Iker Casillas
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Iker Casillas - 1
Tessék, hárman leírtuk a véleményünket és mindhármunknak visszaírsz valami hülyeséget és kiforgatod a szavakat....
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Basszus, a helyedben jelentkeznék MLSZ szóvivőnek, közhelypuffogtatás lvl99.Anis írta:Egyrészt kétlem, ha így maradna a szitu akkor nem menne Iker a VB-re. Van ő akkora név, hogy ha a BL-ben védene és mondjuk megkapná a CdR meccseket is akkor is elvinné őt VdB, sőőt lehet kezdőbe is pakolná őt (asszem VB előtt van még válogatott meccs, de ebben nem vagyok biztos).
Sőt Lopeznek meg sem kellett volna mozdulni,mert vonzza a lövéseket. Lopez kitornászik egy lövést óriási, sőt emberfeletti bravúr.ugyanezt Casillas ó,ha nem lenne ilyen alacsony még el sem kellett volna vetődnie. Szépen haladunk.zalkrisz írta:Na most belinkelted az első videót, ahol egy 30 méteres lövést fogott ki, de azért azt hozzá kell tenni, hogy egy Lopez, aki két fejjel magasabb, még csak elugrás nélkül is fogta volna. A másik videónál az egyik tényleg hatalmas reflex volt, de a másik kettő full oda ment ahol állt
MIért mit vársz? Hogy vicceket meséljen Jesének padon?R.M.C.F írta:Iker megkapja a lehetőséget,ott a bl....én ezt is soknak érzem,mert szarul véd,ez tény....ez látszik,lassú és körélményes,nincsen meg az a robbanékonysága....és a feje is unott mint ha a barátok köztet bámulná.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Bárki bármit mond kb ennyi a valóság. A többi mind egy elfogult vélemény...R.M.C.F írta:Iker ott lesz a VB-n,ez valaki számára kérdés???? VDB mindenáron őt fogja védetni,meg valdest.
Egyébként nem iker számára megalázó a cseresors.....hanem lopeznek lenne az ha a teljesitménye ellenére kitennék a kezdőből,na az felháboritó lenne,és mindenki számára aki a realba akar jönni egy útmutató,hogy ne gyere,mert akárhogy is játszol,az fog kezdeni aki ősmadridista.
Iker megkapja a lehetőséget,ott a bl....én ezt is soknak érzem,mert szarul véd,ez tény....ez látszik,lassú és körélményes,nincsen meg az a robbanékonysága....és a feje is unott mint ha a barátok köztet bámulná.
Na most belinkelted az első videót, ahol egy 30 méteres lövést fogott ki, de azért azt hozzá kell tenni, hogy egy Lopez, aki két fejjel magasabb, még csak elugrás nélkül is fogta volna. A másik videónál az egyik tényleg hatalmas reflex volt, de a másik kettő full oda ment ahol állt.Rasta írta: Szarul véd? ¿Qué? Ez már megint annak a bizonyos lónak az a bizonyos túloldala. Volt 1-2 bizonytalan kijövetele, de az meg volt Diegonak is ugyanúgy
De mindegy is, tény, hogy Casillasnak is megvannak a maga védései, ezt senki nem vitatja, de elég megnézni a Konföderációs kupát és az elmúlt éveket, hogy hány és hány gólt kaptunk róla. Ha ezt nem veszitek észre, akkor nincs miről beszélni. 1-2 bizonytalan kijövetel? Ember, 10-ből 8szor rosszul jön ki a labdákra. Nézd már meg Lopezt mennyire együtt él a játékkal, mennyire motivált, hajtja az embereket, dühöng ha valami nem úgy van, ahogy kéne, ezzel szemben Casillas lehajtja a fejét állandóan. Ráadásul rossz nézni sokszor, ahogy árnyékra vetődik, a rúgói már évek óta nem a régiek. Minek is magyarázok, még szerencse, hogy az edzői stáb is ezt látja. Ráadásul a nyilatkozatokkal is csak hergeli a népet folyamatosan, miért nem tud csendben maradni és tenni a dolgát. Könnyű ám úgy a jónak és szentnek lenni, ha valakinek ki van nyalva a p.....ja. Hiszen ő maga is beismerte, hogy nem olyan volt a teljesítménye és a hozzáállása amilyennek kellett volna lennie. Miért? Mert nem volt konkurencia. Jah, egy Real Madridnál nem elég motiváció, hogy emberek milliói néznek a pályán? Ha nincs kit védetni helyette, akkor már nem is kell odatennie magát?
Ez meg, hogy mennyit tett a klubbért.. Sokan úgy állítjátok be, mintha ingyen, a saját szabadidejét áldozná be azért, hogy védhessen hétvégenként. Ez a munkája, még jó, hogy azt teszi amit kell, felveszi a kemény milliókat, szép is lenne, nem tenne meg mindent a klubért.
Mindig van pár ember aki elfelejti, hogy nem a klub van a játékosért, hanem fordítva.
Nekem kezd elég lenni ebből a felhajtásból. Ha nem lenne olyan Lopez teljesítménye amilyen, akkor mehetne a vita... De Lopezzel az ég világon semmi probléma, sőt... hány meg hány pontot köszönhetünk neki idén, pedig még csak a bajnokság elején vagyunk. Volt egy hibája 15 meccsen? Na aztán kinek nem? De az se került pontokba, innentől fogva nincs miről beszélni.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Szarul véd? ¿Qué? Ez már megint annak a bizonyos lónak az a bizonyos túloldala. Volt 1-2 bizonytalan kijövetele, de az meg volt Diegonak is ugyanúgy.R.M.C.F írta:,mert szarul véd,ez tény....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Iker ott lesz a VB-n,ez valaki számára kérdés???? VDB mindenáron őt fogja védetni,meg valdest.
Egyébként nem iker számára megalázó a cseresors.....hanem lopeznek lenne az ha a teljesitménye ellenére kitennék a kezdőből,na az felháboritó lenne,és mindenki számára aki a realba akar jönni egy útmutató,hogy ne gyere,mert akárhogy is játszol,az fog kezdeni aki ősmadridista.
Iker megkapja a lehetőséget,ott a bl....én ezt is soknak érzem,mert szarul véd,ez tény....ez látszik,lassú és körélményes,nincsen meg az a robbanékonysága....és a feje is unott mint ha a barátok köztet bámulná.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Egyrészt kétlem, ha így maradna a szitu akkor nem menne Iker a VB-re. Van ő akkora név, hogy ha a BL-ben védene és mondjuk megkapná a CdR meccseket is akkor is elvinné őt VdB, sőőt lehet kezdőbe is pakolná őt (asszem VB előtt van még válogatott meccs, de ebben nem vagyok biztos).
Másrészt nem vagyok benne biztos, hogy Iker megállná a helyét Angliában. Ott sokkal-sokkal több beívelés, felívelés van mint Spanyolországban és mint tudjuk abban nagyon rossz és évek óta sok gólt kaptunk a szörnyű kijövetelei miatt (pl amit valaki linkelt jó pár oldallal ezelőtt: Valencia ellen vezettünk 1-0, majd Iker kijön, a labda meg bemegy és gól. 1-1, mínusz két pont). Angliában Van der Sar és Cech is nagyon sokáig elvédhet(ett), de sztem Iker más fajta kapus.
Harmadrészt lehet igaza van Galacticosnak, hogy oda lehetne adni a köv 5 meccset Ikernek, de szerintem pont jó így ahogy van. Ikernek is jön 2 Juve meccse (ahol nekik fontos lesz a pont) és Lopeznek is jön egy Barca-sevilla páros. Mindketten megmutathatják mit tudnak és sok minden kiderülhet.
Lopez jött, látott, egyelőre győzött. Semmi ok kivenni őt a kapuból amíg nem hibázik. És nagyon remélem, hogy nem fog, mert én jobban bírom őt. Illetve hozzátenném, hogy anno Capello is megmondta, hogy Lopezből nagyon jó kapus lesz (lett volna) ha már akkor kezdő lehetett volna. DE sem ő sem más nem merte meghúzni ezt. Ám a sors úgy hozta, hogy visszajöhetett, megkapta az esélyt amit akart és élt vele. Kezdő lehet, megérdemli (egyelőre mindenképp).
u.i.: a face és a cikkek alatti kommentek tényleg elég viccesek... furán látja a helyzetet egy-két emberke.
Másrészt nem vagyok benne biztos, hogy Iker megállná a helyét Angliában. Ott sokkal-sokkal több beívelés, felívelés van mint Spanyolországban és mint tudjuk abban nagyon rossz és évek óta sok gólt kaptunk a szörnyű kijövetelei miatt (pl amit valaki linkelt jó pár oldallal ezelőtt: Valencia ellen vezettünk 1-0, majd Iker kijön, a labda meg bemegy és gól. 1-1, mínusz két pont). Angliában Van der Sar és Cech is nagyon sokáig elvédhet(ett), de sztem Iker más fajta kapus.
Harmadrészt lehet igaza van Galacticosnak, hogy oda lehetne adni a köv 5 meccset Ikernek, de szerintem pont jó így ahogy van. Ikernek is jön 2 Juve meccse (ahol nekik fontos lesz a pont) és Lopeznek is jön egy Barca-sevilla páros. Mindketten megmutathatják mit tudnak és sok minden kiderülhet.
Lopez jött, látott, egyelőre győzött. Semmi ok kivenni őt a kapuból amíg nem hibázik. És nagyon remélem, hogy nem fog, mert én jobban bírom őt. Illetve hozzátenném, hogy anno Capello is megmondta, hogy Lopezből nagyon jó kapus lesz (lett volna) ha már akkor kezdő lehetett volna. DE sem ő sem más nem merte meghúzni ezt. Ám a sors úgy hozta, hogy visszajöhetett, megkapta az esélyt amit akart és élt vele. Kezdő lehet, megérdemli (egyelőre mindenképp).
u.i.: a face és a cikkek alatti kommentek tényleg elég viccesek... furán látja a helyzetet egy-két emberke.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én a Mourinho éra alatt nagyot csalódtam Casillasban és megmondom őszintén, hogy emberileg már nem nagyon érdekel az emberünk. Lopez pár hét alatt lopta be magát a szívembe, köszönhetően a nagyszerű formájának, mentalitásának, viselkedésének. DE. Ebből óriási botrány lesz, ha Iker elmegy. Lehet itt írni ilyeneket, hogy más legendák is hagyták már el a klubot, de akkor még mindig ott volt egy Casillas, akivel egy kicsit nyugtatgathatta magát a néző. És azért Lopez ide vagy oda... egyidősek. Biztosak vagytok abban, hogy amit Lopez véd nagy nagy bravúrral, azokat Iker nem védené? Megéri ekkorát kockáztatni? Mert jelen helyzetben szinte biztos vagyok abban, hogy ha Lopez valami óriásit nem bakizik (nem fog), akkor a Casillas féle "3 hónapos mandátum"-ból nem lesz semmi és Iker nem fog több lehetőséget kapni. Azzal pedig biztosan át fogja gondolni a lehetőségeit, mert át kell. Madridizmus ide vagy oda, nem várhatjuk el tőle, hogy a padon ücsörögjön, amikor a képességei másra hivatottak. Szóval ha távozik, nem lesz a szememben kisebb madridista, mert elsősorban ő is ember, aki sok egyéni és csapat sikert elérhet még, ha játszik. De nem tudom, hogy egy Lopez megéri-e ezt a sok feszkót. Szerintem is fantasztikus kapus és én is a pártján állok, de nem egy huszonéves kapusról van szó, hanem egy Casillassal egykorúról, aki hiába saját nevelés, közel sincs abban a státuszban itt, mint Iker.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kevesek vagyunk még ehhez. Két szervezett jó csapat.
Nos,nézzük:
Vegyük a barcát. Szeptember 1. Tedd át őket 4-2-3-1 be a megszokott 4-3-3 helyett, cseréld le az edzőt,és hozz be 4 új játékost a kezdőbe.
Október közepe....szerinted lenne ott minőségi foci?
Ne is válaszolj,majd én. NEM.
Persze ez csak fikció.De van benne valami. A barca és a juve tudja mit csinál,van arculata,van szisztémája. Nekünk nincsen. Ez pedig döntő.
Nos,nézzük:
Vegyük a barcát. Szeptember 1. Tedd át őket 4-2-3-1 be a megszokott 4-3-3 helyett, cseréld le az edzőt,és hozz be 4 új játékost a kezdőbe.
Október közepe....szerinted lenne ott minőségi foci?
Ne is válaszolj,majd én. NEM.
Persze ez csak fikció.De van benne valami. A barca és a juve tudja mit csinál,van arculata,van szisztémája. Nekünk nincsen. Ez pedig döntő.
Majd elválik ez a következő két hétben. Mindkét kapusnak komoly erőpróba lesz a Juventus illetve a Barca elleni meccsek.R.M.C.F írta:Csak nem értem azt,ha valaki nem hisz lopezben,jelenleg a legjobb megoldás,iKer véd a bl-ben...és az necces lesz baxki......
-
Zsombor írta:Mert hiába köszönhettük neki a Manchester elleni továbbjutást, rendre kaptunk védhető gólokat tavasszal, ahogy most ősszel is az első 2 fordulóban összesen gyűjtöttünk volna 2 pontot, ha épkézlábbab csatárok erősítik az ellenfelet.R.M.C.F írta:Azért ez érdekes....lopez minden fronton jobb jelenleg(nyáron is,lásd konfő kupa ahol iker ROSSZ volt),akkor mi lehet az oka hogy valakit kiráz a hideg ?
De nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amibe érdemes volt belekötnöd, mivel én is elismerem, hogy kiváló formában véd Lopez, megérdemli a kezdő tagságot.
ez nem kötekedés volt.
Csak nem értem azt,ha valaki nem hisz lopezben,jelenleg a legjobb megoldás,iKer véd a bl-ben...és az necces lesz baxki......
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Itt nincs jó megoldás. Vagyis lenne, de ez Casillason múlik. Álláspont váltás. Ha ez nem megy, akkor akárhogy is, de a csapat issza meg a levét vagy így vagy úgy.
És a csúnyaság ebben ott van, hogy ezt Iker Casillas tökéletesen TUDJA!
És a csúnyaság ebben ott van, hogy ezt Iker Casillas tökéletesen TUDJA!
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- Galacticos
ja kajak.Géci írta:Élő példa Lopez... Azért neki sem volt egyszerű Iker helyére beugrani a mélyvízbe...
lopez második számú kapusként érkezett asszem pénteken jelentették be, következő szerdán már a barca ellen parádézott.
Mert hiába köszönhettük neki a Manchester elleni továbbjutást, rendre kaptunk védhető gólokat tavasszal, ahogy most ősszel is az első 2 fordulóban összesen gyűjtöttünk volna 2 pontot, ha épkézlábbab csatárok erősítik az ellenfelet.R.M.C.F írta:Azért ez érdekes....lopez minden fronton jobb jelenleg(nyáron is,lásd konfő kupa ahol iker ROSSZ volt),akkor mi lehet az oka hogy valakit kiráz a hideg ?
De nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amibe érdemes volt belekötnöd, mivel én is elismerem, hogy kiváló formában véd Lopez, megérdemli a kezdő tagságot.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Élő példa Lopez... Azért neki sem volt egyszerű Iker helyére beugrani a mélyvízbe...
- Galacticos
azzal se megy sokra ha szar csapat ellen játszik.h3x0r írta:Itt van a gond. Egesz evben nem jatszatod csak par konnyebb meccsen es azonnal beraknad az osz legnehezebb meccseire a kezdobe.
na most akkor mi a jó döntés szerinted?
én inkább bedobnám a mélyvízbe forma ide vagy oda.
-
Azért ez érdekes....lopez minden fronton jobb jelenleg(nyáron is,lásd konfő kupa ahol iker ROSSZ volt),akkor mi lehet az oka hogy valakit kiráz a hideg ?Mellesleg igen, Casillas-párti vagyok és nem tagadom, szezon elején kirázott a hideg, hogy Lopez állt a kapuban, de jelenleg megbízható teljesítményt nyújt, így elfogadom a kezdetését.
Ikernél jobb lopez most....ez a fontos,sőt.....a válogatottban is jobb mindnél,VDB óriási blamája hogy nem lopez véd. Ez is igazolja hogy az öreg mennyire vakon van ma már.
- h3x0r
Itt van a gond. Egesz evben nem jatszatod csak par konnyebb meccsen es azonnal beraknad az osz legnehezebb meccseire a kezdobe. Ha mondjuk 5 meccsen keresztul rosszul teljesit, akkor a szurkolok is megallapithatnak, hogy Casillas mar nem a regi. Viszont ha pont ezekre a nehez meccsekre rakod be, akkor mindenkinek az elso gondolata az lenne, hogy beraksz egy forman kivuli, vagy legalabbis kevesbe jatszatott jatekost, persze hogy nem fog csodat tenni.Galacticos írta:én carlo helyében a következő 5 meccset odaadnám ikernek.
juventus, barcelona, sevilla, rayo, juventus.
Mint peldaul Kaka eseteben is. Jo, tudom, az teljesen mas tortenet. De Mourinho is amikor meleg volt a pite, utolso szalmaszalkent berakta Kakat, hatha villan egyet. Kozbe meg elotte meccsek ota nem is jatszatta. Vagy Altintop. Egesz evben semmit nem jatszott, majd a barca elleni elso kupa meccsen a kezdoben talalta magat. Ugyan ez lenne ha a barca ellen Casemiro a kezdoben talalna magat. Meccsek ota nem is jatszott, nem varhatjuk el tole a csodat hogy jol teljesitsen.
- Galacticos
én carlo helyében a következő 5 meccset odaadnám ikernek.
kemény meccsek lesznek, de csak ilyen meccseken derül ki hogy iker milyen formában van, nem pedig ilyen köbenhavn ellen ahol van két kapuralövésük egy meccsen amiket ha megfog akkor "semmi extra" ha meg mondjuk egyszer 1v1-be viszik rá és gólt lőnek belőle akkor "még egy ilyen ellenfél ellen sem hozzuk le kapott gól nélkül".
és ez egyáltalán nem lopez ellen szól, nincs vele semmi bajom csak iker tett már annyit a klubért hogy kapjon még egy esélyt, ha meg besülünk és sorra kapjuk róla a gólokat akkor januárban kell neki keresni egy új csapatot mert ez így senkinek sem jó. se lopeznek mert amúgy is itt nagyítóval néznek mindenkit, így még inkább, ikernek sem jó hogy ennyi idősen (kapusokhoz mérten még egyáltalán nem öreg) és ennyi címmel a zsebében a padról nézi a meccseink zömét, carlonak sem jó és a védelemnek sem.
5 meccs és minden eldőlhetne, ha bejön akkor dl padozik vagy elmegy januárba pl egy milanba(csak példa) mert rengeteg top vagy közel top csapatban simán kezdő lenne. ha meg besül akkor érzékeny búcsút kell tőle venni, de egy lehetőséget megérdemel iker akármilyen jó is lopez. és az nem lehetőség hogy beraknak egy köbenhavn ellen x hónap után hogy védjél aztán a tizenhatosodról guggolva nézd végig ahogy a többiek játszanak és néha végezz el egy kirúgást.
kemény meccsek lesznek, de csak ilyen meccseken derül ki hogy iker milyen formában van, nem pedig ilyen köbenhavn ellen ahol van két kapuralövésük egy meccsen amiket ha megfog akkor "semmi extra" ha meg mondjuk egyszer 1v1-be viszik rá és gólt lőnek belőle akkor "még egy ilyen ellenfél ellen sem hozzuk le kapott gól nélkül".
és ez egyáltalán nem lopez ellen szól, nincs vele semmi bajom csak iker tett már annyit a klubért hogy kapjon még egy esélyt, ha meg besülünk és sorra kapjuk róla a gólokat akkor januárban kell neki keresni egy új csapatot mert ez így senkinek sem jó. se lopeznek mert amúgy is itt nagyítóval néznek mindenkit, így még inkább, ikernek sem jó hogy ennyi idősen (kapusokhoz mérten még egyáltalán nem öreg) és ennyi címmel a zsebében a padról nézi a meccseink zömét, carlonak sem jó és a védelemnek sem.
5 meccs és minden eldőlhetne, ha bejön akkor dl padozik vagy elmegy januárba pl egy milanba(csak példa) mert rengeteg top vagy közel top csapatban simán kezdő lenne. ha meg besül akkor érzékeny búcsút kell tőle venni, de egy lehetőséget megérdemel iker akármilyen jó is lopez. és az nem lehetőség hogy beraknak egy köbenhavn ellen x hónap után hogy védjél aztán a tizenhatosodról guggolva nézd végig ahogy a többiek játszanak és néha végezz el egy kirúgást.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
A biztos, hogy eligazolok, az nem fenyegetés Lehet, hogy nem a legnyíltabb -bár nekem baromira az-, hogy azt mondja egyáltalán, hogy megfordul a fejében. NE forduljon meg! Ez a bajom és még szerintem sokaknak. AZért fordul meg a fejében egy ilyen gondolat, mert nem kezd minden meccsen, csak a BL-ben (szegény). Illetve a sérülése óta a "beugrót" nem lehet kitenni, mert nagyon jó és mert élni a lehetőséggel. Diego Lopezt akkora riválisnak tartja, hogy amíg itt van addig ő nem lehet kezdő. ?! ?! ?! Érdekes ez is. Egyébként simán 7-8 éve háta van. (lehet...) Bár neki, aki a rugóira, reflexeire alapoz... nem feltétlenül. De z más történet.
CRISTIANORONALDO
Casillas nem fenyegetett senkit. Itt van egy erős túlzás a "tisztánlátók" részéről és abból fakadóan, hogy picit félre lett fordítva egy amúgy is túlzó cikk.
Casillas egy marketingeseményen (tehát nem hivatalos, klubot vagy ő magát érintő eseményen) válaszolt arra, hogy hogyan látja a saját jövőjét.
"Három hónapot adok magamnak, hogy formába lendüljek és meggyőzzem az edzőt. De ha nem sikerülne és ti akkor újra megkérdeznétek, hogy fontolgatom-e az eligazolás lehetőségét lehet, hogy azt mondanám, hogy igen."
Itt a fenyegetőzésről (=biztos hogy távozom) szó sincs. Nem a klubnak vagy Ancelotttinak mondta azt, hogy ennyi ideje van, hogy betegye stabil kezdőbe. Egyszerűen elmondta, hogy ha januárban megkérdeznék, hogy számba vette-e annak a lehetőségét, hogy távozzon akkor lehet, hogy azt mondaná, hogy igen. Úgyhogy ennyire nem kell kétségbe esni.
Casillas egy marketingeseményen (tehát nem hivatalos, klubot vagy ő magát érintő eseményen) válaszolt arra, hogy hogyan látja a saját jövőjét.
"Három hónapot adok magamnak, hogy formába lendüljek és meggyőzzem az edzőt. De ha nem sikerülne és ti akkor újra megkérdeznétek, hogy fontolgatom-e az eligazolás lehetőségét lehet, hogy azt mondanám, hogy igen."
Itt a fenyegetőzésről (=biztos hogy távozom) szó sincs. Nem a klubnak vagy Ancelotttinak mondta azt, hogy ennyi ideje van, hogy betegye stabil kezdőbe. Egyszerűen elmondta, hogy ha januárban megkérdeznék, hogy számba vette-e annak a lehetőségét, hogy távozzon akkor lehet, hogy azt mondaná, hogy igen. Úgyhogy ennyire nem kell kétségbe esni.
Ez volt a cél, a túlzás, mert nevetséges, hogy mennyire lesarkítva kell előadni a pár okosnak és a több tucat őket majmolónak (nem rád célzok!) hogy ez több, mint egy egyszerű eldöntendő kérdés annál, hogy "Lopez jó formában van? Igen = ő véd." Mert nem Codina vagy Adán ül a pad másik oldalán meccsről meccsre. Ezt ugyanúgy el kell fogadni nektek is, mint nekünk, Casillas-pártiaknak azt, hogy jobb formában van Diego, amit egyébként nem is vitatok.Savant írta:A és a B pont is túlzó, az esetleges negatívumokat kiemelő, fikciós lehetőség
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018