Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 25., kedd 20:18

Steve írta:
DinhoL írta: Már rég lépett volna ha csak a pénz meg a hatalom érdekelné.
Biztos, hogy nem érdekli a pénz.

Általában az embereket, akik ilyen léptékben újítják a fizetésüket és ennyivel, azokat nem érdekli a pénz.
soadroli írta: nem hinném hogy pénz kérdése, szerintem nyomást akar gyakorolni erre a barom bartora, hogy monnyon' le :D
Van egy olyan érzésem, hogy ha más elnök lenne, akkor is szeretne szerződéseket újítgatni és minél nagyobb pénzeket kapni..De lehet, higy nincs igazam és havi bruttó 100e huf-ért focizgatna csak.
Nem vt ez most egy sikeres mondat értelmezés a reszedrol.
Amugy meg költői túlzás ez az " évente új szerződést kap" de mindegy, én meg mindig nem látom eselyet, H menne. Aztán majd koppanok, de ahhoz is optimistán fogok hozzáállni :D
Som i Serem!
6oat

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. augusztus 25., kedd 20:18

Nagyot szólna ha Perez elhozna. :kalapos:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 25., kedd 20:11

Biztos, hogy nem érdekli a pénz.

Általában az embereket, akik ilyen léptékben újítják a fizetésüket és ennyivel, azokat nem érdekli a pénz.
soadroli írta: nem hinném hogy pénz kérdése, szerintem nyomást akar gyakorolni erre a barom bartora, hogy monnyon' le :D
Van egy olyan érzésem, hogy ha más elnök lenne, akkor is szeretne szerződéseket újítgatni és minél nagyobb pénzeket kapni..De lehet, higy nincs igazam és havi bruttó 100e huf-ért focizgatna csak.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. augusztus 25., kedd 20:10

sehol máshol nem kap másodedzői posztot az isten szerep mellé.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. augusztus 25., kedd 20:08

sokra mennek azzal ha nem mehet el. még többet sétál. az is bukó ha ingyen elmegy. semmi ez az ember. minden évben csak lehúzta a csapatát és akkor a végére még ingyen akar elmenni. az lenne még vicces ha felbontaná a szerződését és senki nem adna neki újat :lol:
ilyen úgyse lesz majd valamelyik olajos perkál neki. akárhonnan nézem szemét amit csinál.

ha nyomást akar gyakorolni akkor is. egy játékosnak semmi köze hozzá ki az elnök. ha meg menni akar akkor a nagy szeretett csapatát pattintja át a palánkon. és azt olvasom hogy igaza van meg megszolgált mindent és mekkora mártír hogy csúnya vezetőség hogy elrontotta a karrierjét. hát hányadék az összes. mintha Messi nem keresett volna közben.

Real szurkolóként örülök ha elmegy, foci szurkolóként okádék.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 25., kedd 20:04

Már rég lépett volna ha csak a pénz meg a hatalom érdekelné.
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. augusztus 25., kedd 20:02

poronty írta: Leo állítólag szólt a vezetőségnek, hogy felbontaná a szerződését.
Messi communicates Barça that he wants to leave for free

The Argentine forward has informed the club by burofax that he wants to avail himself of a clause in his contract that would allow him to unilaterally terminate at the end of this season

Barça's legal services have received the burofax but in the contract it is written that the clause expired on June 10th

Onda Cero has even reported that Leo has no intention of attending the PCR tests next Monday as a step prior to the start of training with Ronald Koeman at the helm on Tuesday.

The position of Barça remains the same with Messi and there is not a single thought in the management of letting him go as they consider him 100% non-transferable.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2020. augusztus 25., kedd 19:52

Steve írta: Előkerül a mérges kertitörpe figura. Mindenki hibás és ő eldobja a katalán szívet is és megy..persze ha csak nem kap mégtöbb pénzt.
nem hinném hogy pénz kérdése, szerintem nyomást akar gyakorolni erre a barom bartora, hogy monnyon' le :D
Kép

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. augusztus 25., kedd 19:42

Na kezdődik...

Előkerül a mérges kertitörpe figura. Mindenki hibás és ő eldobja a katalán szívet is és megy..persze ha csak nem kap mégtöbb pénzt.

Mondjuk megértem “Leonardot”, hiszen csak évente kap dupla annyikat. Igazán lehetne Karácsonykor és nyáron új szerződés. Megérdemli.

Hiszen ő “több mint egy klubb”! :kalapos:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. augusztus 25., kedd 19:38

Az lenne a legszebb ha a sok evi pumpolas utan meg penzt sem latnanak belole :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. augusztus 25., kedd 19:36

Leo állítólag szólt a vezetőségnek, hogy felbontaná a szerződését.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. augusztus 25., kedd 16:11

'shutterisland írta: pique,vidal,raketa,busquets,suarez arabol/fizetesebol meg csak kijonne vdb.
tárgyaltok vele? :hmmm:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. augusztus 25., kedd 12:39

a legnagyobb gólvágót eladják ennek csak örülök, akármilyen patkány suarez, top3as csatár ebben a fos mezőnyben. grízes meg fatitól én nem félek. messi lesz a sorsdöntő megint. bár mi se vagyunk sokkal jobbak. meglátjuk benz tud e megint egy ilyen szezont hozni és hazard felnőe hozzá. nálunk ők lesznek a kulcs, ilyen asensio, rodry, vini nekem mind epizodista

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. augusztus 25., kedd 11:25

Azzal azért nem kis peche volt a Barcának, hogy Umtitit és Dembelét is valószínűleg teljesen tönkrevágták a sérülések, de legalábbis annyira biztosan, hogy vélhetően sosem tudnak már igazi húzóemberek lenni, pedig a képesség abszolút adva lenne mindkettőnél. Umtiti az egyik legjobb belső védő volt a sérülései előtt szvsz. Illetve az sem lenne mindegy, hogy egy testidegen Grízes alibizik a szélen, vagy Dembelé bolondítja a védőket.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. augusztus 25., kedd 11:07

mats - alba, lenglet, umtiti, semedo - de jong, van de beek, pjanic - fati, messi, dembele
neto, miranda, araujo, roberto, puig, rafinha, coutinho, griezmann, trincao, pedri

egy ilyesmit megneznek, megfeleloen forgatva, fiatalokat a melyvizbe.

ligaban az ezust meglenne, kupara is ra lehetne menni, bl-ben amugy sem voltunk igazan tenyezok az utobbi evekben.

ellenben fiatalosabb, lelkesebb brigad lenne, a jollakott arcok nagy resze pedig lelepne.
alba es messi maradna kozuluk, de ok szerintem azert meg mindig kepesek topszinten teljesiteni.

pique,vidal,raketa,busquets,suarez arabol/fizetesebol meg csak kijonne vdb.

hozza teszem, en azert nem vegeznek ekkora takaritast, de ugy tunik, hogy ezt vagy valahogy igy, vagy sehogy.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. augusztus 25., kedd 10:43

Suareznek már van is helye:

http://www.barcablaugranes.com/fc-barce ... rez-report

Hova máshova :roll:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 25., kedd 9:41

Keretmelysegbe is jobban allunk nem csak darabra. Jobb es balhatved csereink nagyjabol olyan jatekosok akik naluk a kezdoben szerepelnek (gondolok itt pl Pikere). Kp-n ha Coutinhoval szamolnak az nem sokkal jobb mintha mi James-al szamolnank oda mint egyik alapember aki nalunk letszamon feluli. Es mar a kiegeszito szerepkorben is egy Isco elozi, nem Puig. Casemironak nincs helyettese nalunk ez gaz, cserebe a brazil jobb mint naluk barmelyik KP. A tamadoharmadunk problemas, de itt is inkabb a jobbszelso poszt, balra Hazard, Asensio, Vinicius es Rodrygo-val boven megvagyunk, lehet nem volt az elso kettonek nagy szezonja de azert nem lehet osszehasonlitani az ansu fati - pedri - akarki vonallal. Csatarbol nalunk a vilag legalulertekeltebb jatekosa meg 2 kozepesen szar csere, nekik 1 db Griezman. 1 Messi elonyuk van, amugy szora sem erdemes az egesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. augusztus 25., kedd 9:31

Nagyon leirjatok oket, pedig egyaltalan nem szarabb a keretuk, mint a mienk... es egyelore Messi meg mindig naluk van, tipikusan az az eset, amibol meg barmi kisulhet naluk. Valahogy penzugyileg is meg tudjak oldani mindig, hosszutavon lehet, hogy adossagba verik magukat, de van mitol tartani azert, ha szigoruan a kovetkezo szezont vesszuk alapul.
:goat:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. augusztus 25., kedd 9:24

sonic írta: Egyelore ez nekem karcsunak tunik. Nalunk kb ket poszt van ami lyukas a jobbszelso meg a vkp felig mert oda nincs csere. Naluk meg majdnem az osszes, talanegyedul a kapuban vannak meg rendesen.
Nem védeni akarom őket, de azért szerintem ez nem teljesen így van. Megfelelő csere nálunk sincs: jobb és bal hátvéd, vpk. Támadóharmadot meg se említem már... vagyis, mondhatjuk, hogy darabra megvagyunk, de hasra esve nem vagyok tőlük.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. augusztus 25., kedd 9:03

Vedore meg kp-ra nincs penz, de Lótartó Martinezt akarjak. Jo az irany. :D Egyebkent a Messi Griezman Ansufati tamadoharmastol lehet nem fosom le a bokam, cserelehetosegek meg Dembele, meg ket olyan noname jatekos amilyeneket mi nem gyozunk kolcsonadni alsohazas meg masodik ligas csapatokba. Ezen egy 100 millas argentin nem sokat fog valtoztatni.

A vedelmuk egeszen gyalazatos. Betesznek ele egy dejong pjanic coutinho harmast az inagyon vidam lesz (nekunk). Foleg hogy coutinho vedekezo munkaja -1. Remelem beprobalja vele Koeman is az iniestat. Csere? Itt sincs csak a jo oreg busquets es egy noname akademista.

Egyelore ez nekem karcsunak tunik. Nalunk kb ket poszt van ami lyukas a jobbszelso meg a vkp felig mert oda nincs csere. Naluk meg majdnem az osszes, talanegyedul a kapuban vannak meg rendesen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: