Szerencsetlen csalad, nagyon sajnalom oket, az apukaja nyugodjon bekeben, az eletben maradt csaladtagoknak pedig mihamarabbi gyogyulast es sok erot kivanok!lordgabi írta: FB poszt a számlaszámmal együtt.
Kárpátalján, az egyik szomszédos településen lakik a kisfiú, szörnyű balesetet szenvedtek, az édesapa a helyszínen szörnyethalt, a gyerek lába leszakadt a becsapódás következtében, keresni kellett a mezőn, az idősebb testvére vezette az autót akit azóta is szörnyű lelkiismeret gyötör, mindig őrzi egy családtag, nehogy véget vessen a szenvedésének.
Ukrajnában (roppant mód meglepődtem) még az ukrán jótékonysági szervezetek, áruházak 50 km körzetben, és egyházak is szerveztek gyűjtést, de minden egyes grivenyre vagy forintra szükség van, hogy megpróbáljon újra teljes életet élni a kisfiú. Segítség, szakértelem nincs, a megoldás ismét az anyaország lesz, ha stabillá és szállíthatóvá válik az állapota. Nincs véglegesen elkeseredve, azzal nyugtatja magát, hogy megígérték neki az orvosok, hogy még fog tudni focizni is.
A megmaradt lába is kritikus állapotban van, cél a megmentése és a protézis majd a teljes rehabilitáció.
Nem igazán kapcsolódik egyik témához sem, ami itt szokott pörögni, de remélem maradhat, én már segítettem pedig nem ismerem közelről ezt a családot.
Tamogatom a kezdemenyezest, utalok penzt is nekik, remelem sokan segitenek majd nekik.