elég) lehet a gyerekből de ilyen cé messi R9 szinten szerintem nem lesz. Szerintem a mi következő nagy ászunk még nincs a térképen.
Hát biztos szerintem senki sem lehet benne, merthogy senki nem látja a jövőt és bármi megtörténhet. De esélye neki van rá a legtöbb. Még mindig eszméletlen fiatal gyerek, és már most nagyon elől jár.
A Messi - CR szint nem elvárható senkitől, de már most szenzációs a pali, és még bőven van ideje fejlődni. Ha 1-2 éven belül hozható, akkor le kell csapni rá. Több időt nem szabad hagyni hogy elpocsékoljon a majmok közt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jóhát nonstop azt hallgatják ,hogy a ligue 1 szart sem ér. Jóhogy megjegyzik amikor végül 2 francia csapat van a bl elődöntőben.Kerlon írta:Igazából Kylian is átment hányadékba, itt verte a mellét a farmers leaguere is miután a Lyon is kiesett... Aztán az elmúlt 3 bajnokságot kb. annyi ponttal nyerték, hogy akár a többlet pontok összegéből a következőt is megnyernék...M1Ö írta: Meg mondjuk ha elengedjük a nagy utálatokat, akkor simán be lehet vallani, hogy idén toronymagasan a Bayern érdemli. Kérdés nélkül végig vertek mindenkit. Már csak ezért is ők. A PSG-nél meg ez a brazilos buli hangulat alapból nem nyerő nálam, főleg, hogy M'Bappé-ék is partnerek benne. De ez már egyéni probléma
Én mbappeval kapcsolatban már egyáltalán nem vagyok biztos,hogy ő lesz a nagy megváltó meg a következő generáció ásza. Egy prime henry (Az is bőven elég) lehet a gyerekből de ilyen cé messi R9 szinten szerintem nem lesz. Szerintem a mi következő nagy ászunk még nincs a térképen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Igazából Kylian is átment hányadékba, itt verte a mellét a farmers leaguere is miután a Lyon is kiesett... Aztán az elmúlt 3 bajnokságot kb. annyi ponttal nyerték, hogy akár a többlet pontok összegéből a következőt is megnyernék...M1Ö írta: Meg mondjuk ha elengedjük a nagy utálatokat, akkor simán be lehet vallani, hogy idén toronymagasan a Bayern érdemli. Kérdés nélkül végig vertek mindenkit. Már csak ezért is ők. A PSG-nél meg ez a brazilos buli hangulat alapból nem nyerő nálam, főleg, hogy M'Bappé-ék is partnerek benne. De ez már egyéni probléma
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg mondjuk ha elengedjük a nagy utálatokat, akkor simán be lehet vallani, hogy idén toronymagasan a Bayern érdemli. Kérdés nélkül végig vertek mindenkit. Már csak ezért is ők. A PSG-nél meg ez a brazilos buli hangulat alapból nem nyerő nálam, főleg, hogy M'Bappé-ék is partnerek benne. De ez már egyéni probléma
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Alllllez paariiiiiiiii
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
En is pannonbajor leszek meg egy estere.
+1, kit érdekel, hogy a Bayern nyer, ők mindig oda keverednek valahogy. A sejkek meg csak szopjanak.RaúlCF írta: Ne.Nyerjen.Semmit.Egy.Sejk.Csapat.
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ne.Nyerjen.Semmit.Egy.Sejk.Csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ha nyer, vagy kikap a PSG is lehet érvelni annak kapcsán mit csinál majd a jövőben. Ahogy írták többen is, ha nyer a PSG, teljesen kimaxolta a projectet, ha veszítenek, akkor bőven gondolhatja ennél nagyobb sansza sose lesz ott a BL-re...gyengék voltak a riválisok, csonka volt a BL kieséses szakasz. Ha meg hosszabbít egy percig nem gondolta komolyan az aranylabdát, hogy a világ legjobb csapatában játsszon, meg a többit.
Kivásárolni nem fogjuk, az arab többször is mondta, hogy nem adja el. Majd, ha lejárt a szerződése, vagy éppen hosszabbított érdemes lesz róla beszélgetni, de addig szerintem semmi értelme.
Kivásárolni nem fogjuk, az arab többször is mondta, hogy nem adja el. Majd, ha lejárt a szerződése, vagy éppen hosszabbított érdemes lesz róla beszélgetni, de addig szerintem semmi értelme.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Imadom az ilyen elmeleteket.Egy biztos, bl t nyer a parizs MBappe hosszabbit es legalabb tovabb lephetunk, mert szerintem ha valaha hozni akarjuk akkor ma lekell szerepelniuk
Ha mar olajpenzt, mint PSG ellenerv, mellettuk azt hoznam fel, h a francia foci is megerdemelne egy kis klubsikert, amennyi kivallo jatekost adnak a focivilaganak. Mindig szetvasaroljak oket, soha nem volt meg az a hatter,h megtartsag a legjobbjaikat, most az olajpenzel ez egy csapatnal ez lehetove lett.
Az, meg hogy Mbappe marad ezutan is as csak rajta mulik.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Galacticos
Miert?wZoLee7 írta: Egy biztos, bl t nyer a parizs MBappe hosszabbit es legalabb tovabb lephetunk, mert szerintem ha valaha hozni akarjuk akkor ma lekell szerepelniuk
Szerintem kétélű, ha nyer, full kimaxolta a parizst.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Szvsz meg pont emiatt fog lepni.wZoLee7 írta: Egy biztos, bl t nyer a parizs MBappe hosszabbit es legalabb tovabb lephetunk, mert szerintem ha valaha hozni akarjuk akkor ma lekell szerepelniuk
Kérdés, hogy kihez...
Tobbszor hangoztatta h a projektet, amit elkezdett a PSGvel, be szeretné fejezni.
Egyértelmű, hogy a bl meghódítása a projekt kicsúcsosodása.
ZIDANE