rolandantal írta:
Eddig nem szóltam hozzá a topikhoz, mert sajnos szégyenletes, ami jelenleg a klubnál történik - és ahogyan azt többen már leírtátok, egyáltalán nem nagy csapathoz illő és közel sem profi.
A részleteket és a teljes igazságot nem tudhatjuk, hiába jelenik meg a sajtóban bármi is arról, hogy mi a helyzet Messi és a klub között. Mint ahogyan az életben a legtöbbször, úgy gondolom hogy az igazság mégis a két véglet között van.
Ez számomra azt jelenti ez, hogy Messi hozzáállása/viselkedése/reakciója egyáltalán nem méltó ahhoz a személyhez, amit
ő kizárólagosan az eredményei alapján képvisel a klubnál. Viszont, egyértelműen a sötétben tapogatóznék, ha figyelmen kívül hagynám az elmúlt évek pocsék klubmenedzselést és meghozott döntéseket. (s itt nem feltétlen az igazolásokra kell gondolni, hanem sportszakmai / etikai, s sok más kérdésekről is)
Szerintem ez a kettő szoros összefüggésben van (mondhatom egyik a másiknak kiváltó oka - de ez nem indokol persze semmit) - s ez vezetett ehhez a jelenlegi pocsék helyzethez is... amit a normális szurkolók, a csapat imázsa, a játékosok morálja, s a klub jövője szenved el.
Szégyenletes. Mást nem tudok mit mondani és őszintén azt se tudnám megmondani, hogy melyik forgatókönyv lenne a legjobb, de mindenképp én a klubot tartom/tartanám szem előtt és a jövőre való fókuszálást, épitkezést.
SZERK: Mikor bejegyzést posztoltam jelent meg a hozzászólásod.
Erröl viszont szerintem nem mind Messi tehet - ö szerintem nem a betegség hanem a tünet. A mostani (és korábbi) elnökség hibája, hogy hagyta idáig fajulni a dolgokat, akár van hatalma Messinek akár nincs.
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
Tök jó, hogy ezt így leírtad, korrektül nézed a dolgokat barcásként is és abszolút egyet tudok Veled érteni.
Na nem hiszem, hogy a Barcelonát, mint csapatot temetni kellene és a bajnokságban ott lesztek a toppon, BL-ben az egyenes kieséses szakaszig elmentek..
Ami szerintem is furcsa az a lerendezési mód. Miért kell ezt ilyen módon, ilyen teátrálisan, a világot belevonva játékosokat megalálzni, majd egy játékosnak zsarolgatni a vezetőséget..Furcsa és elég egyszerű mód ez. Nem méltó egy ekkora klubhoz.
Persze ez is el fog múlni idővel. Új vezetés fog jönni(szerintem rövidesen), Messi marad, a csapat kátékos állománya kicserélődik, de ezt lehetne cirkusz és ilyen stílus nélkül is..szerintem